Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie porobilo,to az zal

Dzisiaj na plazy ratownik kazal mi ubrac corke,bo byla nago.Czy to nie przesada

Polecane posty

Gość marttynnnowa ona
A co do higieny, wiekszym zagozeniem jest kąpiel i to nawet w bieliżnie tak więc siedzcie w domu.

Gość można zgwałcić dziecko
Ktoś napisał, że można włożyć penisa tylko w dziurkę, która ma min. 4cm. A kto powiedział, że nie można jej poszerzyć? Głośno było ostatnio o przypadku, gdzie mężczyzna zgwałcił 3miesięczną dziewczynkę łamiąc jej miednicę i rzebra. Ta Da!

Gość marttynnnowa ona
Wiecie co- idę. Dla mnie ten temat i to sprowadzanie dzieckado istoty seksualnej jest obrzydliwe :o żegnam 🖐️

Gość nie pisz tego smsa
martynowa to wlasnie ty najbardziej sprowadzasz w tej rozmowie dzieci do obiektow seksualnych :O🖐️

Gość ja ta nie ufam facetom
juz nawet piszac o tym tutaj jestem pewna ze nie jeden zwalil sobie konia .. faceci to wieksze zwierzeta i bydleta od kobiet

Gość xwdz
chodzenie topless na plazy - to jest sprawa kulturowa w jednych krajach bardziej popularna w innych mniej. Puszczanie dzieci bez majteczek to już jest kwestia narażania zdrowia i zakażenia.

Gość Kotkotkotkkkkot
Niektóre dziewczynki mają już w wieku 3lat całkiem ładną buźkę, w połączeniu z długimi włosami... A często widuję takie wypinające się rozwartą, zwilżoną szparką w stronę setek ludzi. No proszę Cię...

Gość j jnkjkv
Denerwuja mnie matki, ktorych dzieci biegaja z golymi tylkami. TYle teraz zboczencow. Tak samo zenujacy sa rodzice ktirzy dodaja zdjecia swoich dzieci z kapieli (gdzie widac na wierzchu wszystko).

Gość Badumtss
Dziecko nie obowiązują zasady? czyli nasrać też może?

Gość 12e2e12e12
ja juz tez pasuję, wychowanie robi swoje, nic do was nie dotrze, tylko będziecie powtarzac cały czas jak mozna, jak mozna.... szkoda że tak duzo ludzi ma tak mało otwarte rozumy

Gość 12e2e12e12
mam otwarty rozum i w restauracji sram innym do talerzy :)

"i mowi ze oni muszą zwarcac uwage jesli nagie osoby chodzą po plazy miejskiej i to ich obowiązek,i musze corce zalozyc majtki." masz autorko odpowiedz wyraźną. OSOBY NAGIE ...dziecko to tez osoba. tak samo jak 99letnia staruszka. dlatego slusznie ci zwrócił uwagę.

Gość Olek z TM.
Ja jak byłem mały to normalnie na golasa, a teraz jestem normalny, i nic mi się złego nie stało. Nie miałem grzybicy.

Gość gość
Miał racje , a Ty zadajesz sobie sprawe że pełno paciorkowców i innych bakteri jest w wodzie i piachu ??? Córka moze zapalenia dostac bo cos jej sie do pupy dostanie , ja tez nie mam ochoty ogladac dziecka na golasa na plazy !!! co to ma być

Gość gość
obrzydliwe gole bobabski na plazy , rzygam

Gość gość
I dobrze zrobil ,bo to obrzydliwe......chcialabys ogladac swoje dziecko w necie.pomysl kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

średniowiecze? a jak dziecko ma majtki to już pedofil nie popatrzy na nie? a wy chodzicie po ulicy w bikini ? nie!! a na plaży tak, to czy już za krzakiem czai się g****iciel??? no bo jest powszechna opinia o kobietach skąpo ubranych że prowokowały więc zakładajcie barchany na plażę a nie pokazujecie sznurki w d***e a dziecku bronicie pohasać na golasa

Gość gość
Myślisz, że strój kąpielowy to bariera nie do pokonania dla "paciorkowców i innych bakterii? :D PS. Temat sprzed 3 lat :O

Gość gość
Niestety jakaś część społeczności rodziców zupełnie nie rozumie, że ich dziecko jest tylko i wyłącznie dla nich samych obiektem fascynacji i chodzącym bóstwem, niekoniecznie dla innych. Wielokrotnie byłam świadkiem chodzących goło dzieci - to nie jest fajny widok, w szczególności jak taki bachor rozkaraczy ci się, nachyli czy ukucnie na przeciwko ciebie lub centralnie przy twojej głowie. Drugą sprawą jest to, że rodzice uważają, że siki i gówno ich dzieci pachnie fiołkami i absolutnie nikomu nie przeszkadza. Na mojej ulubionej plaży nad jeziorem po pewnym czasie nie szło nawet przejść aby w coś nie wdepnąć ale spróbuj zwrócić uwage... Bo to tylko dziecko! Sranie jego nie śmierdzi! Siki też nie! W końcu skończyło się na tym, że ktoś nie wytrzymał, zadzwonił po służby porządkowe i rodzice dostali mandaty za odchody swoich pociech. Szczerze? Nawet świnie mają wiecej kultury niż niektórzy rodzice ze swoimi bachorami..

Gość lmi
moje dzieci na golasa biegały po plaży i nie chorowały nigdy na żadne grzybice i tym podobne ludzie ogarnijcie się, przez majtki nie dostanie się piach do pupy? co za pitolenie, jak myjecie tyłek dziecku które chodziło w majtkach, to nie było piasku na pupie? przyszła gupawa moda z Ameryki żeby wszystkich podejrzewać pedofilię ?

Gość gość
jeb ane ku rvy matki polki za j****e !! pod wode z nimi i trzymac... az bedzie cisza i spokoj od tych bachorow i strasznych mord

Gość gość
a co powiecie na to,ze jak mialam 7-8 lat,mama mi KAZALA sciagac majtki?!Plakalam,a ona mnie bila i szarpala,ze mam byc nago.Tam bylo duzo chlopakow w moim wieku,co sie wyglupiali,a ja calkiem gola.To byl koszmar!

Gość gość
to by nie byla juz moja matka

Gość nie rozumiem tego uporu
matek, by małe dziecko biegało nagie w miejscu gdzie są setki osób... co mu zaszkodzą te majtki? tak ciężko je założyć, tak bardzo przeszkadzają, nie rozumiem? :/ za gorąco będzie dziecku w MAJTKACH? :O współczuję też dziewczynkom które są prawie nastolatkami a muszą świecić sutkami. ja nie pamietam sytuacji abym biegała bez majtek na plaży! pamiętam że miałam śliczny strój jednoczęsciowy i bardzo ładne dwuczesciowe (góra nie była jak od bikini, tylko taki krótszy top :)) Co za problem by dziecko nosiło strój lub chociaż same majtki!!

Gość nie codziennie taka sama
gołe dzieci są po prostu obrzydliwe, nieestetyczne to jest. to jest jedyna rzecz która mnie na plażach denerwuje czyli nagie dzieci. do samych dzieci nic nie mam. ale oczu sobie nie wydłubie a nie jestem jedyną osobą która nie ma ochoty na takie widoki.

Gość gość
ja tez nie rozumie co to za problem zalozyc majtki?

Gość gość
a ja napiszę tak - jak jest upał, to ubieram dziecko w cienki t- shirt i majteczki,żeby skóry nie oparzyć. Co jakiś czas zdejmuję t-shirt ale majtki zostają

Gość gość
ale głupia prowokacja. ja mam 2,5 letnią córkę i w życiu bym nie pozwoliła bez majtek po plaży biegać, dziecko też ma swoją intymność, poza tym nie wyobrażam sobie siedzieć gołą d**ą w piachu. Brawo dla ratownika, powiniene zwracać uwagę i bardzo dobrze zrobił

Gość gość
dlaczego uwazasz, ze regulamin nie dotyczy dzieci?? Jest napisane, ze nie dotyczy? Jesli nie, to znaczy, ze DOTYCZY.