Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakinka

Wyliczony sen?

Polecane posty

Gość Jakinka

MAmusie powiedzcie mi czy istnieje cos takiego jak wylicozny sen dla kazdego wieku dziecka?Ostatno znajoma zarzuciła mi ze pownnam cos zrobic z moim synem tzn skontaktowac sie z lekarzem bo za duzo spi jak na dobe.Szymus ma rok i 3 miesiace,wstaje rano o 7,o 9:00 idzie znow spac na 2,h ( jest marudny i sam sie domaga snu,szuka szmoczka i pieluszki),pozniej o 14 znow go sen dopada i powtarza szukanie smoczka i pieluszki wtedy spi 1,5 h.ok 19 jest juz marudny,wola o smoczka ale przeciagam go troche,o 19:30 daje mu kolacje,pozniej kapiel i ok 20:30 jest w lozeczku i zasypia w ciagu 2 min z wymeczenia bo go przeciagam.Najchetniej poszedl by juz godzinke wczesniej spac.Noc przesypia cała od 5 miesiaca zycia.Albo kolezanka powiedziala mi z zazdrosci ze mały mi tyle spi ( jej 11 miesieczna corka spi raz w ciagu dnia ok godzinki) albo faktycznie moge sie czyms niepokoic juz ... :(

Gość Dqwerty
Mój tez rak do niedawna miał teraz skończył 14 miesięcy i wyrliminowalam poranną drzemke śpi o pierwszej do trzeciej czasami czwartej.moim zdaniem jest to normalne każde dziecko potrzebuje czegoś innego jedno wiecej drugie mniej snu i tyle