Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yogi Bear :)

powróżę

Polecane posty

Gość Blanka cacanka
Piszcie co chcecie, ale wszystko się zgadza! Dziękuję, oby się obeszło bez lekarza. Potrzebuję urlopu!!! :(

Gość ona aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
też czeka...

Gość mimbla ja
ja również czekam ;) i może się doczekam :P

Gość belzebubeńka
yogi obiad je.

Gość esobela
dziękuje, zobaczymy czy z to spotkanie przyniesie coś dobrego to, że będzie przyjemne to się domyślam :)

@KAROLA211089 są takie sprawy, o które lepiej zapytać partnera, bo byle wróż czy to dobry, czy zły może namieszać w życiu.. według mnie, nie.. czy Twoje podejrzenia kierują się w stronę jego pracy? karty pokazują, że gdyby miało dojść do zdrady to nie pozwoliłoby mu na to coś co jest związane z waszym związkiem

Yogi w kuchni to może co najwyżej wodę w czajniku zagotować :) mam dwie lewe ręce do gotowania :P

Gość belzebubeńka
o to fatalnie,a ja bialy barszczyk mam-mąż zrobil i placuszki z jablkami mojego autorstwa.

Gość smutnadzis dziewczyna
wiem ze nie zmieszcze sie w 10 ale to moj najgorszy dzien od kolku lat prosze o wróżbę. urodzona 25.01.92 czy on wróci? czy juz naprawde mnie nie kocha?czy długo bede cierpiec? czy pojawi sie ktoś kogo znow pokocham?prosze o odpowiedz bede bardzo wdzieczna

Gość belzebubeńka
yogi-napisz cos prosze o moich sprawach zawodowych.w tym roku chcialabym rozpocząć studia,ale nie wiem czy warto.myslę tez o zmianie pracy,ale ciężko mi się za to zabrac.

@chusteczka higieniczna nie znam daty ur. partnera, ale to nie ma zbytniego znaczenia, bo małżeństwo jest w przyszłości, choć obecnie nastąpił pewien zastój w związku.. jesteście jak by to napisać "uzaleznieni" od siebie, Ty uważasz, że ponosisz wieksze koszty w tym związku, ale pisane jest małżeństwo i dzieciaczki

Gość Jedynytaki
Witam 27-07-73 jakie moje losy???

jego data to 1.8.89 bardzo cie prosze

Gość moze mi sie jeszcze uda
ja sie tez przypominam delikatnie... jestem na poprzedniej stronie, to wazne dla mnie... I jeszcze jedno, jesli nie w tym, to czy w nastepnym roku sie uda? dzieki wielkie :)

@belzebubeńka widać, że nosisz się z zamiarem zmiany i w obecnej chwili chciałabyś podjąć nowe wyzwanie (wspomniane przez Ciebie studia lub zmiana pracy).. jest jednak pewna przeszkoda, a raczej podjęcie decyzji na tak (w sprawie pracy) źle by się skończyło (obecnie).. zatem jeszcze należałoby poczekać.. poza tym karty pokazały mężczyznę (pewnie Twój mąż), o radę którego zawsze dobrze się zapytać

Gość mimbla ja
czekam wytrwale nadal :D

@smutnadzis dziewczyna odejście było wam pisane.. i to nawet lepiej dla Ciebie, bo to nie ten partner.. on od pewnego już czasu był zawieszony w związku, nic nie pchało go ku lepszemu, myślę nawet, że czekał na dobry moment by się rozstać.. i jak pisałem wcześniej wyjdziesz na tym rozstaniu dużo lepiej.. jest ktoś inny, kto w niedługim czasie się ujawni i znowu będziesz szczęśliwa

Gość ona aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja też się przypominam :) ona aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bożena 28.06.1978 jeżeli można prosić o wróżbę mam do wyboru 2 oferty pracy, obie w biurze. jedna w ośrodku wychowawczym druga w spółce zoo, co wybrać zależy mi na trwałości zatrudnienia no i kasie a czy w którejś z tych prac miałabym styczność z księgowością? Pracować chcę jako początkująca w księgowości. Bożena 28.06.1978

@mimbla ja nie wiem czy dobrze interpretuję, ale rozstałaś się z kimś?

Gość mimbla ja
no właśnie nie, podjęłam decyzję o zawarciu związku małżeńskiego... ale jest jeszcze ktoś... w sumie bardziej przywiązanie emocjonalne, nie znamy się "tak realnie"... ale jakieś takie mam hmmm... obawy? hamulce? nie wiem czy podjęłam słuszną decyzję z tym ślubem...?

@KAROLA211089 dziecko/dzieci będą.. widzę, że brak Ci ich, bo czujesz się samotna.. jest jednak jakaś przeszkoda, czy partner też chce? chodzi mi o to, że nic na siłę

ja tez sie skromnie przypomne choc nie chce byc natarczywa ale to bardzo wazne dla mnie

tak chce i to bardzo przeszkoda to chyba jedynie zdrowotna a powiedz mi kiedy mam się spodziewać dziecka rok dwa trzy ????tak jestem samotna bez dziecka

Gość Jedynytaki
Ja też cierpliwie czekam hahaha...:)

Gość uffffffffffffffff
dobrze, że już jesteś:) na jakie konkretnie sprawy rodzinne mam zwrócić uwagę? dzieci, partner, dalsza czy bliższa rodzina? dziękuję Yogi

@mimbla ja no widzisz, bo wyszła karta "Kochankowie" i w takim razie Twoja decyzja spowodowała, że związek o którym myślisz (a wisi on nadal w powietrzu) jakbyś skreśliła.. za tamtym i tak będziesz cały czas myśleć (pewnie związek karmiczny) i kiedyś dojdzie do spotkania lub czegoś większego.. zadałem pytanie czy obecny związek ma sens i widzę, że podjęłaś taką decyzję bo chciałaś czegoś świeżego, nowego.. na przeszkodzie stoi jakiś inny związek.. a definitywnie, to Ty musisz podjąć decyzję.. już bez kart podpowiem Ci, że jeżeli się wahasz, to nic ze związku a tym bardziej małżeństwa nie będzie.. musi runąć