Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudomagicc

Ona jest nieromantyczna!

Polecane posty

same wyuzdane na kafe siedzą. Macie uczucia wyższe czy tylko orgazmy? A jak zachoruje wasz partner i nie będzie orgazmów to znajdziecie nowego?

Gość jednakoż
Nie podniecaj się Krzysiu:) WIadomo, że każda kobieta marzy o jednym: Stanąć z nim na ślubnym kobiercu Nawet łzami zalać się Potem stanąć sercem przy sercu I usłyszeć kocham cię .... :) :) :) :) Krzychu, ty tępa cioto, weż się ogarnij,.

Gość jednakoż
Nie podniecaj się Krzysiu:) WIadomo, że każda kobieta marzy o jednym: Stanąć z nim na ślubnym kobiercu Nawet łzami zalać się Potem stanąć sercem przy sercu I usłyszeć kocham cię .... :) :) :) :) Krzychu, ty tępa cioto, weż się ogarnij,.

Gość jednakoż

Moje typy kim jesteś: - samolubem, egoistką - korporacyjną szmatą - młodą dzifką szalejącą za pieniądze rodziców Które z powyższych jest prawidłowe?

Gość germanistka86
No ja jestem podobnym typem. Nie to, żebym nie była kobieca, ale nudzą mnie te miłosne dyrdymały:P. Mój ostatni chłopak mówił mi kilka razy "kocham cię" i chciał się wiecznie przytulać i całować. Oj było ciężko na początku:P

Gość germanistka86
kilka razy dziennie:P

Gość jednakoż
Korporacyjną dzifką szalejącą samolubnie za szmaty rodziców :)

Gość ,mnm,mn,mnnmmn,
Ja jestem taka jak dziewczyna autora. I nie wiem, czy przez to nie zakończył się mój związek. Nie umiałam mówić o uczuciach, on stwierdził wręcz, że jestem zimna. Jak wysłał mi miłego smsa, to albo nie odpisałam wcale, albo na inny temat. Teraz trochę żałuję, ale cóż.

Gość whcfc
a ty pewnie jestes takim nudnym śmierdzacym brzuchatym mezem, co nie wi nawet gdzie jest łęchtaczka może to jakis egzotyczny owoc? masz zone? pewnie jestes wiecznym onanista marzacym o jakiejkolwiek babie :D:D:D

Gość whcfc
oczywiscie słowo - orgazm i dziWka znasz tylko z neta ;)

Gość materonka
niepojęte ze w dzisiejszych czas zyją takie dinozaury jak Krzysiu :P to miałes kiedys loda robionego? aha, truskawkowego Algida, rozumiem ;)

Gość materonka
cyt. Krzychu, ty tępa cioto, weż się ogarnij,. widzisz Krzysiu? :P

Gość materonka
o ruchaniu w d.. nikt tu krzysiu zdziisu nie mówił a jednak ci się marzy coś więcej niż pseudo sex pod kołderką? :D:D:D:D:D