Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to.................

Odmawianie SEKSU, czy wasz facet tez sie tak zachowuje?

Polecane posty

Mam dosc, gdy nie mam ochoty na seks i mowie o tym wprost do mojego faceta ten nie zwraca na to uwagi i nadal sie do mnie dobiera. Ja unikam wtedy pocałunków, leżę jak kłoda a on nic sobie z tego nie robi. Całuje, pieści robi wszytsko zebym mu uległa. Najczesciej mu ulegam ale czuje się wtedy fatalnie, a do niego mam jakiś uraz ze nie szanuje mojej odmowy.

A jesli mu nie ulegne to jest wtedy wieeeeelka obraza majestatu i nie odzywa się do mnie i jest zły. Kuzwa mam dosyc zwiazków, okazuje sie ze w zwiazku masz byc gotowa na seks 24 h/ dobe bo jak nie to będzie mega focha jasnie pana

Jestesmy ze soba wiele lat to nie jest poczatek kiedy mie oistaniało słowo "nie", po tylu latach nie zawsze mam ochote na seks i to jest chyba normalne? czy nie?

Tej nocy mu nie uległam i pojechał obrażony do domku:-(

Gość 0408
Pewnie ze normalne, czasem jestesmy zmeczeni, niewyspani, zli i nie mamy ochoty na zblizenia. Jestesmy tylko ludzmi a nie maszynkami do seksu. Rozmawialas z nim o tym??

Gość 0408
to niech sie obraza. jak Cie kocha tro powinien porozmawiac i sprobowac zrozumiec

Nie da sie z nim rozmawiac o tym. On uważa ze jesli widujemy się w weekendy to znaczy ze ma prawo chcieć sie poprzytulać. Ale kuzwa ja nie mam czasami ochoty, to juz nie poczatek znajomosci ze mam na niego ochote 24/h na dobe. Czasami mam ochote sie przytulic do niego i zasnać ale on zawsze musi zaczac sie dobierać.

Wczoraj ponad 30 stopni, leje sie ze mnie pot w łóżku a on sie dobiera, mowilam mu 100 razy ze nie mam ochoty ale jak grochem o sciane. W koncu nie wytrzymałam i go odepchnełam i dzis sobie pojechal wielkce obrażony

Gość taka smutna prawda.,
faceci to................. zerwijcie,kobieta z niskim libido+facet z duzym(i odwrotnie) nie skonczy sie niczym dobrym.

''okazuje sie ze w zwiazku masz byc gotowa na seks 24 h/ dobe '' A co ty kurwa myślałaś? Przecież to oczywiste.

smutna prawda chyba masz rację. Chociaz ja za taka kobete z malym libido sie nioe uwazam. Raczej ze mna wszytsko w normie. A co ty zawsze jestes gotowa i chetna na seks?? pytanie to kierują tylko wtedy jesli jestescie ze soba wiele lat bo na pocztaku to wiadomo ze nie ma takich problemów

Gość 0408
Kurcze. trudna sprawa. Kazda kobieta tak ma ze czasem wolalaby poprostu sie przytulic, porozmawiac albo nawet posiedziec w ciszy. Z jednej strony to dobrze ze pomimo dlugiego zwiazku ciagle ma na ciebie taka ochote. Niektorzy juz po paru miesiacach potrafia znudzic sie kobieta

Gość niee wieeem
I dobrze zrobilas. Skoro on nie szanuje Twego zdania to tak jakby nie szanował Ciebie. Traktuje Cie jak seks-zabawkę.. Pogadaj z nim o tym bo to niezbyt przyjemne i miłe z jego strony. Musisz oczekiwać od niego zrozumienia i szacunku.. Ja swemu odmawiam dosc rzadko ale zawsze powie "dobrze skarbie"/"no to poleżmy mysia, chodz sie przytul". Zawsze mnie przytuli, pocałuje, podrapie plecki. Myśle ze Tobie również się to należy. W końcu jesteśmy kobietami :)!

0408 On ma ochote nawet wieksza niz na poczatku zwiazku a ja odwrotnie. On juz mnie tak nie pociąga jak na poczatku. Nie mam ochoty kochac sie tak jak kiedyś gdy tylko nadarzy sie okazja:-(

Z Twojej wypowiedzi wynika,że jesteś zmęczona tym samym facetem w tym związku.Uważam że czas na zmiany?! Na szczęście to tylko facet,nie mąż.A co mają powiedzieć zamężne kobiety?

nieee wiem własnie i tego tez oczekuje od niego ze wezmie mnie przytuli pocałuje a nie obruci sie plecami obrazony i wsciekły:-( Gdy mu ulegam dla swietego spokoju to czuje sie troche jakbym była "gwałcona", tak jakby on gwałcił moją godnosć/. Przez co coraz mniej go szanuję i coraz bardziej sie od niego odwracam:-(

Gość fdjkslkdfjnxz
Nie masz ochoty nawet na seks raz na tydzien? Masz bardzo niskie libido.

iga ale czy nie tak wygląa zycie w wieloletnich zwiazkach? Wydaje mi sie ze tak samo jest w wolnym wieloletnim zwiazku jak i w malzenstwie, chyba nie ma tu roznicy.

fdjkslkdfjnxz ciekawe jeakie ty bedziesz miała libido po 8 latach zwiazku?

potem nie dziw się jak facet pójdzie do innej, albo nie pójdzie tylko będzie miał ją na boku. macie odmienne potrzeby seksualne, nie widże sensu tego ciągnąć

Czy sa tu kobiety w wieloletnich zwiazkach tak jak ja? Jak to u was wygląda? Bo uwagi osob ktore sa w zwiazku 0-5 lat mnie raczej mało interesują:-(

cóz, czasami do sypialni zagląda nuda, ale to znaczy że trzeba seks urozmaicać a nie go unikać. widzę że ty nawet nie chcesz żeby on się przytulał, czyli krótko mówiac jesteś zimna. a jeżeli stwierdzasz że po tylu latach związku nie ma już takiej ochoty na seks to tylko utwierzda mnie w przekonanu że trwałe związki sensu nie mają a małzeństwa to już szczyt głupoty

Gość ckcjdk
Widzę że zapomniałaś że jesteś pochwą do ruchania, pochwą z przyszytymi kończynami i łbem służącym do zadowalania mężczyzny za pomocą otworu gębowego 🖐️

Gość fdjkslkdfjnxz
Po 4 latach zwiazku wciaz mam dosc wysokie bo kochac sie moge nawet po kilka razy dziennie codziennie. nie ma u ciebie w zwiazku zadnego pozadania. Co to za zwiazek bez seksu? :o

Dareios Niestety ale po 8, 15 latach bycia z jedna osoba seks przesuwa się z każdym rokiem coraz bliżej konca listy najwazniejszych potrzeb i oczekiwaŃ

fdjkslkdfjnxz po 4 latach to ja byłam gotowa na seks z nim 24 h/ dobę i wtedy to on nie wyrabiał wiec wiesz:-) 4 lata a 8 lat to naprawde diametralna róznica

Gość niee wieeem
To prawda co powiedziałaś.. To taki jakby troche "gwałt". Bardziej Twojej osobowości niż ciała dlatego że ulegasz sama dla świętego spokoju.. Ja kiedyś tez miałam podobna sytuacje. Byliśmy na weekend w Wilnie. I on oczywiscie chciał sie kochać. Powiedziałam "nie" więc zaczął i skończył na pieszczotach. Po jakimś czasie powiedziałam mu ze to było złe. Wytłumaczyłam że bardzo przykro mi że nie szanuje mego zdania. Widać ze było mu głupio. Kupił mi kwiaty i wielkie czekoladki. Od tamtego czasu wszystko jest OK. Myśle ze czasami cuda zdziała rozmowa. Musisz mu wytłumaczyć jak to widzisz gdy robi to na siłe. Mam nadzieję ze zrozumie tak jak mój i wróci skruszony :)

Dokładnie :o mój facet ma identycznie tak samo :o chce seksu i musi go dostać, choćbym miała w czasie TEGO czytać książkę :o