Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podaj mi ręke-pomogę.

Pomogę kobietom w relacjach damsko-męskich.

Polecane posty

Co Pani zdaniem oznacza "zabiegać"?

Gość woda z cytryną
Hmmm....trudne pyt, ale spróbuję obiektywnie wady - bałaganiara - czasem nieśmiała (zależy od sytuacji) - chyba zbyt wrażliwa - emocjonalna -z kompleksami zalety - empatyczna - łatwość nawiązywania kontaktów-w sensie dogadywania się z ludźmi - entuzjastycznie nastawiona z poczuciem humoru - odpowiedzialna - kumata, w sensie radzenia sobie i nauki

Gość woda z cytryną
Zabiegać w sensie chcieć poznać bliżej/umówić się itp. Przeważnie w pracy mnie to spotyka, że jakiś klient jest zainteresowany, albo tak się wydaje....nie potrafię tego ocenić.

Gość Viktoria 4126167
łatwość nawiązywania kontaktów-w sensie dogadywania się z ludźmi Jak tak może być skoro jesteś nieśmiała

Gość woda z cytryną
Rodzice są ok. Nie wiem co miałabym o nich więcej napisać? Dbali i nadal dbają o mnie. Wkurzyć też potrafią. :D

Gość woda z cytryną
Bo na ogół nie jestem. Ale w czasem ta nieśmiałość na mnie spada jak grom z nieba i nawet czuję jak kolana mi się trzęsą :D Kiedyś byłam bardzo nieśmiała, ale w pracy z ludźmi się wyrobiłam. Generalnie jestem rozgadana.

Gość Viktoria 4126167
no to jesteś śmiała a nie nieśmiała choc właściwie zauważyłam że faceci nie lubie jak kobieta jest zbyt śmiała

A kiedy Pani się "blokuje" i bywa nieśmiała? w jakich sytuacjach/okolicznościach?

Ze wszystkimi ludźmi Pani się dogaduje? A jak jest z mężczyznami? Chciałaby Pani związku?

Gość woda z cytryną
"no to jesteś śmiała a nie nieśmiała choc właściwie zauważyłam że faceci nie lubie jak kobieta jest zbyt śmiała" Napisałam, że czasem nieśmiała -zalezy od sytuacji. Coś się tak czepiła? :P

Gość czuje ze trace
pprzyjaciela.co robic ??

Gość Viktoria 4126167
nie czepiam się :) pytam bo piszesz tak sprzecznie i niezgodnie :P

Pisze Pani, że jest wrażliwa, zakompleksiona,chwilami nieśmiała, boi się Pani okazać światu(znajomym,współpracownikom,klientom,nieznajomym) tą strone?

Gość woda z cytryną
Nie jestem w stanie teraz powiedzieć kiedy, bo nie zwracałam na to specjalnej uwagi. Ale nie mogę powiedzieć, ze to przez mężczyzn, którzy mi się podobają. Czasem ktoś mi się podoba bardzo i mnie to nie "zatyka". Ale czasem jest poprostu taka osoba (mężczyzna), który ma cos w sobie onieśmielającego. Chyba lepiej tego nie wyjaśnię.

Gość woda z cytryną
Piszę sprzecznie, bo natura człowieka jest sprzeczna...w każdym razie nie jednobarwna :)

Pokazuje się Pani zapewne z drugiej strony prawda? Nikt z nas bowiem nie chce okrywać się "słabościami", czy na pierwszy rzut oka można wywnioskować, że jest pani pewna siebie?

Gość woda z cytryną
A czemu miałabym pokazywać nieśmiałą stronę siebie? Nie tyle co się boję, ile nie czuje potrzeby, bo dziwnie by to mogłobyć odebrane jak komuś bez widocznego powodu lekko głos drży :D

Gość no to mi możesz pomóc, jak
to ja z problemem z pierwszej strony :p musiałam uciekać od kompa, niestety, ale już wróciłam. to jak, pomożesz mi ?

Ma Pani wtedy wrażenie(gdy spotyka "onieśmielającego" mężczyzne) że mógłby odkryć Pani słabości?

Gość czuje ze trace
Olewka totalna:-\

Gość woda z cytrybą
Kiedyś znajomy mi powiedział, że jestem zołzowata -w sensie "wyrazista", wiec pewnie tę pewnosc siebie też miał na myśli.

Oczywiście, że pomogę, prosze mi przypomnieć na czym problem polega.

Gość woda z cytryną
"Ma Pani wtedy wrażenie(gdy spotyka "onieśmielającego" mężczyzne) że mógłby odkryć Pani słabości?" Nie wiem jakie mam wówczas wrażenie -wtedy nie za bardzo kontaktuję i myśli mi uciekają. kiedy już go "oswoję"- czyli kilka razy się z nim zobaczę (np w pracy) to juz jest ok i znów rządzę.

Zakrywa Pani "pewnością siebie" słabości-błąd, to chwilowe zatarcie, trzeba te słabości wyeliminować. ps. przepraszam,pomogę każdemu, skupić się moge jednak na jednej osobie, wyrozumiałości:)

Gość no to mi możesz pomóc, jak
no to przypominam: jak mam rozkochać w sobie faceta z którym tylko sypiam? znamy się parę miesięcy, to on wyszedł z inicjatywą pierwszych spotkań itp, wiem że mu się podobam. wylądowaliśmy w łóżku, dał mi do zrozumienia, że nie chce się ze mną wiązać.podobam mu się, lubi mnie, ale nic poza tym, a ja się zakochałam na amen

Co znaczy "rządze"? Lubi Pani mieć kontrole?

Gość woda z cytryną
Tylko co tu jest słabością? I jak to wyeliminować?

Gość woda z cytryną
Nie musze decydować. Ale lubię czuć się pewnie.

Postaram się Pani pomóc za chwile dobrze? Chodzi mi o "rozkochanie";)

Ale żeby czuć się pewnie, nie potrzeba rządzić, wróćmy do Pani kompleksów, proszę napisać coś o nich.