Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie porobilo,to az zal

Dzisiaj na plazy ratownik kazal mi ubrac corke,bo byla nago.Czy to nie przesada

Polecane posty

Gość rrrrrrrrrrfffffffffff
a może dopiero z szkole średniej jej to powiesz? hahha boskie :D ludzie jestescie nie z tego świata :D przesadzacie grubo :P

Wszystkie jesteście obrzydliwe, skoro wstawiacie swoje dzieci nagie wśród ludzi. Nie dość, że ludzie nie mają ochoty ich oglądać, to pedofile się cieszą, a same wasze dzieci łapią choroby. Pies sikał na ten piasek, na którym twoje dziecko siedzi gołą pupą.

Gość 12e2e12e12
niemcy mają w poblizu nasze granicy plaze dla nudytów, jak teraz granice otwarte, to klną, bo właza tam Polacy... i od razu histeria... i zgorszenie, jak tak mozna. A ci po prostu chca się spokojnie poopalac, moim zdaniem to my jesteśmy zboczeni a nie oni. A teksty o pedofilach to mnie najb, rozśmieszają. Tam gdzie dziecko to musi byc pedofil? TO nie posyłajcie czasem do przedszkola, pani na pewno jest pedofilem

Gość puejjnnslae
a jak jej sie szkielko wbije w pipcie?

Ok, rozumiem ze to byl obowiazek ratownika bo jest taki regulamin no ok,ale jak mozna plaze miesjką porownywac do rynku czy placu na miescie? to jzu takie zlosliwe bylo Na drugi raz bede corke "zakrywac" jak tak trzeba,ale to troche przesadne bylo

Gość Wiesław Pcim
A gdzie w tym wszystkim jest miejsce dla Boga i jego słowa? Zwracam się do Was i pytam

Gość QWSDFGH
oczywiście, że ratownik miał rację. To jest miejsce publiczne. Mnie wkurza jak gołe dzieci latają po plaży. Podobno wg pedagogów to też nie jest korzystne dla dziecka, bo ono już jest zdolne do refleksji na temat różnic płciowych między chłopczykiem a dziewczynką ;p

Gość tez uwazam
ja rowniez uwazam, ze ratownicy mieli racje. Ja idac na plaze tez nie mam ochoty ogladac golych tylkow dzieci. Dla 3latki mozesz kupic jakis fajny kostium kapielowy i po sprawie. Mnie osobiscie bardzo draznia gole dzieci i nie wazne czy maja 2 lata czy 5. Ci chlopcy z golymi siusiakami, sikajacy podczas biegania, bleee ochyda...

Gość ...koperek........
A gdyby jakiś pedofil sobie ją upatrzył i zerżnął ją w cipsko. Tylko do siebie miałabyś wtedy pretensje ?

Gość jyghjuoj
3 latka to już będzie zaraz do przedszkola szła i co tam też ma nago chodzić wśród chłopców? nagość nagością ale trzeba dziecko nauczyć pewnych zachowań.

Gość nie pisz tego smsa
ale zrozum durna palo ze sa plaze dla nudystow i sa plaze dla nienudystow, jak chce sobie paradowac z dzieciakiem nago to niech idzie na plaze dla nudystow. a jesli jest na plazy publicznej to musi sie dostosowac. ktos wyzej tez dobrze napisal, ze nalezy dzieciaka przyzwyczajac do tego ze w miejscach publicznych nalezy zaslaniac czesci intymne

Gość eustachy motyka
Pamietam taka sytuacje ktora miala miejce wlasnie na plazy, moja corcia moze miala okolo 5, moze 6 lat, i podbiegl taki rozbrykany chlopczyk w wieku okolo 3lat, oczywiscie golusienki i zrobil kolo nas siusiu, moja corka patrzyla na tego chlopczyka a mama glupio sie smiala, no nie wiem czy to jest normalne bieganie po plazy z golymi pupami, starsze dzieci patrza i sie podsmiewuja.

Gość asert443
po pierwsze nie da sie zgwalcic dziecka 4 letniego . Ponieważ jego pochwa jest zbyt mała dla dorosłego faceta . Ale mozna takie dziecko molestować . Mozna zgwalcic 9 latke , ale 4 latki raczej sie nie da bo ma za mała pochwe Tak ogólnie to dzieci nie powinno sie jednak pozostawiac nago w miejscach publicznych

Gość tez uwazam
wiesz co ja kiedys pojechalam na oboz z dziecmi 8letnimi jako opiekun. I byla tam dziewczynka, ktora rozbierala sie wszedzie ze wszystkiego, bo bylo jej goraco. Rodzice pozwalali jej na wszystko. Musialam pozniej latac za nic 20min zeby sie ubrala, a ta bez skrepowania biegala wsrod chlopcow z golym tylkiem... Dlatego uwazam, ze mozna dzieci uczyc, ze na plazy chodzi sie w kostiumie. Ja jestem przeciwniczka argumentow, " bo to dziecko...". Nie obchodzi mnie czy to dorosly czy dziecko sa zasady do ktorych trzeba sie dostosowac. Jesli ktos ma male dziecko i zrobi ono kupe w restauracji to tez nie uwazam, ze mama moze je przebrac na stole, bo to dziecko...

Gość Lily987
Powiem Ci tyle, że ratownik ma rację. Nie każdy chce oglądać gołe pupy dzieci, to raz, dwa- jak już powiedzieli, jest pełno pedofili, trzy- to niehigieniczne, by dziecko siadało gołą pupą na piachu itd., cztery- cóż za problem by założyć dziecku strój kąpielowy dla maluchów, czy choćby zwykłe majtki? Cztery- miejsce publiczne to miejsce publiczne, twoje dziecko może latać nago w domu, w twoim ogródku, ale nie w miejscu publicznym, którym jest plaża.

Gość OlkaFasolkaaa0001
Droga autorko tematu, uważam że ratownicy mieli rację, inna sprawa że mógł się Pan ratownik ugryźć w język i oszczędzić tego komentarza o chodzeniu nago w mieście itp. Nie każdy ma ochotę oglądać nagie dzieci, niezależnie ile lat mają. To miejsce publiczne, jak ratownicy podkreślili. Najlepszym rozwiązaniem jest ubrać dziecko, albo puszczać je nago ale w swoim ogródku. Wiem że nie zawsze jest możliwość posiadania własnego ogrodu, ale takie jest życie. Pozdrawiam

Gość nie pisz tego smsa
asert443 po pierwsze nie da sie zgwalcic dziecka 4 letniego . Ponieważ jego pochwa jest zbyt mała dla dorosłego faceta . Ale mozna takie dziecko molestować . niestety dla niektorych nie jest problemem zgwalcenie nawet niemowlaka, wiec nie gadaj :O

Gość hdusususuus
tu nie chodzi o pruderię czy pedofilię tylko o traktowanie dzieci jak pępek świata. oczywiście mamusia nawet nie pomyślała, że regulamin stosuje się również do jej dziecka, no bo jak to? przecież to jest jej cudowne dziecko, które jest najważniejsze i stoi ponad wszystkim. dzieciaki na plaży są bardzo irytujące- zwłaszcza jak mają takie mamusie, które zachwycone jak dzieciak nasypie np na kogoś piachu, bo to przeciez takie urocze, a ludzie muszą uprzejmie sie usmiechać, bo nie wypada powiedzieć tego co się myśli, czyli s... z tym bekartem

Gość asert443
niestety dla niektorych nie jest problemem zgwalcenie nawet niemowlaka, wiec nie gadaj twierdzisz ze nimowlak ma pochwe jak dorosła kobieta?

Gość marttynnnowa ona
Co za debilna pruderia. Ja majac 5l kapałam sie nago i jakoś nikt mnie nie zgwałcił, i jako os dorosła tyłkiem też nie świece- nie zarabiam na ulicy ;) ha ha ha

Gość nie pisz tego smsa
nie ma ale z technicznego punktu widzenia da sie wsadzic chuja nawet w kocią dupę, ze szkodą dla otworu rozrywając go, o to mi chodzilo :O

pzrestancie juz z tymi pedofilami, jak facet ma sie zaspokajac widokiem malych dzieci to i nawet gdy dziecko bedzie mialo majteczki to i tak bedzie na nie zerkalc zapewne.Ale z tymi zarazkami na piachu co wchodzą w krocze i podrazniają to macie racje

Gość 12e2e12e12
ale trzeba dziecko nauczyć pewnych zachowań. czyli pruderii, wstydu, i obrzydzenia do narządów płciowych. Zrozumcie, że was to brzydzi tylko dlatego, że od małego to obrzydzenie wam wtłaczano. Jakby wam wtłaczano że nalezy się brzudizc nosa albo ucha, to robiłoby się wam niedobrze na ich widok. Dzieci są naturalnie ciekawe, i lepiej jak człowiek oswaja się z nagoscią od małego niż dostanie szoku w wieku 15 lat... Ale ktoś zaraz powie, że jak pozwolic dziecku chodzic w ieku 3 lat z goła pupa na plazy, to nie będzie wiedziało w wieku 15 ze nie mozna chodzic gołym do szkoły... :p lol Jakim cudem im pozwalacie chodzi na plazy boso? Potem beda ganiac tak reszte zycia po miescie

Gość asert443
o za debilna pruderia. Ja majac 5l kapałam sie nago i jakoś nikt mnie nie zgwałcił, i nikt cie nie gwalcił bo wokół było duzo ludzi , ale jakbys była sama to juz nie byłoby to takie pewne .

Gość bdfmb
Ja też uważam, że ratownik musiał zwrócić uwagę. W dzieciństwie też biegałam po plaży i bawiłam się w wodzie nago, ale na dzień dzisiejszy jestem tym zniesmaczona :p

Gość xwdz
idiotko jedna! posłuchaj teraz: z twojej corki ma byc matka kiedyś. Dajesz ją na ten usyfiony piach gołą dupą i cipą. Tam sa miliony bakterii, chcesz żeby miała grzybice pochwy???? A potem są watki że grzybicy nie można wyleczyć bo coś tam. Użyj mozgu tępa dzido i nie rob krzywdy corce!!!!

Gość marttynnnowa ona
Zażenowani to są tylko i wyłącznie zboczeńcy których taki widok podnieca, normalny człowiek nie zwraca uwagi na nagi tyłek dziecka :o

Gość nie pisz tego smsa
to ze zaslaniam swoja cipe majtami nie znaczy ze sie jej brzydze, a to ze sie jej nie brzydze nie znaczy ze mam z cipa na wierzchu latac :O mylisz pojęcia 🖐️

Gość jestem michał i też mam 12 lat
Uwielbiam takie małe dziewczynki. Kocham widok takich malutkich dziewiczych pączuszków :D Szkoda że tylko ty pozwalasz swojemu dziecku chodzić nago przy ludziach.