Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kallinkaaaaaaa

Zeszliśmy się po rozstaniu , a jego ex zaszła w ciąże

Polecane posty

pozdrawiam patologię;-) Bo w normalnych domach nie używamy szmat, kurew i innych epitetów. I gratuluję faceta skoro łaził z takowymi;-) A jeżeli chodzi o mnie też nie zdarzyło mi się blizej poznać z żonatym czy zwiazanym facetem. Ale cóż wszechwiedząca kafe wie lepiej;-) wyluzuj bo ci zyłka w pupie pęknie 🖐️

Gość świętoszka
tak w "normalnych" domach wyłączamy telefon i udajemy, ze nic sie nie stało :D i ukrywamy sie przed żonami swoich żonatych facetów. 🖐️

Pierwsze słyszę, żeby facet był żonaty, ale cóż widzę, ze dorobiłaś ideologię. Wróżka czy co?

Gość cichosza1111111
a może by sie tak kallinkaaaaaaa w koncu odezwała w koncu to przez nia całe zamieszanie

Kiedy w związku pojawia się dziecko powinna ci się zapalić czerwona lampka autorko. To nie ma znaczenia że tamten związek zaczynał się sypać, a u was zaczęło iskrzyć. Powinnaś zostawić tego faceta bo on jest już niedostępny, teraz ma rodzinę, dziecko w drodze, to nic że nie mają ślubu. Powinni spróbować być razem dla dobra dziecka, może się kochają i rozkochają w sobie jeszcze bardziej gdy maluch przyjdzie na świat. Ty powinnaś się usunąć. Dziwisz się że cię nęka telefonami? Rozbijasz tej kobiecie poczucie bezpieczeństwa? Zabierasz jej faceta, ojca jej dziecka, kobiecie w ciąży robisz krzywdę i im wspólnemu dziecku - nie rozumiesz tego?

Gość lunka123
a jak nie zonaty (ma tylko dziewczynę, nawet nie mieszkaja razem) to mozna sie z takim facetem spotykac? ;)

Gość siwaAmelia
tak lunka123 można---Arszenika* ci pozwala tylko wyłącz telefon :D :D :D

Gość +++zuzka+++
wzięła i zaszła w ciążę ha ha ha :D

Gość Meredith00
ale sie uwzieła na ciebie.... wzięła i zaszła :D

Ja pierniczę... wy powinnyście się zamknąć w szafie na dłuższy czas... Zła autorka uwiodła niewinnego faceta, który absolutnie niczego takiego nie chciał. A fe... Teraz wiem dlaczego ponad połowa nieplanowanych ciąż (przynajmniej u znajomych) pojawia się właśnie kiedy w związku pojawia się widmo końca. Takie łapanie faceta na dziecko. A później szybkie śluby parę lat nerwówki i bolesne rozwody. Nie twierdzę, ze w tym przypadku tak jest czy będzie, ale w związku w którym się układa facet nie szuka byłej dziewczyny... I zeby nie było to kiedyś mnie też facet zostawił dla innej kobiety i jakoś nie mam świra na tym punkcie i nie wyzywałam nikogo od szmat i kurew jak połowa kafe...

Gość arianka
"Jego dziewczyna (kolezanka) się dowiedziała o moim powrocie. Podobno kilka tygodni po tym moim powrocie zaszła w ciążę. A on mnie zapytał, czy jeśli dam mu trochę czasu na uporządkowanie tamtej znajomości, znów zgodzę się wyjść za niego. Zgodzilam się. I pojawiło sie info o ciąży. " No dziwne,co nie? Skąd ta ciąża mogła się wziąć? Hmmmm...bo przecież z nią nie spał. :D

Gość Meredith00
a ty tez wróżka czy co? skąd wiesz, ze sie im nie układało w związku. Facet próbował sobie ułożyc zycie na nowo, ale niestety przypomniało sie ex-babie o chłopie, którego kiedys olała i zrobiła sie zazdrosna, ze mu sie układa no i dała mu ciała :D Sama sie wez i zamnknij w szafie, a najlepiej juz nigdy z niej nie wychodz, bo takich zapsutych bab juz wiecej nie potrzeba na swiecie. Niezapomnij tylko uscisnąc dłoni kilku kurwiszonom.

Gość Meredith00
to do Arszenika* bylo

Gość arianka
"kjpiojpok[ Skoro on chciał odejść to jakim cudem zaszła? To był pożegnalny stosunek na do widzenia? Pomyśl i wysuń wnioski?" No właśnie. Ale wiadomo- nie wszyscy chcą wyciągać wnioski. " Wiedziaalm, ze ktoś jest więc nie oczekiwalam jakichś cudów - nie stawialam warunków, by natychmiast konczyl tamtą znajomość, bo to ja już raz go zostawiłam. I on pewnie też nie chcial znow zostac na lodzie." Matko, jak można się tak poniżać, a facetowi w to graj, że puka obie.

facet któremu układa się w zwiazku nie łazi po byłych;-) taka prawda. I weź wyluzuj kobieto.

Gość ale checcaa
'dała ciała" a pan oczywiscie jest święty a kurwiszon wlazł na niego i zgwałcił. hehe. Pewnie, najlepiej tkwić w związku gdzie jedynym uczuciem jest żal i wieczny wkurw. Zapewne w też w takowych jestescie. a gdzie pani miała antykoncepcje skoro zaciązyla (heh dobry tekst wziela i zaciazyla). jak dla mnie to takie typowe łapanie faceta na dziecko.

Gość +++zuzka+++
Arszenika* niektórzy faceci mimo, ze im sie UKŁADA w związkach i tak "chodzą po byłych", bo szukają wrażen i są kur...ami. tyle. sama wyluzuj, bo cos za bardzo obstajesz za "złą autorką"---utożsamiasz sie z nią czy co?

Gość zibi@
nikt tutaj nie broni tego kolesia, wręcz przeciwnie. chodzi o autorke tego postu co szuka wspołczucia, bo była( która jest w ciązy ) jej obecnego faceta dręczy ją telefonami i jest nieprzyjemna :D :D :D biedaczka

Nie obstaję za autorką tylko piszę jak jest. A mozliwe jest, że tamta laska w ogóle w ciązy nie jest. Bo i taki przypadek znam...

Gość zibi@
nic tylko współczuc autorce. jak ona mogła? !!! "wzięła i zaszła" :D :D :D

Gość zibi@
a teraz sie wypieramy ciąży------HOCUS POCUS tamtamtamdammm :D

Gość +++zuzka+++
a no i wyłaczamy telefo, udajemy, ze dziecko nie istnieje, nie ma ex a my mamy JEGO tylko dla siebie dobre, dobre... To ci dopiero checa !!!!

Gość zibi@
i bierzemy ślub ze swoim ex. Jak było kilka lat temu ustalone! no.

Gość zibi@
:D

Gość Gwiazdor***ka
Kalinka - daj spokój, niech popycha was obie jak wcześniej :D

Gość jurgen78
tak szczesliwa kobieta w związku poszłaby do byłego, gdyby była kur..wa jak moja była... tez mielismy sie pobrac i było wszystko ustalone, plany na przyszłosc i wyznania wielkiej, dozgonnej miłosci...dopóki nie zjawił sie były, który wrócił z zagranicy :O Nie zawsze jest tak, ze sie nie układa w związku. ;(

Gość jurgen78
bo są ku..wy i są ludzie, niestety :(