Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość triu

piekę ciasta na wesela - Gdańsk

Polecane posty

Gość triu

jeśli ktoś jest zainteresowany - proszę pisać :)

Gość Ela, to Ty?
:)

Gość triu
tortów nie piekę, ponieważ nie mam sprzętu do ozdabiania :) cena ciasta to zwrot kosztu składników + 20zł za "robociznę" :)

Gość Pyzunia 22 lata
wklej jakiś fajny przepis :)

Gość triu
ja piszę, że piekę, a nie rozdaję przepisy :P wkleiłabym, ale przepisy mam głównie w książkach i głowie, a nie chce mi się tyle pisać :)

Strasznie tanio pieczesz :) moja znajoma bierze od 35 do 50 zł od upieczenia zależy jakie ciasto. Plus składniki oczywiście.

Gość triu
oooo :D to chyba muszę zmienić stawkę :) brałam tyle, bo nie wiedziałam, ile biorą inni :) poza tym jakoś nie umiem się zabrać za "reklamę", więc ciężko znaleźć klientów, nie wiem, gdzie się ogłaszać i jak szukać... stąd też niewygórowana cena - żeby było więcej chętnych :)

Gość osiemnaście bordo
Dobra rada marketingowa: - ustal ceny w zależnnosci od ilości ciast: do 5 np. 40 zł. robocizny, od 6 do 10 ciast - 30 zł powyżej 10 25 zł. Wtedy będzie warto zamawiać więcej ;) Dobrze wiedzieć że można coś u Ciebie zamówić. Mam teściów w Gd. więc jak będą się szykowały jakieś imieniny czy coś w tym stylu - warto mieć namiar na kogoś kto pomoże :) A co jest Twoją specjalnością?

Gość triu
dzięki za radę :) i że zachowasz kontakt (tel. 667 568 939), bo naprawdę nie umiem szukać sobie klientów :) moją specjalnością i najczęściej zamawianym ciastem jest tzw. ciasto beatka. - jest bardzo wysokie, takie reprezentacyjne :) i pyszne oczywiście :) jest to biszkopt ciemny, na nim krem, na tym kola wyciete z jasnego biszkoptu, pomiedzy winogrona i czekolada, na tym galaretka, krem, jasny biszkopt z dziurami po wycinaniu kol, w dziurach brzoskwinie, na to galaretka :) ale piekę też babki, serniki (mam masę oryginalnych przepisów), makowce, biszkoptowe z kremami, ciasta z owocami, itp. itd. :) również ciastka w razie potrzeby świetnie robię też różne sałatki, słone przekąski, bułeczki na słono, itp.

Gość osiemnaście bordo
dzięki za info nr zanotowałam :) Powinnaś zrobić sobie stronę internetową i wrzucać na nią propozycje i zdjecia ciast - zrobione przy okazji :) No i listę ciast itp. Pomyśl o tym - na pewno nie zaszkodzi ;)

Gość triu
świetny pomysł, zrobię!!:) dzięki :)

Gość Ile wychodzi taka blacha
tej beatki cenowo z robocizną?

Gość triu
składniki 30zł, a za zrobienie powinno być 40, ale z racji tego, że byłabyś pierwszą chętną z kafe to 30 :P

Gość straooonika
a moge dac moje produkty,czy muszą być twoje

Gość triu
można dać swoje :)

Gość Sklepy cynamonowe
Oferuję domowe wypieki każdego rodzaju!!! serniki, makowce, kostka cappucino,tofii,tiramisu , torty i inne CENY od 30 do 55 zł za blachę 30x24 cm Na terenie Ursynowa możliwy dowóz ciast lub odbiór osobisty. ZAPRASZAM :)

Gość KarolinaWW
Ja chyba wolałabym isc do jakiejś profesjonalnej cukierni. Wesele to jednak taka uroczystość gdzie chcemy zeby wszystko było dopięte na ostatni guzik i było idealne. Widziałam ze tutaj http://www.rogwojskiego.pl/ robią bardzo ładne torty na wesele. Sądze że nie jednemu się podobaja.