Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Będę babcią

Jestem za młoda na babcię

Polecane posty

Gość hmmm hmmmm hmmmmmm
Obecnie mlodzi sa bardziej odpowiedzialni niz starsi Babciu babo jago

Popieram szkole wieczorową lub zaoczną gdy dziewczyna rodzi dziecko a nie dzienną ,bo do cholery ona jest matka i niech zajmuje sie tym dziekciem naprzemian z ojcem malucha,agdy jest w szkole to dziecko ma jeszce ojca Babcia nie daj sie wkrecic w zadne niankowanie, i przewrocenie sowjego zycia do gory nogami,a tym bardziej o zgrozo przerwanie pracy.Ty jzu swoje odchowalas, teraz czas na corke aby sie wykazala

Gość Halina1957
Powinnaś wyrzucić małą dziwke z domu, niech sobie sama zapracuje na bękarta! 😠

hmmm hmmmm "odpwiedzialna? prosze napisz mi jak osoba 17 letnia jest finansowo przygotowana na dziecko bez szkoly ?

Halina1957 Powinnaś wyrzucić małą dziwke z domu, niech sobie sama zapracuje na bękarta! bardzo to płytkie człowieczku

Gość hmmm hmmmm hmmmmmm
o czym tu gadac ? wyrzucic mala dziwke z domu i juz :o To wasze wnuki pajace i wszae dzieci ... zal mi was pustaki

Gość Będę babcią
,,Halina1957 Powinnaś wyrzucić małą dziwke z domu, niech sobie sama zapracuje na bękarta" No to teraz pojechałaś po całości. Nikogo nie zamierzam wyrzucać z domu, to moje dziecko i mój wnuk lub wnuczka. Jakoś to sobie poukładam i będzie dobrze. Najważniejsze, aby nauki nie zawaliła.

Gość Żaba25
Ja też byłam nastoletnią matką;) Wieliśmy ślub przed urodzeniem córki i całkiem dobrze sobie radzimy. Córka odchowana do szkoły idzie ja uczę się i pracuje mąż też. To nie koniec świata!

Gość Będę babcią
,,Żaba25 Ja też byłam nastoletnią matką Wieliśmy ślub przed urodzeniem córki i całkiem dobrze sobie radzimy. Córka odchowana do szkoły idzie ja uczę się i pracuje mąż też. To nie koniec świata! " Nie zgodziłam się na ślub. Zamieszkają razem, ale ślub za dwa, trzy lata. Obawiam się, że ,,ta wielka miłość" może się skończyć po narodzinach dziecka

Gość Będę babcią
Chłopak pracuje, bo jest 6 lat starszy.

Gość Będę babcią
Ale jakiś mało rozgarnięty. Z radości, że będzie ojcem kupił córce ....psa. Rozwalił mnie tym, bo mamy już dwa psy.

Masz rację, ale skoro będą mieć dziecko i się kochają to ślub chodzby tylko cywilny wziąć, zawsze to jakoś scala ludzi są młodzi a gdy jest ślub to już odejść za byle głupstwo nie jest tak łatwo...

Gość Będę babcią
Co do ślubu to nikt mnie nie przekona, niech poczekają i przekonają się jak będzie wyglądało ich życie jako rodziny. Lepszy późny ślub, niż szybki i jeszcze szybszy rozwód.