Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasolka_d1

dlaczego fajni faceci są nieśmiali a dupku tacy pewni siebie ?

Polecane posty

Fiku - sooorry. Swoją drogą, jesteś gorsza gaduła ode mnie w takim razie :P I za cholerę nie wiem jak zrobić kafeteryjnego kwiatka więc masz różyczkę: @----;------ DKW - napad z kumplem na sklep z bronią w ręku - faktycznie, każdemu może się zdarzyć ;) Długi - są takie dni, że posty się bardzo szybko nabija. Biorąc pod uwagę, że ja wpadam często (przynajmniej godzinka) to tych postów specjalnie dużo nie jest. Plus - mam tylko jeden nick.

Gość kasaa
Ja lubie przede wszystkim miłych,mających szacunek do kobiet,chamy mnie odrzucają,wolę romantyków,a czy jest pewny siebie czy nie to już nie jest takie ważne

dlaczego fajni faceci są nieśmiali a dupku tacy pewni siebie ? Przecież to uogólnienie jest dużo fajnych i śmiałych tez po za tym jak facet Ci się podoba to dlaczego samo go nie poderwiesz jesteś tak mało kreatywna ?

I za cholerę nie wiem jak zrobić kafeteryjnego kwiatka więc masz różyczkę: Morland dla Ciebie 🌼 wpisujesz w nawiasie zamknietym kwiatek i masz :)

Gość fasolka_d1
uuuuuu juz 5 stron...ha ha ha rekord mój życiowy :D

Moorland Przecież ja się nie ścigam w ilości postów tak tylko się śmiałem :)

Długi - ja tak tylko mówię, przecież wiem, że z Twoim świeżym nickiem musiałbyś napieprzać postami jak Dżemik żeby dogonić takie plotkary jak ja czy Fiku :P

Gość fasolka_d1
19 a co ?

Gość fasolka_d1
19 a co ?

a nie nic... ;) tak myslalem ze mniej wiece tyle. jak bedziesz miala ladna buzie i 25 lat bedziesz bardzie wyrachowana... ;)

o..to ta mordka z otwartą japą to ziewanie, a nie parodia "krzyku" :D no widzisz jak Cię oświeciłem teraz wszystkich zakasujesz :D

jak bedziesz miala ladna buzie i 25 lat bedziesz bardzie wyrachowana... :D ;)

Gość fasolka_d1
wiecie co przyznam sie ze zmyśliłam ten temat i koleżaneczki ryczące w poduszki.... chciałam pobić rekord i wiedziałam ze musze cos ciekawego wpisać w temacie....ktoś jest oburzony ? xd

jakie to ma znaczenie fiku miku... przeciez ciebie i tak nikt nie jest w stanie poderwac... ;)

Fasolka - gdzie tam, ja lubię takie tematy. większość na tym forum i tak jest zmyślona :P

akie to ma znaczenie fiku miku... przeciez ciebie i tak nikt nie jest w stanie poderwac... Problemy z otyłościa ? ( żart )

Gość fasolka_d1
podrywanie przez internet to nie podrywanie :D to pseudo podrywanie

wiecie co przyznam sie ze zmyśliłam ten temat i koleżaneczki ryczące w poduszki.... chciałam pobić rekord i wiedziałam ze musze cos ciekawego wpisać w temacie....ktoś jest oburzony ? xd Nie bo wiedziałem od początku.... A ten test na supermężczyznę hmm...wymagający :D