Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quazzi

Uzdrawianie wątroby - fakty i mity

Polecane posty

Gość galicja6
też czytałam te artykuły na adamed.expert o wątrobie moja cała rodzina ma problemy z wątrobą także ja również mogę mieć to dziedziczne więc muszę o siebie zadbać i dbać żeby nie dopuścić i u mnie do rozwoju tej choroby

Gość gość
Niestety ale wątrobę naprawdę ciężko wyleczyć. Tutaj trzeba pilnować dbać o siebie nie jeść tłusto, smażonego unikać itd i coś może z tego będzie są też naturalne sposoby na poprawę wątroby kiedyś czytałam o tym na jakimś portalu bodajże właśnie na Adamed Expert także można poczytać i zadbać o wątrobę

Z tym uzdrawianiem to różnie może być, przede wszystkim lekarz to podstawa.

Gość gość
na pewno nie można działać na własną rękę jeśli objawy są długotrwałe i się nasilają. jeśli to zwykła niestrawność to Sylimarol powinien pomóc ( do kupienia w aptece bez recepty )

Gość dariaczekk1q
jejuś ja kiedyś pamiętam miałam bardzo duże problemy właśnie z wątrobą niestety ale jako nastolatka nie zważałam na to co biorę itd byłam bardzo imprezową dziewczyną i teraz mam za to moja wątroba jest naprawdę w złym stanie teraz muszę bardzo uważać na to co jem i piję też ostatnio przeglądałam artykuł na adamed.expert właśnie na temat wątroby jak dbać o nią itd więc muszę wprowadzić to w życie

Gość mczay
Jest wiele sposobów, aby wątrobę wzmocnić. Gdy naturalne kuracje nie działają, warto zdecydować się na wlew witaminowy. Takie kroplówki posiada w swojej ofercie SCM estetic z Krakowa.

Gość gość
Jeżeli chcecie oczyścić swoją wątrobę to powinniście sięgnąć po odpowiednie suplementy. Polecam wam firmę www.e-purelife.pl W swojej ofercie mają między innymi suplement viridian, który jest świetnym wsparciem dla wątroby.

Gość gość
Moja wątroba ma się dobrze,bo staram się jeść to co powinnam, ograniczam pewne produkty i dodatkowo łykam Intestę. Kiedyś to miałam straszne problemy i nieprzyjemności po posiłkach, ale teraz już nawet nie pamiętam tego uczucia pełności po jedzeniu

Gość damianka

Ja piję borututu, zioła działają na wątrobę i nie tylko. Moja mama po zapaleniu trzustki też je popija. Można je czasami kupić w tym sklepie : https://herbapis.pl/borututu-ziola-z-czarnego-ladu-150g