Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yogi Bear :)

powróżę

Polecane posty

ale ty jesteś do mnie cierpliwy pierwsza taka wróżka na kafe no ok- wróż

Gość Asia@@@
Hej bibizzoo! Misio ma cierpliwość do nas obu:) A jak tam tramwaje? Uważasz? ;)

fakt- jak nikt do tej pory może go słuchaj zaprosimy do jakiegoś miasta bez tramwajów na kawę i zorganizujemy sobie od razu tarota czujesz to- tylko my i on!

Gość bracknicka
kiedy dostane prace? i czy moj obecny partner jest tym jedynym? 08.03.1987

Gość a ja to bym chciał
Kiedy znajdę pracę, I czy dostanę sie na studia. 08.10.1988 marcin

Gość Asia@@@
Ła! Bibi czuje to! Fajnie byśmy miały!

hehe- a gdzie to nasz misiu? misiu! wracaj! a nawet nikt się nie zainteresował, że człowiek pisał rano, ze ma zmartwienie

Gość Asia@@@
Właśnie Misiu! Gdzie jesteś? Myślimy cieplutko o tobie! :) nadal śle uśmiechy w twoją stronę! :)

Gość ivoonkaa9403
no to w takim razie konkretne pytanie :) czy w najbliższym czasie mam szansę na jakiś związek?

Gość prosze proszę GIT GIT
:( biedny Yogi :( trzymaj sie 🌻 wysyłam pozytywna energię :)

Gość ivoonkaa9403
datę już dawno podawałam :) ale fakt lepiej jeszcze raz, dzięki za przypomnienie :) 24 marca 1994 i ja grzecznie poczekam w kolejce ;)

Gość proszę , poradź
trzymaj sie Misiu, uśmiech - pocieszak :)

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yogi ten dyrektor w ośrodku powiedział że oprócz pracy biurowej wdroży mnie do pomocy księgowej, więc to nie taka 100% czysta księgowość, będę pomagać. Błagam powiedz czy dostanę tą pracę. Bo do przyszłego piątku ze stresu o rozum przyjdę. Dyrektor był mną zachwycony jestem jedną z 20 osób branych pod uwagę z 200 chętnych. Chcę odmówić w poniedziałek facetowi w spółce bo lepsza atmosfera i perspektywy są w tym ośrodku Chcę tylko wiedzieć czy dostanę tą pracę w ośrodku bo zależy mi ogromnie

Gość Yogi Bear :)
nie zostawię Was ze zmartwieniami, ale musicie też wiedzieć, że nie da się wróżyć w nieskończoność, bo wychodzą głupoty.. dlatego proszę o cierpliwość i wyrozumiałość.. dziękuję za miłe słowa, jak każdy człowiek mogę być zmartwiony i mieć ciężkie dni.. odpowiem wszystkim, ale nie jestem w stanie napisać teraz kiedy.. i proszę już nie zadawać nowych pytań, bo za dwa dni jadę na urlop więc nie chcę nikogo zostawić bez odpowiedzi

Yogi proszę odpowiedz mi tylko czy dostanę tą pracę w ośrodku bo w poniedziałek bym musiała odmówić w spółce

po niedzieli mam sie dowiedzieć w poniedziałek co ze spółką a do piątku czy wybrali mnie w osrodku. Powiedz tylko czy dostanę pracę w ośrodku to wszystko dziekuje

życzę miłego urlopu i by wszystkie zmartwienia znikneły :)

Gość prosze proszę GIT GIT
Panie Yogi 🌻 pytanie o egzamin już nie aktualne :) Ale jesli bedzie miała Pan czas to prosze o spojrzenie na moje wczesneijsze pytanie odnosie tego czy schudnę 🌻 Przypominam datę 15.11.1989 Anka :)

Gość Yogi Bear ;)
@onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pozwólcie, że odpowiem na razie tylko tej osobie, bo jak dla mnie to właśnie ta sprawa wymaga szybkiej reakcji z mojej strony.. nie to, żeby inne mnie nie obchodziły, ale ta nie daje mi spokoju.. widzisz wróżenie na odległość ma tę wadę, że nie można na bieżąco dopytywać na podstawie rozkładu jaki został zastosowany.. nie wolno ponadto pytać kart dwa (lub więcej) razy w krótkim czasie o to samo.. z tego co pamiętam, to karty pokazały, że Ty musisz zdecydować, lub interpretując już na chłodno po tym co się wydarzyło, że będziesz mieć wybór spośród obu prac.. zastanawia mnie jedna sprawa.. gratuluję, że pokonałaś 90% osób starających się o posadę w ośrodku, ale nie rozumiem dlaczego dyrektor zwleka do piątku? czy podczas spotkania był robiony z wami wywiad?

powiedział że musi dokonać wyboru wg jakiegoś kryterium, a w miedzyczasie dawał mi między wierszami w tym co mówił że mnie wybierze, ale czy wybierze. Pytam go jakie mam szanse a on na to że jestem w 20 z 200. Mówię mu że w poniedziałek będę musiała dzwonić w sprawie innej oferty o którą się staram i czy może mi odpowiedzieć do poniedziałku, a on na to że muszę sama zdecydować co dla mnie najlepsze ale byłoby mu strasznie przykro gdyby zadzwonił i okazało się że już mam pracę gdzie indziej, że stracił takiego pracownika, mówił że mam bardzo dobre kwalifikacje i ogólnie był zachwycony ale powiedział że nie może mi dać gwarancji żadnej Ty Yogi mi mówisz że mam także sama zdecydować a ja się boję że jak postawię na ośrodek a mnie nie wybiorą to spółka przepadnie. Jak mam sama zdecydować? jutro rano muszę dzwonić do spółki... i co powiem, że dziekuję ale mam inną ofertę. A jak dyrektor mnie nie wybierze to nie będę mieć nic piszę teraz bo dopiero wróciłam ze szkoły pomóż mi zdecydować. Postawić na ośrodek i wierzyć że się uda?

Były tylko rozmowy kwalifikacyjne

Gość Yogi Bear ;)
@onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja niestety nie mam od czasu do czasu neta, więc tez zaglądanie mam utrudnione.. zadałem kartom pytanie, czy dyrektor ośrodka ma czyste intencje, czyli, czy ma zamiar Cię zatrudnić (czy Cię zatrudni).. nie mam dla Ciebie dobrych informacji.. wszystkie trzy karty pokazały, że to po pierwsze dusigrosz i za dużo i tak byś nie zarobiła (IV monet), choć to pewnie wynika ze stawek obowiązujących w ośrodku.. po drugie mami Cię, dużo obiecuje, nie mówi prawdy, stwarza otoczkę ogromnej tajemnicy (Księżyc).. po trzecie to co czyni to jest jakiś podstęp i puste słowa, na samym końcu widać, że się ze wszystkiego wycofa, że prowadzi grę, która dla Ciebie nie przyniesie rzeczywistych efektów (VII mieczy).. napisałem Ci jakie karty wypadły byś mogła ewentualnie skonfrontować moja interpretację z kimś innym, dlatego pamiętaj też jakie pytanie zadałem kartom.. a Ty jak myślisz? dlaczego po rozmowie kwalifikacyjnej nie dał odpowiedzi od razu? to, że mówił miłe słowa, to czyni go dosyć nieuczciwym, bo wiedział, że musisz dokonać wyboru i gdyby mu zależało, to kazałby Ci stawić się przed godziną kończącą jego urzędowanie.. rozumiem Cię, bo praca w ośrodku na pewno lżejsza, ciekawsza i pełen socjal, ale coś mi śmierdzi

to wybiorę spółkę jutro

martwi mnie tylko określenie "praca czasowa" w tej spółce dziękuję Ci za czas i rady dobry człowiek z Ciebie a wcześniejszym podszywem moim się nie przejmuj zgłosiłam do usunięcia i usunęli miłego urlopu życzę :) odpoczywaj dużo i wracaj w pełni sił i uśmiechu do codzienności później :)

czuję że masz rację... pytanie po co to robi? jaki ma w tym cel (pytanie retoryczne :))

mądry facet z Ciebie, zwracasz uwagę na to czego nie widzę masz rację jakby mu zależało to dałby mi znać w poniedziałek bo wie że jestem zobowiązana do rozmowy z inną firmą. Po co ta szopka...powiem Ci że po rozwmowie wydawało mi sie to wszystko aż za piękne by prawdziwe zaryzykuję ze spółką może akurat na jakis czas i coś nowego się nauczę