Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justysia8886

szczypie mnie łechtaczka

Polecane posty

od jakiegoś czasu szczypie mnie łechtaczka nie wiem dlaczego mam na niej klika zaczerwień , gdy oddam mocz i sie wytre i tak mnie szczypie dlaczego pomocy czy to grzybica

możliwe że masz infekcje cewki moczowej, jeśli odczuwasz pieczenie i szczypanie przy oddawaniu moczu. Wiem że na ten problem dobrze działa żurawina np. herbatka, ale również żuravit tabletki do łykania. Jeśli objawy Ci nie przejdą udaj się do lekarza rodzinnego on na pewno coś na to zaradzi. Na szczypanie swędzenie dobrze też działa provag żel, którym smarujesz miejsca intymne, nawilża i przynosi znaczną ulgę.

moim zdaniem to nie cewka tylko właśnie może być problem grzybiczy lub alergiczny - może być stan zapalny skoro szczypie jak mocz spływa po łechtaczce - bo się wtedy podrażnia. ja bym spróbowała przemyć vagosanem lub tantum rosa i posmarować clotrimazolum w kremie przez kilka dni. jeżeli objawy nie miną, do lekarza. możesz jeszcze lacibios femina łykać w razie gdyby to była infekcja.

Gość lady bronka
kup sobie coś z żurawiną w aptece, takich środków na problemy z układem moczowym jest masa. do tego możesz łykać provag, to probiotyk ginekologiczny, który zabezpieczy układ moczowo-płciowy. jak ci nie minie idź do lekarza, bo po co się męczyć.

Gość Betty Q
A ja bym nie zgadywała co to moze byc tylko poszła do ginekologa, i Tobie tez tak radze. Póki co mozesz sie smarowac provag żelem powinien złagodzic troche objawy, nawilżyc intymne miejsca i ukoic kłucie. Wizyta u lekarza moim zdaniem konieczna.

jak masz zaczerwienienie to pewnie jest to jakieś podrażnienie lub otarcie, posmaruj provag żelem - on świetnie łagodzi, można go dostać bez recepty