Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nusiaaa

IN VITRO - zapraszam te które przed, w trakcie i po

Polecane posty

MONJOC, trzymam kciuki za piekna bete!!! x Helenka, powodzenia! Po IVF nie trzeba lezec plackiem ale tez trzeba uwazac zeby sie nie przemeczac i nie dzwigac. x Milego dnia! x

dziś nie pojadę na będę bo tylko do 11 można jutro rano się wybieram.zastanawiam się czy nie zaczekać i nie robić tekstu

Monia ale Ty nas trzymasz w niepewności :-) Ile to dni minęlo od transferu bo może sikaniec już wyjdzie hmmm?

Monia ale Ty nas trzymasz w niepewności :-) który to dzień po transferze bo może sikaniec już wyjdzie hmmm?

Monia ale Ty nas trzymasz w niepewności :-) który to dzień po transferze bo może sikaniec już wyjdzie hmmm?

Hej dziewczyny! monjoc nie trzymaj nas w takiej niepewnosci:)) chcemy Ci w koncu pogratulowac:) X

monjoc nie trzymaj nas w takiej niepewnosci:) chcemy Ci w koncu pogratylowac!!

Hej dziewczyny! melduje sie po wizycie u lekarza:) troche sie martwilam, bo czasami mam dziwne plamienia, ale wszystko jest dobrze:))

przepraszam za tyle komentarzy, ale cos sie wczesniej na kafe zacielo. X widzialam dzis bicie SERCA!! jestem taka szczesliwa, dziewvzyny zycze kazdej z Was takiego momentu:)) X

stefania wiem co czujesz! zapewniam cie ze z kazdym dniem bedzie jeszcze fajniej, mam nadzieje ze u ciebie nie bedzie nudnosci ale da sie przezyc hiihihiihih kochana dbaj o siebie i dzidzie :) ciesze sie.

stefani super że jest serduszko :-) kochane dziś 12 dzień jutro pojadę rano na bete bo dziś nie miałam jak a testu nie chce mi się robić i tak się boję wyniku

Cześć dziewczyny! Juloni, współczuję, wiem co przeżywasz. x Monjoc będzie dobrze :-) x Madziula trzymam kciuki za transfer:-) x Kikulec gdzie mieszkasz? Szrenica to moje rodzinne strony. Jesteś może z JG? x Gerwazy jak po konsultacjach? x Powodzenia wszystkim:-)

Stefania to super wiadomość :-) niech maleństwo rozwija się ładnie,powodzenia :-)

Gość Aggie79
Czesc dziewczyny Izabelka wow, to fantastyczna wiadomosc!!!! jak dobrze ze komus sie w koncu udalo!!! gratuluje kochana i trzymam mocno kciuki za reszte testujacych u nas lizanie ran i brak planu B z powodu finansów :( czekam na dofinansowanie

Stefania czy ty na samym poczatku ciąży miałaś bóle brzucha i jajników. Mnie juz pobolewa mniej ale raz na jakis czas gdzies mocno zakłuje. Kiedy wogóle miałaś pierwsza wizyte u lekarza i jaka dawke folika bierzesz??? Byłabym wdzieczna za odpowiedz. Buzka

Witajcie Aggi do lipca juz zleci ;-) Ja jutro rano na betę jadę takze dam wam znac po południu lub wieczorem co jak, Testu nie kupowałam bo szkoda kasy,a i tak na bete pewnie bym pojechała więc nie ma co, a beta pewniejsza. Jutro bedzie 13 dzień a więć już będzie wiadomo co i jak, mi kazał lekarz robić 12 dnia. Pewnie ta beta to tylko formalność nio ale zrobię ;-) pocieszam się tym ,ze mam jeszcze nA 3 podejścia ;-) jak coś zawsze to około 2tys a nie 10 przeszło. Pozdrawiam ;-)

Witajcie dziewczyny! xxx Justynka-83, mieszkam w Chojnowie. Niestety nie nacieszyłam się widokami ze Szrenicy, bo deszcz nas zastał na samym szczycie :(

Manjoc czekam z niecierpliwoscia!!:) xx Izabelka ja do 8 tyg tylko bralam folik 0.4mg pozniej musialam odstawic i dostalam od gina witaminy.

Nielot kiedy rodzisz dokładnie ? ;-)

izkabelka ja biore 400 jedn. kw. foliowego, pytalam sie go o witaminy-powiedzial ze jesli chce to moge brac, ale nie musze. witamin nie biore, staram sie zdrowo odzywiac. X na pierwsza wizyte u lekarza poszlam prawie od razu po pozytywnym tescie (3 dni po)-ze wzg na wczesniesze poronienie,doktor chcial zobaczyc czy zarodek jest prawidlowo zagniezdzony(przy pierwszej ciazy -umiescil sie w szyjce macicy) X a dzisw bylam na 2 wizycie, czyli 2,5 tyg od testu i dzis sprawdzal czy nie ma pustego jaja no i czy bije serducho X

izkabelka jajniki, ani brzuch mnie nie boli- czasem cos zakuje w jajniku, cos czuje w brzuchu, jakby delikatnie na okres szlo-ale tez sporadycznie. Bardziej martwily mnie plamienia.

izkabelka nie martw sie tymi bolami, moje kolezanka ,ktora juz 3 dziecko bedzie rodzic mowi ze takie bole czasem sa. mowila mi ze jak boli to mozna wziac no-spe,lub Magnez wiec wyobrazam sobie ze musi to konkretnie bolec skoro ktos ratuje sie lekiem, X czy ciebie mocno boli?

manjoc termin mam na 20go maja, ale czuje juz ze sie zbliza.Brzuch mi opadl w weekend strasznie i parcie na pachwiny plus okresowe bole w podbrzuszu wiec czekam juz na walizkach :-) Jutro mam lekarza, zobacze.