Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiaKaLaSa

Jest was duzo ale chce zaczac swoj .. Dieta! Od dzis kto sie dolaczy?

Polecane posty

MiaKaLaSa- to zależy czy np były w panierce bo panierka wsiąka tłuszcz i jak duże były te rybki. Ja na twoim miejscu ugotowała bym sobie rybe na parze albo ewentualnie upiekła w piekarniku w foli aluminiowej :)

Gość anika665
agusia jaka diete stosujesz

Dieta MŻ. Byłam na 1000 kcal ale odechciało mi się liczyć i teraz to jest bardziej MŻ :)

Gość anika665
acha no ja wlasnie jestem na 1000 kcal zawsze na tej samej diecie to znaczy zawsze 3 raz kiedys nie mialam problemuw z waga dopiero od 2 lat odkad wyjechalam z polski i rzucilam papierosy i uzaleznilam sie od slodyczy ale teraz juz sobie obiecalam STop ale schodze z tematu chcialm pytac na tej diecie jak jadlas ile razy dziennie jakiej wielkosci posilki itd ja staram soe jesc o stalych porach 5 posilkuw dziennie

Gość anika665
a i mam o tylo latwiej ze tu na kazdym opakowaniu wszystko jest napisane ile karoli w sztuce czegos jest nie trzeba liczyc tak duzo wiec o tyle mi latwiej

Dzisiaj np zjadłam na śniadanie 2 kromki pieczywa chrupkiego wasa z dwoma plasterkami szynki, na drugie śniadanie pół jabłka, na obiad szklanke zupy ogórkowej i na kolacje twaróg. I z ciekawości zaraz policze ile wszystko razem miało kalorii :)

Gość anika665
acha ja dzis zjadlam sniadanie kromka chleba z serkiem potem 2 nektarynki obiad filrt z kurcczaka na teflonowej patelni ziemnikai 200 g i na kolacje 2 kromki z pomidorem wyszlo ze niecale 1000 kca;

Mi jakoś mało wyszło bo niecałe 600 kcal. Troche to dziwne bo jakoś nie czułam się głodna nawet przez chwilke, mimo że przeważnie jem jeszcze podwieczorek a dzisiaj nie zjadłam.

Gość anika665
no wlasnie ja dzis tez podarowalam sobie slodycz w zamin zjadlam nektarynki po mlau mosze sie uwolnic i od tego uzaleznienia ale to nie takie proste dlamnie chociaz planowalam wyprubowac przepis kolezanki co wczesniej podala na jogurcie ale dzis nie odczuwalam potrzeby slodkiuego az duzmna z siebie jestem haha

Ale ja już przestałam liczyć kalorie, poprostu jem tyle żeby nie być głodnym ale też się nie zapychać do końca. Staram się jeść co trzy godziny góra cztery, ale przeważnie nie patrze na zegarek bo żołądek sam się zaczął upominać o swoje kiedy nadchodzi pora jedzenia. Chyba że chcę zjeść obiad z córką a ona jeszcze śpi i burczy mi w brzuchu to wtedy co pięć minut patrze na zegar :) Większość obiadów gotuję na parze albo robię zupy, zresztą córka woli zjeść właśnie ugotowane na parze niż usmażone więc jest prościej :)

Gratulacje :) Powiem Ci że wiem coś o tym bo kiedy mała się urodziła to w ten sam dzień rzuciłam palenie, czyli 20 miesięcy temu, dla mnie dzień bez czegoś słodkiego to był bardzo ciężki dzień :( A próbowałaś morwy białej?

Gość anika665
acha moze z czasem i ja rpzestane je liczyc i bede wiedzial ile moge zjesc narazie nie idzie a warzywa gotowane na parze tez zjadam czesto z niea jem tylko kurczaka bo wogule nie przepadam za obiadami i staram ruzwiezsie o stalych porach jadac jak jzu wczesniej wspominalam co do jedzenia niemam problemuw nie jesm tlusto czy cos ale doprawie sie slodyczami sama nie wiem czemu to robie i nie moge przestac a potem sama na siebie zla jestem

Gość anika665
nigdy nie prubowalam morwy nawet dokladnie nie wiem co to i do czego ;d;d nie pale juz ponad dwa lata a ciagle ten sam problem ;/;/a wczesniej bylam nap[rawde bardzo chuda

Podobno morwa biała zmniejsza apetyt na słodycze ale zawsze zapominam jej kupić, a jak mi się przypomni to nie mam kasy więc jeszcze nie wiem czy działa

Gość anika665
no wlasnie weszlam na blog chyab m usze wyprubowac tylko czy to normalnie w aptece sie kupuje tego nie wiem bo polska to dlamnie troche czarna magia ale zawsze moge poprosic kogos zeby mi kupil i wyslal albo znalesc odpowiednik tutaj cikawa jestem zaciekawilo mnie to powiem ci jak pocztalam o tych tabletkach

Gość anika665
znalazlam na allegro 180 tabletek za 20 zl musze to wyprubowac

W polsce można i w aptekach i w sklepach zielarskich :) Z tego co się dowiadywałam to jest nawet w saszetkach do zaparzania ale ja jak będę kupowała to w tabletkach. W razie czego daj znać czy udało ci się kupić :)

Gość anika665
no wlasnie juz poprosilam ciocie zeby mi kupila na allego mysle ze w ciagu tygodnia bede miala ale w tabletkach bo ja zadnych swinstw pic nie nawidze ;d;d interesowalo mnie ze uzupelnia poziom cukru nw organizmie zobaczymy trzeba prubowac niema co czekac :):)

Gość anika665
dobranoc:)

Gość anika665
:)

Gość MiaKaLaSa
Dziendoberek:) witam przy sniadaniu:) jem wlasnie grahamke z serkiem topionym i pomidorem..:) plus kawa:) moja waga idzie powolutku w dol:) w tydzien 1 kilo mniej:) moja waga 56,2:) a bylo 57,6 :)

Gość MiaKaLaSa
A jak wam idzie??:) co na sniadanie jadlyscie??:)

Ja zjadłam tradycyjnie dwie kromeczki pieczywa chrupkiego a do tego sałatkę ze śledzia z jakiem. Ma majonez ale co tam, w końcu to śniadanie :) A po za tym idę zaraz z małą na spacer więc szybko się spali :) Tylko ta pogoda mnie dobija :( Ale trudno trzeba iść...

Gość MiaKaLaSa
No pogoda okropna:) a na obiadek co?:)

A co u was dziewczyny na obiad? Może znajdę pomysł na jutro na obiad :) Dobra ide na ten spacer :/

Gość MiaKaLaSa
Powiedz ile masz wzrostu?:) duzo cwiczysz? Widze ze 6 kilo ci spadlo:) tez bym tak chciala:) do tego bez jojo:)

Gość anika665
hej dziewczyny ja wlasnei tez jejm sniadanko chlebek z pomidorem dzis chyba muj dzien zalamki waga poszla w gure czemu niewiem nie zjadlam nic ponad planu ;/;/ na obiad szaszlyki z cebula i paprtyka z kurczaka oczywoscie