Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lu_ka

suknia, która Wam się podoba?

Polecane posty

obie są w s tylu księżniczki:) bardzo ladne:) pierwsza mi się podoba ze względu na narzutkę na ramionach,ale chyba wybrałabym drugą :) chociaz obie mają bardzo zdobioną górę c nie jest w moim stylu.

Gość lu_ka
właśnie mnie też się obie podobają i nie wiem którą wybrać.... ech

sliczne,ale mimo to ze wolalabym bez narzutki u gory,to wybralabym ta z narzutka n ramiona jest sliczna i ma to cos. =)

Gość lu_ka
narzutka jest odpinana, a tren i obu podpinany

no to super jak zmeczy cie noszenie tej narzutki ,to ja po prostu zrzucisz heh.mimo to bardziej stawiam na ta pierwsza.w takiej napewno bedziesz sie czula jak krolowa. =)

Gość abcdefgkobieta
wybrałabym drugą ze względu na inne wycięcie dekoltu (mi osobiście takie bardziej pasuje, nie wiem jak Tobie autorko :) )

Gość lu_ka
a macie może jakieś propozycje fryzur do nich?

Gość pytajaca:):):):):)
obie sa piekne, ale spojrz jak wygladaja suknie jak konczy sie ten "gorset", a zaczyna suknia na dole (sorki, ale nie wiem, jak to inaczej nazwac). czasami gorset i dol nie ida za bardzo ze soba w parze, bo np. gora jest dziwnie przyszyta do dolu. ogolnie wybralabym suknie nr 2.

co do fryzur to najlepiej fryzjer by to okreslil, bo mozesz miec np okragla twarz i kok juz nie wejdzie w rachube. mi osobiscie podobaja sie wlosy upiete na bok i puszczony kosmyk kreconych wlosow- taka typowo luzna fryzura, a nie zadna jakos specjalnie upieta na sztywno. do tego jakis kwiat z boku albo ewentualnie na zdjeciu drugim modelka ma fajnie ucesane wlosy.

Gość lu_ka
problem w tym, że obie przymierzałam i obie mi się podobają... :-/

bukiet fajnie sie komponuje:) taki prosty, skromny, ale w prostocie tkwi najlepsze co moze byc:) a jakie to sa kwiaty?

a w ktorej przykladowo cos ci sie mniej podobalo niz w drugiej albo cos co cie bradzo razi w oczy? jakis kroj/ gorset...?

Gość lu_ka
właśnie myślałam o jakichś lokach, bo mam długie włosy(prawie do pasa) i chciałabym je wyeksponować... fryzjerka doradziła diadem i pół długi welon, ale czy to nie będzie za dużo?

wiesz mi sie wydaje ze mimo to ze suknia nr 2 jest b.ladna, to teraz jak sie przyjrzalam,to wydaje mi sie ze ten gorset, ktory ma kroj do dolu w ksztalcie trojkata nieco poszerza biodra, a w sukni nr 1 tego nie masz tylko wlasnie ten kroj jakby nieco wydluzal i wyszczuplal modelke (chociaz pewnie obie sa szczuple)

Gość to u mnie....
Wybrałabym drugą ze względu na ciekawie wycięty dekolt, ale i tak bym kombinowała ramiączka do tego ;) A pierwsza ma ładny gorset, może nawet ładniej zdobiony, ale dla mnie ma jeden duży minus, przedłużany lekko na biodra gorset, co odpada dla mnie.

w zadnym wypadku nie godzilabym sie na pol-dlugi welon, bo przy jednej i drugiej sukni masz tren a jak dojdzie jeszcze pol-dlugi welon to jakos za duzo tego bedzie. a w jakim mieiacu wychodzisz za maz?? bo mi generalnie wydaje sie, ze jak obie suknie sa ladne i skromne- tzn dol skromny, a gorset jedynie jakos podkreslony, to sklonilabym sie do lokow i diademu tylko i bez welonu. wyobraz sobie polaczenie burzy lokow na glowie(pisalas ze masz dlugie wlosy) i do tego pol dlugi welon i jeszcze pewnie makijaz jakis... ja bym jakos pokrecila wlosy i je upiela odopowiednio do ksztaltu twarzy i wlozyla diadem, i do tego fajny makijaz i widoczne kolczyki- nie za dlugie i nie za krotkie.

Gość tinkaka
2 ma piękny dekolt w serduszko

Gość xwdz
obie suknie brzydkie bezy...czemu w Polsce nadal jest ta moda na takie kiczowate sukienki? Wybierz coś bardziej subtelnego i eleganckiego :)

Gość lu_ka
miesiąc to czerwiec, ale niestety suknie już trzeba zamówić, bo potem jej mogą już nie szyć:( właśnie tez tak stwierdziłam z tym welonem że przesadziła

to w takim razie kwestia tego, co ty lubisz bo mi trudno powiedziec;) ja wzielabym druga:) tylko zastanow sie, jakie masz biodra, bo to wyciecie gorsetu z dolem troche jakby poszerzalo;) a znowu nr 1 jak gorset ma przedluzony, to tez moze pogrubic jeszcze bardziej;) ja to nie wiem jakiej jestes budowy, bo nie chodzi o wage, bo moze byc kobieta, ktora wazy 70kg, a ma szczupla budowe na gorze, a za to szerokie ma biodra i tylek;) w koncu roznie bywa. a kwiaty masz piekne:)

Gość lu_ka
"xwdz" to nie jest beza! one są w stylu litery A, bezy tez mi się nie podobają...

lu_ka welon taki to przesada, bo zamiast podkreslic suknie tylko ja przycmi! a poza tym za duzo na raz tego bedzie...zdobiony gorset, tren i jeszcze welon...do tego zestawu rekawiczek brakuje;) czasami mniej znaczy lepiej i ja bym zrezygnowala z welonuna koszt pieknej sukni i wlosow kreconych (bo pisalas ze masz dlugie).

Gość lu_ka
właśnie co do budowy to jestem szczupła, ale za to niska i w salonie doradzili mi suknie w kształcie litery A, właśnie takie jak te..

Autorko. oby dwie suknie są piękne Ale z nieodpinanym trenem nie dasz rady tańczyć kompletnie.

Gość lu_ka
tak też właśnie chyba zrobię:)

Gość lu_ka
spoko, spoko tren jest podpinany;) już o to pytałam:)

smierc jak sie chce, to mozna wszystko:) ile razy widzialam jak dziewczyny mialy takie suknie i jakos tanczyly i bawily sie. tylko prawda jest taka, ze na swoim slubie nigdy nie pobawisz sie do konca, bo musisz prezentowac jakas klase;)