Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mania25

mąz nie daje rady

Polecane posty

jestem pare lat po slubie i niestety stwierdzam ze moj maz pod czas sexu idzie juz na trojce,a nie jak dawniej na piatce.to jest masakra bo mamy oboje po 25lat. za trzy lata bedzie reczny he he he

niestety zadowolic mnie trudno,jak to sie mowi grunt ze on zaleje forme .........i po sprawie

Gość ludzki przedmiot
Więcej zboczeń.

nie wie gdze trzeba do roboty sie zabrac,ja nie powiem sam niech odkryje w koncu tajemniczy sekret

Gość ludzki przedmiot
Rozmowa to podstawa.:) Przynajmniej naprowadź.

wogole to stresuje sie u siebie w domu bo mieszkamy w rodzinny domu z moja mama ,nie potrafie krzyczec bo .....bedzie wszystko slychac

Gość ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja mam 21 a on 24 małzenstwo od roku....a ja juz ,mam ohote na zdrade on wklada wyjmuje i koniec.............................zalamie sie wreszcie ehhhhhhhhhhhhh

Gość ludzki przedmiot
Ojej, seks bez krzyków to taki wybrakowany trochę.:( A nie możesz powiedzieć mamie, żeby wyszła na jakiś czas, albo zatyczki na uszy założyła, bo, mamo, zaraz będę się pieprzyć, proszę, dziękuję mamo, jesteś kochana. ?

Gość karol oh
do autorki... ostatni z zapoznana kobieta na kafe pisalem troche i wiesz co mi uswiadomila , ze rozmowa to podstawa.. piszesz ze ma sam znalezc sekret otoz nie odpowiedz brzmi sama powinnas z nim porozmawiac i podczas zblizen powiedziec co ci sprawia przyjemnosc i jak lubisz.. wtedy bedzie mu latwiej.. nie kazdy spal z 100 kobiet zeby byc ekspertem....

Gość tak to widze
grać na gitarze lepiej lub gorzej po nauce może każdy ,ale grać bardzo do0brze tylko ze słuchu nie znając nut ani chwytów umie niewielu i tu masz odpowiedz ,on nie nalezy do kochankow ktorzy sex maja we krwi jego trzeba uczyc i od tego ty jestes to nie jest zaden wstyd dla ciebie jak mu powiesz co i jak przeciez w sumie oboje na tym skorzystacje -----masz jechac do miasta w Polsce nie wiesz gdzie ono sie znajduje czy nie majac mapy i innych wskazówek bedac zdana tylko na siebie tam trafisz moze i tak ale bedzie to tylko i wylacznie przypadek .........

Do loda się zmuszasz, analu nie, a na męża narzekasz, że nie jest ogierem. 😴 0/10

Gość 5tyhf9
Ma tylko cie zaspokajac, ale jak to juz zagadka. Pomysl sobie ze on nie jest jasnowidzem. Moze jakies urozmaicenia? Moze jakies pytania? Oczywiscie do niego! Jak to pisali, rozmowa to podstawa. Monotonia zabija zwiazek.

Gość arianka19
spróbuj z psem

Gość xxfelekxx
Zaproś sąsiadkę i spróbujcie trójkąta.

Gość lukasz zonaty
Napisz do mnie 880447051 i gg 39376572 to pogadamy moja żona też nie zawsze ma ochotę rozmowy nic nie pomogły

Gość bezwstyd.nik
ja mam ten sam problem z żoną.niby sex jest kiedy chce ale ona jakas taka bierna i wydaje mi się jak by to z poczucia obowiązku robiła.niejednokrotnie z nią rozmawiałem ale bez skutku.ja mam ogromny temperament,uwielbiam sprawiać przyjemnosc kobiecie.może któraś z pań chciałaby poznać się to może sobie pomożemy :-) jestem z pomorskiego i dla zainteresowanej podam nr.tel orange

Gość piss
znadz sobie kogoś

Gość bezwstyd.nik
może znajdę,tylko nie chce się zakochiwać ,chciałbym poznać kogoś bez zobowiązan i na dłużej.kobietę która wie czego chce i potrafi o tym mówic.łatwo można poznać kogoś na ulicy czy dyskotece ale one chcą się zakochać.szukają związku,partnera.ja tego nie chce dlatego tutaj szukam

Gość Kobieta przed 40
Mania współczuję. Wiem coś o tym. Mi biegów brakuje, a mój mąż jeździ już na jedynce :-( Takie życie, eh...

Gość bezwstyd.nik
a kobieta przed 40 może z pomorskiego?:-)

Gość Kobieta przed 40
bezwstyd.nik Ty chociaż masz, kiedy chcesz :-) Byle jak, ale masz. Pociesz się, bo ja mam gorzej. Przydział jak na kartki- raz , max dwa. A ja chcę codziennie :-)

Gość Kobieta przed 40
Z pomorskiego, ale nie jestem desperatką, aby faceta na forum szukać :-)

Gość bezwstyd.nik
no ja nie mam problemu żeby poznać kogoś.bo raczej przystojniak ze mnie.gorzej poznać kogoś kto dyskretnie sexu szuka.fakt mogę codziennie ale co to za sex.ona oziębla jakas się zrobiła.ja potrzebuje ognia w łóżku.

Gość Kobieta przed 40
bezwstyd.nik W jakim wieku ona jest?

Gość Kobieta przed 40
hmmm...mężczyzna wcale nie musi być przystojny :-) Wystarczy, że ma w sobie ,,to coś" , ma poczucie humoru , jest otwarty i wie czego chce :-)

Gość bezwstyd.nik
napisałem raczej przystojny i pewnie dla wielu kobiet mam to coś.wiadomo ludzie mają różne gusta a czasami wystarczy jedno spojrzenie żeby się ktoś spodobał.chemia musi być:) ona ma 29 lat.dziwne że w takim wieku tak z nią jest:(

Gość Kobieta przed 40
Nie przejmuj się, za rok, dwa wzrośnie jej temperament. Tak właśnie mają kobiety po 30 :-)

Gość bezwstyd.nik
no mam taką nadzieję,dlatego też nie myślę o rozstaniu.ale jak wytrzymać do tego czasu?podjęłem decyzję że znajdę kochankę bo nie chce się klucic ani psuć niczego.wolę mieć swoją tajemnicę