Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yogi Bear :)

powróżę

Polecane posty

Gość kalina87
Jeszcze raz proszę o wróżbębo zostałam pominięta 12-01-1987 Pyt: Czy znajdę pracę ? Czy znajdę faceta moich marzeń? Ile będe miała dzieci?

@ona aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bez stawiania kart napisałbym, że jeżeli zależy Ci na pewności zatrudnienia, to wybrałbym ośrodek, jednak zarobków nie spodziewaj się dużych.. jeżeli pieniądze, pewnie w spółce zapłacą więcej.. po rozkładzie kart widzę, że zgodnie z moim wpisem wyżej.. w ośrodku umiarkowane zarobki, choć większa Twoja radość.. jest tam też zdrada i zranienie.. w spółce co prawda trochę byś się czuła samotnie w wyczekiwaniu na "coś", ale finansowo lepiej

Gość janeczkowaaa
Anna 05.01.1986 czy jest szansa na poprawę sytuacji finansowej, w celu ewentualnej budowy domu lub chociaż zakupu ziemi. Czy szykują się jakieś zmiany czy będziemy tkwić w miejscu, znajdziemy swoje miejsce na ziemi? (chodzi o ogólne perspektywy dla mojej rodziny)

uwaga!!! teraz Yogi ma przerwę, musi się relaksować.. wyczerpany miś, to kiepski miś :D

Gość smutnadzis dziewczyna
Yogi prosze Cie bardzo. czy jest jeszcze dla nas szansa na przyszłośc?czy tojuzkoniec ? co on czuje?

Gość smutnadzis dziewczyna
wrócisz jeszcze??

Gość ona aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziekuję. Czy gdybym wybrała spółkę to mam szansę spełnić się w tej pracy dłużej pracować? Gdybyś był na moim miejscu co byś wybrał ? doradź. Nie chcę popełnić błędu że wybrałam coś a mogłam tamto. Widzisz szansę że kiedykolwiek będę pracować w księgowości?

Gość Ej Yogi...
Pominąłeś mnie ..3cia strona.. :(

Gość ona aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
co to za zdrada i zranienie? przez kogoś stracę tą pracę? nie rozumiem o co chodzi ze zdradą i zranieniem

Gość Maja20latek
Moze ja sie zalape data ur 29.02.92 i pytanko wyjde za maz za partnera obecnego i czy bede miala dziecko uda mi sie w koncu? Prosze o odpowiedz z gory dziekuje

Gość janeczkowaaa
a i jeszcze co z dziećmi, czy jakaś ciąża?

Gość kocicaaaaaaaa
12.02.1991 Gdzie poznam swoją miłość?czy ten mężczyzna z którym teraz zawarłam znajomość to coś poważnego?warto się angażować?czy on myśli o mnie poważnie mimo,że niebawem wyjeżdza na 3 miesiace? co w sferze zawodowej?i czy eks facet jeszcze o mnie myśli ?o tym co się stało?

Gość karola czy przestaniesz srać
się tak z tymi znakami zapytania?!?! :o:o:O:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Gość śrubeczkaaaa
mnie nie przeszkadzają;) My tu czekamy wszyscy zniecierpliwieni, spokojnie nie pchać się drogie panie:)

Gość śrubeczkaaaa
KAROLA bądź mądrzejsza;) ustąp pani skoro tak jej śpieszno:)

Gość 6730004979845
????????????? ??????????? ???????? ????? ???? ??? ?? ?

Gość Chusteczka higieniczna
Bardzo Dziekuje za odpowiedz :) sama prawda to co napisalas.

Gość nocnamisia
Kiedy Adam mi się oswiadczy?

12 02 1982 czy wygram sprawę z podziałam majątku czy były mąż będzie się mścił czy schudnę czy terazniejszy partner kocha mnie czy będziemy mieć dziecko w jakim czasie

Gość nocnamisia
ur 14.07.1990.bardzo zakochana:) bardzo prosi o wrozbe:)

@kalina87 co do pracy, to musisz być bardziej aktywna, bo wyszła przeszkoda związana właśnie z Twoją aktywnością.. warto jej szukać gdzieś w miejscach związanych z dzieciństwem, pomóc może też ktoś kogo już znasz.. pamiętaj jednak, żeby szukać i nie marzyć od razu o jakiejś super pracy.. facet będzie i będzie nim ktoś z Twojego otoczenia.. a zanim dzieci wpierw ślub nastąpi.. nie napiszę ile tych dzieci będzie bo taką mam zasadę @janeczkowaaa obecnie widać kryzys i takie poczucie bycia w pułapce bez wyjścia.. bardzo negatywne myśli.. ale z czasem ta stagnacja odejdzie, poczujecie wiatr w żagle i zdobędziecie siłę by zacząć zmieniać swój los.. na razie musicie uzbroić się w cierpliwość, bo nawet gdyby pieniądze się znalazły, to bedą przeszkody proceduralne (w żadnym wypadku nie bierzcie teraz kredytu).. pomocny będzie ktoś w starszym wieku, według mnie z rodziny @smutnadzis dziewczyna ja bym sobie dał spokój na Twoim miejscu, no ale wiem też, że serce nie sługa.. widzisz wiele związków się rozpada a ludzie układają sobie życie inaczej.. przykro mi, ale z jego strony nie ma po prostu już uczucia do Ciebie @ona aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sama musisz zdecydować i wybrać.. myślę, że spółka to dobry wybór, bo tam były lepsze karty.. co do pracy w księgowości, to same marzenia nie wystarczą.. szansa jest, jak będziesz się bardzo bardzo starać.. to zranienie to nie strata pracy, raczej chodzi o emocje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziś więcej nie wróżę, kto się tym zajmuje, to wie, że to wyczerpujące zajęcie...

Gość papapapappapapapapapappppp
Panie Jogi można prosić mailowo?

Gość bozenkawa
Bozena 09 03 66 Czy bede jeszcze miala kontakt ze swoim pierwszym chlopakiem i czy sie kiedys spotkamy ? Czy moj obecny partner mnie kocha i czy mamy razem przyszlosc ? Bardzo prosze Cie o wrozbe i dziekuje za Twoj czas .

Gość kalina87
dziękuję bardzo