Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiaKaLaSa

Jest was duzo ale chce zaczac swoj .. Dieta! Od dzis kto sie dolaczy?

Polecane posty

Mnie coś też ostatnio ciągnie do mięsa - tyle że u mnie to już przesada, bo ciągnie mnie do... kiełbasy :P Ja jeszcze nic nie zjadłam, chyba dzień oczyszczający sobie zrobię, bo waga stoi i stoi...

Gość MiaKaLaSa
A na obiad talerz rosolu z makaronem:)

Ja mam dzisiaj mielone ale gotowane na parze i fasolkę szparagową też gotowaną na parze. Kurcze obiecałam małej że pójdziemy po obiedzie na plac zabaw a chyba będzie padać :/

Gość anika665
no a ja dzis szaszlyka znowu bo strasznie lubie :):)

Gość anika665
i jak tam dziewczyny idzie ??/ u mnie w miare dobry dzien od jutra zaczynam diete warzywno owocowa mam nadzieje ze dam rade

czesc dziewuszki. nie pisałam, bo miałąm bardzo aktywny weekend.bylismy u znajomych na działce.kobity z dzieciaczkami. ehhhhh az zachciało sie takiego małego brzdąca... a ja juz po sniadanku.kawka i sałatka ;) jak tam u Was dietka?

Ja też po śniadaniu :) Kawa i jajo na twardo. A co do dzieci to moja mama by powiedziała "to sobie zrób" :)

Gość MiaKaLaSa
Sniadanie:) 1 grahamka podluzna z serkiem ze szczypiorkiem:) plus zielona herbata:) a wy jak tam??:)

Gość ikunia33
hej moge sie dołaczyc?:) chodz nie zaczelam w tym czasie co wy ale sledze na bierzaca ten watek;) poniewaz przez ostatni czas staralam sie przygotowac do diety;) a wiec tak u mnie to przede wszystkim ruch bede stawiala na to;) a dieta zero slodyczy i oczywiscie ograniczala sie w tego typu jedzeniu mam nadzieje ze dam rade . smiesza mnie diety typu " glodówka" " 500kcal" bo dziewczyny pisza dieta dieta a za chila zjadłam nutelle to troche smieszne i wrecz oczywiste;p wiec ja poprostu bede sie starala jesc mniej i z mysla ze przeiez sie nie odchudzam tak drastycznie i to moze uwolni mnie przed takimi napadami jak te dziewczyny opisywaly. zwarze sie jutro bo dzis juz wypilam butelke wody:D i wydaje mi sie ze waga moze byc mylna:D i powiem wam jutro ile waze, kurcze troche ciezko to widze;/ a wgl przeczytalam zeby sie nie wazyc dzien po wysilku fizycznym duzym to jak to;/ ja mam zamiar dzisiaj duzo cwiczyc to waga nie bedzie wiarygodna? a planuje ok 1 rowerku w terenie i 6 weitera nie jestem pewna czy dobrze napisalam pewnie nie:D ale mam nadzieje ze wiecie o co chodzi;p mam jeszcze taki plan 20min na plycie tz sa trzy fazy po 20 minut i postanowilam ze przez pierwszy tydzien pierwsza faza i pozniej bede sobie dokladala kolejne, ostatnio troszke zaczelam cwiczyc zeby teraz nie miec zakwasow i przygotowac organizm do wysilku bo to chyba najgorsze przesadzic jednego dnia;p

No tak najgorsze, trzeba stopniowo ;) Ja już się przygotowuję do wychowania fizycznego.. nie ćwiczyłam przez 3 lata, bo tu operacja, tu problemy z kolanem.. a przez wakacje mam nadzieję, że troszkę się poprawię z kondycją bo oj była kiepska.. jeszcze z pieskiem na długie spacery do lasu wychodzę, a spacery też podobno coś dają :) czyli będziesz jadła mniej ale zero słodyczy? też dobre ;)

witam ;) ja co prawda zaczęlam wcześniej ale chyba dopiero od dzis tak na powaznie bo weekend zawalilm piwem! eh....;(

Gość MiaKaLaSa
Ja zawalilam wczoraj:(.. A ja to mam dziwnie niby schudlam dwa kilo ale po ubraniach dalej to samo:( denerwuje mnie to:(

Gość MiaKaLaSa
Nie wiem ale glupie uczucie:( jem wlasnie serek wiejski..:) powiedzcie mi czy wam tez sie tak wydaje ze im jestes chudszy tym widac bardziej brzuszek czy jak?:)?

Mam do was takie pytanko.. czy na obiad mogę jeść ryż? od 3 dni gotuję sobie mniej niż połowę szklanki, nawet połowę z połówki :P raz czytam, że jest tuczący raz że dobrze syci.. hm a co wy na to?

ryż ma dużo węglowodanow.... tak więc od niego się tyje. ALE! weglowodany są potrzebne również w diecie dlatego mozna jesc byleby nie za duzo ( zx tego co piszesz jest malutko) no i moze nie codziennie

Gość MiaKaLaSa
A wiec wlasnie zjadlam sobie znow podluzna grahamke z serkiem bo jestem w pracy i mi zostalo:p a kolo 4 mysle sobie zjesc salatke owocowa z jogurtem naturalnym.. Nie za duzo na dzis??

Gość MiaKaLaSa
Taaa :p glodowka jakas za wczorajsze grzechy musi byc:p dwa mcchickeny w maku:) zaluje zaluje :)

Dziękuję za odpowiedź, kaszę też lubię ;) a macie jakieś pomysły na taki lekki obiad? raz zaszaleć na jakiś czas można, inaczej chyba by człowiek oszalał ;)

Gość MiaKaLaSa
Taaa:) a wiecej sie to nie powtorzy:) jak tam na dzis??:)

Zup unikam, gdy miałam rozmowę z dietetyczką to mówiła, że góra mały kubeczek.. a ze śmietaną no już w ogóle. No ale jak Twoja lekka.. hm, może się skuszę ;)