Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochankokochanka

Kochanki cudych mężów i te co odbiły komuś męża

Polecane posty

Gość Rahim1972
Trzymaj się ciepło :) narazie ...kiedyś ,może .

już teraz wiem o co Ci chodziło......to że Ty masz jeden związek o niczym nie świadczy........osądzasz ludzi zupełni Ci obcych....

już teraz wiem o co Ci chodziło......to że Ty masz jeden związek o niczym nie świadczy......... osądzasz ludzi zupełni Ci obcych.

Gość Rahim1972
Nikogo nie osądzam...a na pewno nie Ciebie,to że pisałem różne głupoty,to nie znaczy że Cię osądzam...jakie mam prawo do tego ???Nie mam.Nic nie rozumiesz,zresztą ja też nie ....ja też mam o Tobie tylko pozytywne myśli ,to że mieszkamy tak daleko od siebie ....moze i lepiej,nie gniewaj sie na mnie .Nic nie mogę poradzić że nie umiem przestać myśleć o Tobie ,zresztą nie będę już Cię niepokoił,masz swoje życie ,przepraszam że jestem.

Gość Rahim1972
To że pisałem o moim związku ...chciałem Ci tylko powiedzieć ,że to mogłaś być Ty ...i nic by nas nie rozdzieliło ...nigdy,ale stało się inaczej...co mogę jeszcze powiedzieć ,smutno mi jak Tobie jest smutno...i zawsze tak będzie Żabko

Gość Rahim1972
Nie dziwię się że masz o mnie kiepskie zdanie...sam na to zapracowałem,niepotrzebnie się odzywałem i wprowadziłem zamieszanie,wiem że to moja wina ale czasu nie da się cofnąć,dałem ciała,B. na calej lini ...chcialbym abyś była szczęśliwa i aby Ci się układało w życiu ,jak jest Ci zle to mnie to boli ...a boli podwójnie dlatego że nic nie mogę zrobić aby jakoś pomóc :(

Gość Rahim1972
Gdyby nie ta odległość ....

Rahimku wszystko będzie dobrze, nie przejmuj się mną.......wiem, że mogłam to być ja ale nie jestem.......nie wiem czemu tak jakoś wyszło, było, minęło.....dziękuję Ci że jesteś i nigdy mnie nie przepraszaj za to że jesteś Rahimku:) Życzę Ci udanego popołudnia i nigdy nie myśl o mnie źle......aha ja mam o Tobie bardzo dobre zdanie:) jesteś wesoły i to jest super:)

myślisz, że dałeś ciała na całej linii?.......czy ja wiem........to wszystko się stało przez naprawdę dużą odległość, innego powodu więcej nie było, na pewno nikt nie zawinił....

Gość Rahim1972
Sorrki ale za Adele dziękuję .... jak mam depresję wolę iść na piwo ,niż słuchać jęków :) tej pani.

Tak, tylko Ci zaproponowałam tą Adelę....słowa nawet fajne są.....ja piwa nie piję, wolę jakieś dobre czerwone wino włoskie się napić....w jakimś fajnym towarzystwie....miłego dnia, pozdrawiam

Gość Rahim1972
Ok luzik .... już jestem wyluzowany :)

Gość Idżcie do cholery
na gadu gadu