Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajasss

mamy, jak spredzacie czas z maluchami w taki upal???

Polecane posty

Gość jajajajasss

piszcie w jakim wieku jest dziecko i co robicie by kazdy dzien nie byl taki sam...??? a ja mam corke 2 lata, a wy??

Gość nie chcceee tak
:D

Gość Władysław 1948
a ja mam syna 39-letniego :classic_cool:

Gość jajajajasss
więc??

Gość jajajajasss
niby powinno byc fajnie bo dziecko ma 2 lata, samo chodzi..no ale upal okolo 30stopni, wiadomo ze mozna na basen isc czasem z maluchem, poplywa w koleczku... wiadomo plac zabaw rano lub wieczorami... a co jeszcze?macie jakies urozmaicenia?

Gość Władysław 1948
ja z synem biegam nago po lesie i płoszę cietrzewie

Gość gfreewadhuuo
ja z synkiem 9msc siedzimy w domu- mieszkam w duzym miescie w centrum gdzie wokoło same bloki, ulice ruchliwe wiec jest jeszcze cieplej dlatego oszczedzam mu tego i siedzimy w domku i na balkonie- kłade synka bez pieluszki i wietrzy pupke- raz go wziełam navtaki gorac na pole to nie dosc ze sie wymeczył straszne to dostał takiej potówki ze nie mogłam jej "wyleczyc"

Gość oj tam ,oj
rano ( najpóźniej po9-ej) robimy zakupy i reszte dnia spędzamy w domu. Zabawy w domu i na balkonie. Po popołudniowej drzemce moj 2,5 latek zjada podwieczorek i po 18 wychodzimy na krótki spacer połączony często z zakupami. Wracamy ok 19ej.

Gość bambaryllka
Ja jestem teraz w ciazy w fazie mulenia i cholera mnie bierze,ze teoretycznie idealna pogoda na basen,a ja sie kisze calymi dniami z dzieckiem w somu,bo jak tylko przejde na zewnatrz 10 m,to mi sie robi slabo. i tak kazdego czekac sopiero do.wieczora,zeby w ogole nos wysciubic,a o basenie moge zapomnaiec

Mamo spacery tylko przed 9 albo po 19... A tak siedzimy w domu, przynajmniej klima chłodzi... Wczoraj jak poszłam do sklepu koło 16 to myślałam, ze trupem padnę...

Gość a.....Bc
Ja z moją prawie dwulatką do 11tej jestem na dworze- basen lub piaskownica- filtr 50+ i kapelusz. Potem do domu, śpi do 14-1 5tej- róznie. Potem ok 16 znow na dwór z dwoma ciociami z dziećmi w zbliżónaym wieku :) Jak nie śpi w dzień to idziemy do pradzaidków/ dziadków ok południa i zostajemy do 15-16tej.

Gość do robotyyy
a ja zapierdalam w polu i nie narzekam, pierdolone paniusie

Gość a.....Bc
nie każdy musi tyrać w polu, zeby mieć z czego zyć :D

Gość zonaKraka
Wczoraj- do drzemki w domu, książeczki, klocki, tańczenie, ćwiczenie, teledyski, wspinaczka po meblach a i tak się wściekał z nudów. Po drzemce (ok. 15:00) basenik na balkon, a przed 18:00 wyjście do parku z fajnym placem zabaw, pobawił się i po 20:00 powrót. Dzisiaj skapitulowałam i zabrałam go do babci, babcia ma podwórko a my w centrum miasta mieszkamy- u babci ma w cieniu piaskownicę, basenik, momentami biegał po słońcu ale w czapce i wysmarowany kremem. Pobawił się na deszczu po południu, potem znowu na działce.