Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie porobilo,to az zal

Dzisiaj na plazy ratownik kazal mi ubrac corke,bo byla nago.Czy to nie przesada

Polecane posty

Gość gość
jeszcze czego na plaży zajszczane i zasrane d*pska Waszych bachorów mamy oglądać:O

Gość gość
ty tępy d*pku z 12.54 sam pewnie niedawno latałaś (eś) z gołym d*pskiem po plaży

Gość gość
odezwał się ten co broni zajszczanych d*p, no cóż, każdy lubi co innego:)

Gość Olek z TM.
Kiedyś byłem na plaży w Międzywodziu, i widziałem kobitkę z córką ubraną w czerwoną sukienkę. Córka chciała sobie posiedzieć w wodzie. To matka powiedziała "trzeba zdjąć majtki". Mała zdjęła sobie majtki z pod sukienki, siedziała w wodzie bez. Matka schowała do torebki. Pewnie nie chciała , żeby miała brudne, skoro były czyste cały czas.

Gość gość
Całkowita racja. Boże matki polki weźcie zacznijcie przestrzegać zasad. Nie jesteście same na tym świecie.

Gość gość
Polskiej mentalnosc nikt i nic chyba nei zmieni... Trza sie zasłaniac jak w 19 wieku, nawet dzieci nei moga swobodnie pobiegac bo ich bezbozny wygląd razi... lol normalnym pozostaje emogracja do cywilizowanych krajów

Gość gość
najlepiej emigruj do muzułmanów

Gość gość
Nie no jasne. Bo te majtki TAK BARDZO przeszkadzają. Normalnie nie da się w tym funkcjonować. Matki są walnięte: wszyscy muszą chcieć oglądać pupki dzieci, wszyscy muszą oglądać jak wyszczywają/wysrywają dzieci w centrum miasta na trawniki albo pomniki(!). Wszyscy muszą być świadkami karmienia cyckiem i jeszcze przewijania. Wychowujecie dzieci na pasożyty, które myślą, że wszystko wszędzie wolno bez poszanowania innych i przestrzeni wspólnej, zwanej publiczną. Pomyślcie trochę.

Gość gość
no i dobrze ,że kazał dzieci nie powinny chodzić nago tak samo jak dorosli... pełno pedofili się kręci poza tym i sie podniecaja takimi dziecmi . Ja swoje dziecko bym ubierała zawsze w kostium jednoczęściowy , nie chodziłoby też rzy gościach na golasa ani przy nikim bo nie rozumiem czemu służy to eksponowanie nagości dzieci

Gość gość
taaaaa...goły tyłek małego dziecka na plaży,świadczy o wychowaniu go na pasożyta............k***aa,gdzie ja mieszkam???:D:D:D

Gość gość
Matka już nie szanuje innych bo "dziecku wszystko wolno". Więc niby na kogo ma wychować dziecko jak sama się zachować nie umie? ;]

Gość gość
tzn córeczke w kostium jednoczesciowy ,a synka w kapielowki oczywiscie... tak samo nie rozumiem sikania dzici po ulicach itd , matki mysla ,że jak dziecko to może wszystko ,a wcale nie prawda i powinni ten nawyk dzieciom wpajać od wczesnych lat ,szybciej nauczyc je korzystać z ubikacji itd ,da się tylko rodzice nie widza takiej potrzeby

Gość gość
karmienie cycem to zupełnei inna sprawa, jest po prostu obrzydliwe... ale polska pruderia jest nadmierna i nic by nie zaszkodziło, zeby wydzielic przynajmniej strefy na plazach gdzie by mozna się poopalac normalnie, chociaz piersi, dlaczego faceci sie moga rozbierac i łazic z goła klata, a kobiety nie?

Gość gość
Ależ oczywiście, że są takie miejsca! Nazywają się plażami nudystów. I tam można świecić czym się chce ;)

Gość gość
też jestem przeciwko zabierania dziecka na plaże nudystów... dorosli jak chca to ok ,ale dla dzieci to nie jest odp miejsce

Gość gość
to gdzie niby w polsce sa plaze nudystów? Wiem że w niemczech jest sporo, to jeszcze polacy przelaża im na te plaze i nie daja spokojnie wypoczywac, bo się gorsza od razu czemu ktos goły... mja nas tam kompletnie dosc juz

Gość gość
jakby dziecko był od małego przywyczajane do widoku nagosci to by potem nie dostawało szoku na widok ekshibicjonisty, nagosc jest naturalna , kazdy psycholog ci to powtierdzi, ze ludzie nauczyli sie na nia reagowac w chory sposób

Gość gość
A może wygooglajcie sobie gdzie są plaże nudystów? Macie blokadę na wyszukiwarkę? Napisałam o plażach nudystów w odpowiedzi na jakiś post o pokazywaniu sutków. Ale jak dziecko (które jest osobą) ma biegać gołe to jednak bardziej tam niż na plaży publicznej.

Gość gość
czyli nieobyczajne jest malutkie nagie dziecko na plaży publicznej,ale juz to samo dziecko na plaży nudystów jest normalnym zjawiskiem? bo na plaży nudystów to pewnie zboczenców i pedofilów nie ma..............czy tylko ja widze w tym cos nienormalnego? jesteście takimi hipokrytami,że az mnie szlag zaraz trafi

Gość gość
Nie ja jestem hipokrytką. Dziecko jest osobą. Nie każdy ma ochotę oglądać nagą osobę w miejscu publicznym. Jak kogoś nie razi nagość to zapraszam na plażę nudystów. Koniec kropka. Nie jesteście z tymi bachorami pępkiem świata - pogódźcie się z tym. Zasady są dla wszystkich.

Gość gość
jak komus przeszkadza to niech po prostu moze nie patrzy? Przejrzałam te plaze nudystów i kilka na cały kraj, ja np. jezdze do kołobrzegu albo w te okolice i tam nic nie ma. Sa oddalone od wszystkiego.... nigdy na zadnej nie byłam, ale podejrzewam ze tez generuja mase problemów, w końcu na pewno granicza ze zwykła laza i juz widze tych ludzi co im to sąsiedztwo przeszkadza

Gość Laura2555555555
ale macie problemy . A po cholere chodzic nago czy to dotyczy dzieci czy doroslych? ja np mam ładne ciało itd ,ale nie czuje potrzeby pokazywania sie nago na plazy , nie jest mi tez goraco w kostiumie kapielowym . jak ktoś chce koniecznie sie opalać nago to niech jedzie w takie miejsce gdzie nie ma ludzi,a jest takich sporo np nad rzeka

Gość gość
a ja mam w d***e i to głeboko wasze opinie i moje dziecko, bedzie latało z gołym d*pskiem i jeszcze je napuszcze zeby naszczało koło twojego legowiska:D i możesz mi naskoczyć

Gość Olek z TM.
A pewnie, że na plażę dla nudystów. I widziałem na ,,Normalnej" pla- ży taki obrazek.: kobity owszem, w majtach i stanikach, ale majty tak założone, że pół d.. na wierzchu. Opalona, więc pewnie już długo tak łazi. Albo matka (babka) przy małym dziecku cyce na wierzchu. Chłopczykowi zachciało się siku, to potrzymała przy brzegu, potem pomerdała w tym (!) ręką , i cześć... Ciekawe czy ona tak robiła, jak się jej chciało, i w ogóle miała majtki... Stare babcie się nie wstydzą swoich cyców. takie siwogłowe. Mam dość kur... takich widoków!!!

Gość Laura2555555555
mnie troche przeszkadza powiem szczerze bo nie mam ochoty patrzeć na gołe tylki bachorów ,ale czasem jestem zmuszona kiedy takie mi przebiega przed oczami albo stoi naprzeciwko mnie

Gość gość
tu nie chodzi o potrzebe pokazywania sie nago, (uchowaj Boze), tylko o np. chec ładnego równomiernego opalenia sie... plaze nudystów sa osłoniete siatka od strony wydm zeby podglądacze nie zaglądali... kazdy jak widze zboczony i sądzi po sobie... :p

Gość gość
ta siatka to zapewne osłania po c**ju fest

Gość Laura2555555555
mnie tam slady po kostiumie np nie przeszkadzają bo w czym niby tworzą opaleniznę nie ładną? mojemu facetowi sie nawet to podoba... przeciez paski od kostiumu to normalna sprawa nie szpeci itd

Gość gość
Tak jak mówiłam: mamusie mają w d***e innych (niech nie patrzą!) i chowają nowych obywateli na pasożytów myślących tylko o sobie. Nie jesteście sami na świecie. Ba! Nie jesteście najważniejsi na świecie. Uczcie dzieci życia w społeczeństwie, niech wiedzą, że są jakieś zasady. Serio ten strój nie jest jakimś uciążliwym czymś dla dziecka. To Wy stwarzacie problemy. Wy, głupie mamuśki, które mają dziwne mniemanie o tym co niby im wolno...

Gość gość
no te stare sie nie wstydza, to fakt, i to jest najokropniejsze w tym wszystkim... :p mam wrazenie, że ludzie po prostu sie boja ze ktos moze sie napalic na nich, czy coś w tym stylu, a ci starzy sie nie boja bo widza ze to neimozliwe... :p