Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 27 lat

33 letni kawaler

Polecane posty

Gość pogadajcie
zapytajgo, dlaczego nigdy sie nie ożenił, może to zwykły Piotrus Pan i tak mu dobrze...a moze kiedyś z tego wyrośnie, tak bywa, że gro facetów mocno po 30-tce dopiero zaczyna kumac :)

a czemu macie podejscie ze kazdy marzy tylko o tym by sie ozenic ? niektorzy maja na to wywalone i wola korzystac z zycia a nie bawic sie w zeniaczke, tesciow i dzieciaki...

Gość a co to ma do rzeczy
gosciu, i jeszcze jedno czasmi 20 latek zachowuje sie jak stary dziad a ten 40 latek ktorego znam jest pełen zycia i optymizmu az milo w jego towarzystwie przebywac. Wiec przestan tak generalizowac

Gość kobieta 27 lat
Mieszka w 3 pokojowym mieszkaniu w bloku z rodzicami . Pytałam czemu sie nie ozenił ,odpowiedzial ,że się boi zobowiązan slubu . Zarabia 2700 w porywach czesto jest tego 2100 cięzko byłoby mu samemu cos wynajac . tez jestem po długoletnim związku ,boje sie ,że nstp facet mnie wykołuje

Gość to zwykły len oszust
i pachnie patologia :P

Gość Samara_906t
Ja bałabym się brać za faceta, który miał skok w bok!

Gość kobieta 27 lat
Ten skok w bok był z męzatka ,kiedys przed laty sie spotykali byli kochankami przez 2 lata .Rostali sie i jak był z ta młodsza dziewczyna .znowu po latach sie spotkali .

Gość zdzichu ze zbokolandii
to jakis zbokol onanista :D

Gość Kryska na Matyska
Mieszkanie z rodzicami, mieszkaniu nie rowne. Gdyby mieszal w domu i milaby powiedzmy gore czy dol to zupelnie co innego. Ale w 3-pokojowym mieszkaniu w bloku? :O Masakara jakas :O Uwazam, ze z tej maki chleba nie bedzie. Jezeli sie ktos wczesniej nie usamodzielni to potem szuka podswiadomie tylko kolejnego opiekuna/nki. teraz sa to rodzice, potem ewentualnie bylabys ty. Nawet gdyby sie z toba ozenil to wszytko bedzi na twojej glowie. Moim zdaniem zmarnujesz tylko przy nim czas wiec wez to pod uwage, zastanow sie czy ewentualnie widzisz sie za 5 lat zaczynajaco od now i jezeli dalej jestes do tego przekonana to zycze szczescia :)

Gość staarym kawakerom stawczo
stanowczo mówimy nie .33 lata nie ma nic oprócz praaaaaaaaaaaaaaaaaaacy za grosze

Gość Laraaaaaaa
33 letni facet to już nie ta młodość....ale tez prawda jest taka że w tym wieku ciężko poznać kogoś kogo by się chciało, bo wszystko z górnej półki dawno zostało zajęte....

Gość piosenka tekst
Taki facet sie buja i stworzenie z nim prawdziweg zwiazku graniczy z cudem

Gość przychodnia13
Nie do końca tak to bywa z górną półką. Różnie układają się ludzkie losy. Jednocześnie jednak, jeśli facet (kobieta) nie dąży do tego, by usamodzielnić się ( w sensie zamieszkać samemu/samej) to jest to dziwne. Wiadomo, że okoliczności finansowe bywają różniste i nie zawsze jest łatwo... Może ten Twój znajaomy ma taka filozofię, że jak już kogoś pozna dopiero wówczas będzie zmotywowany, by zatroszczyć się (wspólnie) o jakieś lokum.

Dlaczego problemem jest 33 letni kawaler, a nie 28 letnia stara panna ? Podoba ci się chłopak, to z nim randkuj, jeśli się nie podoba, to poszukaj sobie kogoś innego. Bez sensu są pretensje o to, że ktoś nie jest w 100% taki jaki byś chciała, bo każdy jest, jaki jest. Nie spełnia twoich oczekiwań, to zapomnij o nim i po problemie.

Zawsze miałam podejrzenia, że jak facet po 30 jest sam, to coś z nim jest nie tak. a jak mieszka jeszcze z rodzicami, to już w ogóle. i dalej byłabym ostrożna z takimi facetami, trzeba się dokładnie przyjrzeć ich nawykom (choćby, czy sobie pranie sam potrafi zrobić), ale nie od razu skreślać. Gdy poznałam mojego faceta, też był już po 30 i nigdy nie był w związku dłuższym niż rok. No to wzbudziło mój niepokój.Choć różnica taka, że mieszkał sam i nieźle zarabiał. Okazało się też, że jest, jak to nazwałam na własne potrzeby: ślubofobem. przerażała go wizja ślubu i małżeństwa. na szczęście ja nie miałam jakiegoś strasznego parcia na to, ważne było, jak nam się razem żyje. dużo rozmawialiśmy, także o jego małżeńskich lękach. wiele sobie wyjaśniliśmy i ustaliliśmy, jak miałyby wyglądać kluczowe kwestie w naszym życiu, gdybyśmy byli małżeństwem. ślubofobia znikła, oświadczył się i dziś jesteśmy małżeństwem. więc patrz autorko uważnie i rozmawiaj o wszystkim, bez skrępowania poruszaj tematy takie jak ślub (oczywiście w odpowiednim momencie znajomości), żeby dowiedzieć się, co on myśli - a nie, żeby naciskać. i może coś z tego będzie.

Gość niektorzymaja po 32
i nic nie zarabiaja i nigdy nie byli w zwiazku

Gość oj tam ojtammmmmmmmmmmm
smierdzi mi taki z daleka masturbacja ,lenistwem i patologia . Patologie trzeba tepic a nie popierac !!!!!

Gość asdaaadsd
zenuajce to jest to ze problemem nie jest znajomy autorki tematu ktory mieszka w domu rodzinnym tylko faceci w wieku 30 lat wypowiadajacy cie na forum dla kobiet ahahahha xd

Gość dsfdgfdhgfgj
przeciez to zwykly ruchacz, mial juz dziewczyne x lat, ktora wyruchal i zostawil, z każdą kolejna bedzie tak samo. on zarabia bardzo dobrze jak na polskie warunki i spokojnie by mogl cos wynając albo wziac kredyt na mieszkanie

Gość DCK
2700 to jest "bardzo dobrze"? chyba umrę ze śmiechu, jestem kobietą, zarabiam 2x tyle i wcale nie uważam, że to są kokosy. i jeszcze z mamusią mieszka, i skoczek w boczek zaliczył? w życiu bym się z nim nie chciała spotykać!

Gość 2700 to zbyt mało
2700 na utrzymanie to zbyt mało .Popieram to zwykły ruchacz, naciagacz

Gość Vifgssaa33acd
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra jest na prawde wspaniala.

Gość gośćwest
Ale wy wszyscy jestescie dziwni facet ktory mieszka z rodzicami majac 33 lata to nieudacznik sam mam 33 lata i mieszkam z rodzicami mimo to ze zarabiam 5000 netto stac by mnie bylo na swoje mieszkanie ale w tej chwili jestem sam bez kobiety to po co mam placic za wynajem komus obcemu 1000 zl jak wole to dac swoim rodzicom ktorym sie nieprzelewa ktorzy ledwo wiaza koniec z koncem ok rozumiem znajduje milosc swojego zycia ok wyprowadzam sie ale tak poco zeby samemu siedziec w czterech scianach.

Gość gość
Dla PRAWDZIWEJ kobiety - PRAWDZIWY facet musi przestać myśleć, byleby mieszkał sam :D:D:D

Ja mieszkam sam od dawna, bo źle dogaduję się z mamą i jestem typem samotnika. Ale pomyślcie - kiedyś domy wielopokoleniowe dobrze funkcjonowały. Każda sytuacja jest inna. Jeśli ktoś ma dobre stosunki z rodzicami, nie widzę przeciwwskazań, by z nimi mieszkać, nawet znam osoby, które mieszkają z nimi po ślubie i są zadowoleni, bo dzięki temu koszty rozkładają się na więcej osób, a dziadkowie pomagają przy dzieciach.

Gość gość8888
Powiedzmy w prost,kobieta szuka swojego gniazda(najlepiej faceta bo samej jej nie stać na mieszkanie),bo przewaznie kobiety mają parcie na własne życie z dala od rodziców:)

Gość gość
Autorko skoro uprawiał seks to jest wręcz super n partnera.

Gość gość
a ciekawe gdzie autorka mieszka i dlaczego do tej pory nie wyszla za maz, pewnie jeszcze korzystala z zycia a teraz gdy zbliza sie 30 to trzeba znalezc frajera do slubu i dzieci bo niby jak mezczyzna nie chce stabilizacji z taka to juz z nim cos nie tak