Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasolka_d1

dlaczego fajni faceci są nieśmiali a dupku tacy pewni siebie ?

Polecane posty

Gość krystiano_nie_ronaldo
takie zycie... kolego jak nie masz twarzy ladnej to gadka trza nadrabiac.. life is brutal very brutal

Gość fasolka_d1
:D oczywiście

Gość nie mnie oceniac
fasolka, z mojego punktu widzenia jest tak ze ci goscie , którzy dupkami nie są ( osobiście się za takiego uważam) nie widzą w życiu jedynego sensu w "wyrywaniu lachonów i popisywaniu się kumplom z kolejnej zdobyczy" :) Taki facet zaczyna starac sie o Kobiete ktora wyraznie go zainteresuje. No ale wtedy jednak pojawia się tysiac pytan "moze zrobie cos zle i to spieprze?" a ddebil nie mam z tym problemów - jak nie ta to inna:)

Gość krystiano_nie_ronaldo
dlaczego wiekszosc facetow podwiezie ladna laske samochodem jak machnie reka a starszej lub nie atrakcyjnej pozostanie spisac wzrokiem marke i rejestracje ...?

DKW - sam zauważyłeś - że to "chamidło" zazwyczaj kogoś ma, ale to jest taki "byle-jaki" ktoś jak sam facet, nawet bywa, że z "niższej półki". Kobiety mające trochę oleju w głowie, jak to często piszecie "wartościowe", za byle co się nie biorą. I też często narzekają, że byle jakie idiotki mają partnerów, a one nie. Wszystko zależy od tego z kim chcesz być.

Gość znowu typowe prowo
pod kafe nieudaczników którzy mają się za niepodrywających fajnych facetów :O darujcie sobie bo biedaki dalej będą żyły w iluzji.

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A to nie jest tak, że rozgarnięty człowiek zdaje sobie sprawę z własnych ograniczeń i po prostu realnie ocenia swoje szanse a taki tępak nie jest w stanie tego ogarnąć, więc się niczym nie przejmuje? No i jeszcze ja bym chciała poznać "skuteczność" podrywu takich dupków. Bo przecież może być tak, że oni owszem osiągają często sukces jeżeli mierzymy wartość bezwzględną (ha wyrwałem 3 laski w ciągu tego tygodnia) ale nikt nie liczy liczby porażek (no ale zagadałem bez kozery pińcet) i już sukces robi się mniej imponujący. A taki rozgarnięty od razu wybierze lepiej i owszem wyrwie np 1 laskę w przeciągu trzech tygodni, ale próbował poderwać tylko 3, które mu się naprawdę podobały. Więc procentowo będzie to wyglądało dużo lepiej. No i kwestia jakości. Wolę jedną Jessicę Albę niż 20 Jordan ;).

"Kobiety mające trochę oleju w głowie, jak to często piszecie "wartościowe", za byle co się nie biorą. I też często narzekają, że byle jakie idiotki mają partnerów, a one nie." pierwszy raz zgadzam sie z Moorland :)

DKW to Twoi koledzy z grupy wszyscy są samotni bo koleżanki wolą margines po lobotomii?

Gość adgah
chyba zostanę lesbijką tylko kto cie zechce :D bo ja nie wole facetów :P

Gość adgah
bo kobiety niektóre ( ja nie ) kochaja skurwieli czego nie rozumiem

Gość Długi
TO jest rywalizacja . . . Na mnie Morland sama leci :D ;)

DKW - jasne, że to jest rywalizacja, ale musiałbyś zrobić jakąś ankietę żeby sprawdzić z kim umawiają się T?woje koleżanki. Poza tym jeżeli nastawisz, że ktoś kto wydaje się chamski i nieprzyjemny faktycznie taki jest to możliwe, że wsadzisz masę fajnych facetów do wora pod nazwą "margines".

Gość przecież ten koleś to
typowy nerd, prawik, zakompleks. Jego spojrzenie na rzeczywistość jest chore :D

prawie dwa lata na kafeterii...i dalej biorą mnie za faceta. Idę się pochlastać... :P

to Morland to kobieta? myslalem ze facet... Zastosuj rodzajnik jest "ta" Morland a nie "ten" czyli rodzajnik żeński...

Moorland Mam prawie tyle samo postów co ty gonię Cię :D

DKW - mój facet miał kiedyś sąsiada który na pierwszy rzut oka wydawał się miłym facetem. Peszył się nawet witając, potem poszedł siedzieć. To tyle na temat nieśmiałych ;) Fiku - jestem gorsza o niecałe 3000, więc cicho :P Swoją drogą, ile tu trollujesz? Długi - spoko, dasz radę, już nie nabijam tyle postów co kiedyś (od czasu zniknięcia naziola nie mam kogo wkurzać :( )

wie ktoś jak zablokować tą cholerną reklamę z tymi striptizerami po prawej :(

ile? moorland, nei dostałam kwiatka na rocznicę od ciebie :( taka ty jesteś! a to juz ponad rok (od marca)

spoko, dasz radę, No spoko za 10 lat będę miał połowę a za 20 Cię prześcignę :D Tak ogólnie to ja teraz dopiero założyłem konto pisałem z pomarańczki :D