Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie porobilo,to az zal

Dzisiaj na plazy ratownik kazal mi ubrac corke,bo byla nago.Czy to nie przesada

Polecane posty

Gość głupia mamuska
cmoknij mnie w zadek

Gość gość
co wy macie tu z tymi mamuskami, nie kazdy tu jest od razu mamuską, nie wiem co ma jedno do drugiego mnie najbardziej brzydzi widok grubych osób, i tez musze je oglądac. Ładne piersi szczupłej osoby czy dzieciecy gładki tyłeczek to są sliczne widoki, i jak sie komus ni podobaja to znaczy że ma jakąs fobie... jak sie jest miedzy ludzmi, zwłaszcza tłumem to trzeba czasem zacisnac zeby i zniesc mniej przyjemne widoki, których sporo na plazy- wylewajace sie brzuchy, fałdy, ohydne sadło, cellulit i wiele innych

Gość Olek z TM.
Obuduj sobie balkon, i rób wtedy co chcesz !

Gość gość
RATOWNIK MIAL RACJE!!!!!!!!!!!

Gość Olek z TM.
Pewnie,że miał!!!!

Gość Olek z TM.
Do Głupiej mamuśki : Obuduj sobie balkon, i rób wtedy co chcesz.

Gość gość
Do tego z góry strony, który nie rozumie, że wystawianie brzucha nie jest na plaży publicznej zakazane jaki on nie jest - może być gruby, może być chudy, blady albo opalony i z tym się należy pogodzić i najwyżej nie chodzić bądź nie patrzeć. Natomiast chodzenie nago (obojętnie przez kogo) jest "nielegalne" ;] I tu jest różnica, serio tak trudno ją dostrzec?

Gość Olek z TM.
OK! JA SPADAM!

Ale co to wogóle za dyskusja ? W naszym kręgu kulturowym funkcjonują pewne konwenanse. Rozumiem że kobieta może opalać się topless albo całkiem nago, ale nigdy przy dzieciach, i dzieci również nigdy nie powinny latać nago w publicznych miejscach. Są pewne granice.

Gość gość
Ja na inny temat. Mam dużo żetonów ze STAR WARS TAZO. , ale nie mam klasera. Jeżeli ktoś ma klaser z bardzo małą ilością żetonów, przyjmę za friko. Ul. Dzieci Polskich 41 A m. 22 97-200 Tomaszów Mazowiecki. ( Czytaj uważnie: Nie odpowiadaj na post, tylko wyślij). Tak jakoś wyszło, że klasera nie mam. Z góry bardzo dziękuję

Gość gość
Bez żetonów.

Gość gość
Trzeba było iść nad rzekę. U nas jest dzikie kąpielisko nad Wolbórką. Tam nie ma ratowników. Kobity jak był teraz taki skwar, chodziły w samych kieckach, to tam sobie opalały gołe doły, dzieciaki też tam pełny luz. Na pewno w twojej okolicy też są takie miejsca, i żaden ratownik się nie czepia.

Gość dukis
Rodzice którzy roznegliżowują dzieci na publicznych plażach to zboki. Pedofile liżą się na ten widok, a wy to ciągniecie. Jesteście durniami.

Gość gość
a wy ciagle o tych pedofilach na plazy a prawda taka ze najwiecej molestowania dzieci zdarza sie wsrod najblizszych, gorszy was widok malego dziecka z gola pupa, ale na codzien jak mlode siksy wywalaja cyce i swieca posladami to jest ok? albo chlopy z wiszacymi portami w kroku jakby sie zasrali, do tego owlosiona dupa na wierzchu....

Gość gość
Mój syn ma trzynaście lat i czy po domu czy po publicznej plaży chodzi nago i nikt mi jeszcze nie zwrócił uwagi