Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nienormalna

Kogo z was bardziej boli krzywda zwierzat niz dzieci?

Polecane posty

Gość jestem nienormalna

Ja jestem jakas nienormalna....ogladalam wiadomosci wlasnie w ktorych mowiono o chlopcu znalezionym w wersalce i jakos tak tylko przez glowe mi przemknelo ze szkoda chlopca a wczoraj beczalam jak durna jak ogladalam program o psach ze schroniska i caly dzien nie moglam do siebie dojsc

Gość xxxyyyzzz___
mnie boli tak samo

oj mnie zdecydowanie boi krzywda też zwierzątek ... też jakaś dziwna jestem. I zawsze mówiłam, że jakbym wygrała w totolotka , czy coś takiego to bym oddała jakaś sumę na schroniska! :)

Gość bialassssssssssssssss
ja jestem taki, bardziej boli mnie krzywda zwierząt niz ludzi, gdybym zlapal zlota rybke to jedno z moich zyczen to byloby, zeby kazdy bezdomny pies i kot albo mial swoj dom albo zawsze cos do jedzenia

Gość mbkbansDs
mozliwe ze jest to pewna forma rasizmu gatunkowego. ladne i puchate zwierzaczki stawiane wyzej od zasmarkanych obsranych dzieciaczkow

Gość najbrzydsze sa golfy
rzeczywiście jesteście nienormalne:o

Gość 21 czyli oczko
tez sie balam, ze jestem z tym sama... rowniez bardziej boli mnie krzywda zwierzat, bo sa takie bezbronne i bezgranicznie oddane czlowiekowi.. dzieci niby tez, a jednak...

Gość Marzenka 1988
mnie tez boli bardziej krzywda zwierzat ale dzieci tez oczywiscie ale zwierzat bardziej

Gość mnie zdecydowanie bardziej
zawsze bolala krzywda zwierzat. Dzieci nie lubie. Ale jak slysze o takich patologiach i tragediach, jakich duzo ostatnimi czasy, to tez mi sie noz w kieszeni otwiera... Wiec nie moge powiedziec, ze calkiem mnie to nie rusza. Nie rusza mnie jak slysze apele o omoc rodzuin ktore maja kilkoro (i wiecej dzieci). Obydwoje bez pracy, wciaz sie plodza. I wyciagaja rece do innych :O

Gość nie wrócilabym
też zauważyłam te chora tendencje na tym forum.Jak jakas matka pisze że musiała oddać zwierzaka bo dziecko ma alergię jakieś wariatki użalały się nad zwierzakiem i pisały "dziecko oddaj":D

Gość zawiedziony1410
porażka w rozpoznaniu że ludzie mogą cierpieć niewyobrażalnie bardziej niż inne zwierzęta. nasz system nerwowy jest wielokrotnie bardziej złożony od tego który mają psy czy koty. zabijasz karaluchy, czy pająki?

Gość fgvvggt
"też zauważyłam te chora tendencje na tym forum" to nie jest ''chora tendencja'' :O gdy widze gowniarza kopiacego swojego psa, a potem widze tego gowniarza ze ma raka, nie jest mi go szkoda, i to nie jest nienormalne :O

Gość 12 stroik nie świąteczny
do zwierząt mam ogromne współczucie i serce...nie moge patrzeć na zabijane konie,wtedy siedze i wyje jak idiotka...ale chore dzieci są mi obojętne.a jak słysze o tych zamordowanych,to troche sie wkurzam,że policja nie udostępni zdjęć zwłok.nigdy nie widziałam rozkładu zwłok dziecka,tzn wiem że przebiega teoretycznie tak samo,ale musi to fajnie wyglądać-np ten chłopiec z wersalki.

Gość nie wrócilabym
ja nie mam problemu ale ty widocznie masz z głową:D

Gość ale nie przypalam ich nad
gazem. Krzywda to nie zawsze smierc. CZesto smierc szybka to wybawienie.

Gość nie wrócilabym
polecam ci wizytę u specjalisty...

Gość fgvvggt
zdaje sie ze moj zal dla zwierzatwiekszy niz dla dzieci stad wynika.. ze to czzlowiek wlasnie zgotuje taki los zwierzakowi, wlasnie taki kopiacy gowniarz, poki co kopie, a kto wie co bedzie robil, jak dorosnie?

Gość meczzzzzzzzz
zależy, ostatnio bardziej szkoda mi zwierząt, większość krzywd jakich doznają pochodzi od człowieka a tak w ogóle to autorko czytasz mi w myślach, też się nad tym zastanawiałam i chciałam taki temat założyć :P

Gość AJJJ
nie jesteś nienormalna, tez tak mam

Gość fgvvggt
nie wrócilabym - niestety dla twojego problemu juz nie ma ratunku 🖐️ wiec zrob nam te przyskuge i zniknij z tego tematu 🖐️

Gość nie wrócilabym
tak po zastanowieniu stwierdzam że rzeczywiście w niektórych przypadkach (jak twój np) zwierzaka bardziej by było mi szkoda:D chociaż niewielka różnica, ty szczekasz i pies też

Gość JesienneLiście
Tysiąc razy bardziej szkoda mi ludzi niż zwierząt. Nie rozumiem jak można bardziej litować się nad jakimś kotem czy psem niż nad drugim człowiekiem.

Gość nie wrócilabym
zniknę kiedy mi sie spodoba