Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochamTylkoSzczupłeKobiety

Nie cierpię kobiet, które nieuprawiają SPORTÓW i są przez to obleśne

Polecane posty

życie to ruch, a nie siedzenie całymi dniami przed kompem albo przed tv

Przepraszam za ten rażący błąd: nie uprawiają oddzielnie rzecz jasna. Żeby nie wyszło czasem, że jestem niedokształcony. :-)

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
NIE CIERPIĘ FACETÓW,KTÓRZY NIE POTRAFIA SKLECIĆ JEDNEGO ZDANIE BEZ ZROBIENIA BŁĘDU ORTOGRAFICZNEGO

Spóźniłaś się kochanie. Ile ważysz?

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
57KG

A jakie sporty uprawiasz?

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
SEX.....RAZ W TYGODNIU:d

Gość kobieta po 30_poznan
ja tez nie lubie kobiety w Polsce wygladaja staro, wiekszosc kobiet po 30 i 40 ma obciete na bardzo krotko wlosy, otylosc brzuszna i w biodrach, niezdrowy koloryt na twarzy, widac po ciele ze zaniedbane i sflaczale ja nie wyobrazam sobie nie pojsc na basen 3 razyw tygodniu, do tego stepper codziennie 15 minut rano i 15 minut wieczorem, brzuszki co dwa dni przy wzroscie 178 od wielu lat utrzymuje niezmienna wage 60 kg , rozmiar 38

@maravilha Bardzo ładna figura, podoba mi się. Twoje kafeteriane koleżanki powinny brać z Ciebie przykład.

dzieki ;) ja akurat nie mam czasu na cwiczenia w pracy sie nabiegam, pieszo zreszta do niej chodze, dziennie zajmuje mi to godzine ( tam i z powrotem ) teraz jestem szczuplejsza niz na tym zdjeciu ;)

"Nie cierpię kobiet, które nieuprawiają SPORTÓW i są przez to obleśne" A ty jaki sport uprawiasz i jaką sylwetką możęsz się pochwalić?

biegam, pływam, tańczę, skaczę, targam żelazo

Gość ja pani wasza
zaraz cie napadna te sflaczale i grube ktore nawet nogi nie dzwigna bo za tlusta

Gość kdjfejkei
To jest przeciez LADY LOVE(maravilha) - ta kurwa co sobie drugie konto założyła...uuu nie ładnie...

Gość Lubiąca kawe 22
Ja ćwiczę karate( treningi są od września do czerwca) jeśli nie ide na trening to ćwiczę w domu..zwykle ten sam skład: 100 brzuszków 40 pompek, 60 przysiadów do kąta prostego..biegam co drugi dzień. Męża tylko nie moge coś zmobilizowac. Mam 165 i waże 57kg. Jestem zgrabna-od cwiczenia te 57 to i tak dużo dla mnie ale mięśnie więcej ważą :)

Gość tutaj na kafeterii wszystkie
wysportowane i szczuple laseczki buhahahaaaaa :D

Moje ciało jest zadbane pod każdym kątem. Zawsze równo przystrzyżone włosy i obcięte paznokcie. Kaloryfer na brzuchu to dla mnie podstawa. Niskie BF. Nie jem w ogóle słodyczy, nie słodzę herbaty, nie piję alkoholu, nie palę papierosów, nie zażywam kofeiny. Piję tylko PRAWDZIWE soki, ze świeżo wyciśniętych owoców i warzyw (Grycan, Marvit itp.) Jem dużo orzechów i nasion, dzięki czemu moje włosy są gęste i puszyste. Do tego oczywiście dużo owoców i warzyw, kefiry i mięso. Odpowiednia dieta połączona z regularną aktywnością fizyczną to klucz do zdrowia . A jak to się ładnie mówi: w zdrowym ciele, zdrowy duch. :-)

@kawoszka - brzuszków to już się nie robi ze 20 lat. za mocno obciązają dolny odcinek kręgosłupa. rób spięcia

Gość ja też to widzę niestety
codziennie brzuszki , pompeczki rozciagania , delikatnie hantelki, trening od godziny do dwóch,a te takie zapasione tylko zawiść pokazują, jak mówię ; to trenuj -odpowiedź nie chce, nie mam czasu.Ale ogladać godzinami durne telenowele mają czas i chęć

"Piję tylko PRAWDZIWE soki, ze świeżo wyciśniętych owoców i warzyw (Grycan, Marvit itp.) Jem dużo orzechów i nasion, dzięki czemu moje włosy są gęste i puszyste. Do tego oczywiście dużo owoców i warzyw, kefiry i mięso. Odpowiednia dieta połączona z regularną aktywnością fizyczną to klucz do zdrowia . A jak to się ładnie mówi: w zdrowym ciele, zdrowy duch." Soki owocowe, tak samo jak owoce to nic innego jak cukier. Kefir? Nie polecam babiału, ma za dużo katozy. Fajnie że trzymasz dietę, ale wiesz, ja widzialem ludzi którzy mieli kaloryfer a wyglądali jak berlinki. Nie sztuka być szczupaczkiem z kaloryferem.

Ja 6 dni w tygodniu robię ABS i A6W. Przez 10 minut A6W i potem 10 minut ABS. I to wystarczy, żeby mieć wcięcia w brzuchu.

super, ale nie odopwiadasz na pytanie co do wymiarów. ABS i A6W to trening mięsni brzucha, nie ma to bezpośredniego wpływu na poziom tkanki tłuszczowej. Założe się o litrowego Ballantines'a że jesteś ektomorfikiem z kratką na brzuchu i wątłymi ramionkami który uwaza siebie za bożyszcza kobiet

Nabiał to podstawa w utrzymaniu zdrowych kości i zębów. Chyba za dużo się naoglądałaś TVN-u :-)

Trenuję na siłowni od 16-go roku życia i moja budowa jest muskularna.