Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila_Lublin

Schudłam 5kg w troche ponad miesiąc- piszę co robiłam

Polecane posty

Gość Kamila_Lublin

Witam wszytskich! Postanowaiłam pochwalic się jak można schudnąć bez wiekszego wysiłku. Byłam juz na różnych dietach mi.in dukana, kapuscianej, plaż południowych. Oczywiscie były efekty, ale to była męczarnia , a po nich i tak wracały mi kg z nawiązką. Przekonałam się na własnej skórze, ze najlepszym sposobem jest MŻ(mniej żreć). Jadłam wszystko na co miałam ochotę, ale o polowe mniejsze porcje. Jadłam 5-6 posiłków dziennie i naprawde chodziłąm bardzo najedzona a chudłam. Nawet byłam na pizzy z koezankami i na kebabie w ciagu tych dni, ale to mi nie zaszkodziło bo zamiast sie opychac zjadlam malego kebaba, a jak jadłam pizze to 2 kawalki a nie 4:P Naprawdę gorąco polecam poprostu zacząć mniej jeść i np obiad zjesc tylko jakiś kotlet i salatka bez ziemniakow. Ja odkrylam, ze naprawde to działa. 1kg tygodniowo. Jak dla mnie to naprawde w sam raz. Jak sie chudnie szybko to nic dobrego to nie wrozy.

Gość Kamila_Lublin
i jadłam nawet o 21-22 , ale nie jakies tosty! Jak bardzo glodna bylam to np salatka z polowy pomidora i 1 jajko.

wszystko zalezy od tego ile przed dietą ważyłaś i jak jadłaś wcześniej ja mogę jeść same warzywa, chude mięso i nabiał i nie objadać się, ani nie głodzić i kg nie lecą zaczerniona 18.07.2012 :classic_cool: zaczerniona 18.07.2012 :classic_cool: zaczerniona 18.07.2012 :classic_cool:

Gość ojdigidigi
Dokładnie. 5 k dla kogoś kto wczesniej wcinał dużego kebaba czy 4 kawałki pizzy to nie dużo. Ja osobiście jem pizze kilka razy w roku a kebaba to jeszcze rzadziej i co? Jak mam zrzucic 5 lg gdy nie jem takich "smakołyków"? Dodam, że mam 30 lat, waże 64kg i mierzę 164cm.

Gość z tym jedzeniem mniej
to prawda ;) bo są np osoby które nie jedzą śniadań czy kolacji i liczą ,że schudną ale jak wpieprzają co popadnie przez resztę dnia to to nic nie daje;) Mozna nawet pić piwo , tylko nie przesadzać.

Gość relium lelium
:D zgadzam się to najprostsza i najzdrowsza droga a nie jakieś diety cud