Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yogi Bear :)

powróżę

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ogromnie dziękuję za pomoc :)

Gość xxmartitkaxx
mnie zostawiłaś z marwieniem , niewiem czy wyjdzie na ten dozur i kiedy

Ja ponownie napisze, zmartwienia mnie nie opuszczaja:( 26 luty 1.Czy znajde prace w zawodzie? jesli nie to w jakiej branży uda mi sie znalezc prace? 2.czy moj zwiazek sie poprawi? Czy facet zacznie bardziej mnie szanowac? 3.Czekam na wynik egzaminu, czy zdam go? DZIEKUJE

Gość furiatka559
jak potocza sie nasze relacje i czy on mysli o mnie? (zostalam pominieta :( ) alicja 21.06.93 wiktor 27.09.92

Gość ehe kafe hehe
18.09.1993r czy i kiedy znajdę pracę? szukam od 2-óch miesięcy

Gość kaczka dziwaczka 7
Anna27marca Jakub6wrzesen Czy bedziemy razem?

Gość koniczyna81
14.05.1956 Grazyna Czy podjelam sluszna decyzje przerywajac swoj zwiazek? Czy byly partner zrozumie moje potrzeby i zmieni sie? dziekuje

Gość Yogi kiedy będziesz odpisywał
tutaj?

Gość dajcie jemu pourlopowac !!!
:D

Gość Bardzo proszę Cię o wróżbę
kiedy wrócisz w urlopu.. Bardzo mi na niej zależy. Magda, 24.06.1990 Czy K. poznał kogoś nowego i dlatego milczy? Nie zależy mu już na mnie?

Gość Yogi Bear ;)
@mowmimama na twoim miejscu zaryzykowałbym raczej szczęścia na jakiejś loterii, bo jawi się szansa na wygraną.. obecnie to ja widzę Cię jako domatorkę i zbyt szybko to się nie zmieni.. wymagałoby to od Ciebie zmiany otoczenia, wyjazdu, nawet poza granice kraju.. niestety czeka Cię też ogromna tęsknota, bo decyzję o wejście w związek podjęłaś zbyt pochopnie.. było świetnie, szczęśliwie, a teraz, no cóż.. widzę dziecko, zatem albo już jest, albo się niedługo pojawi..

Gość true story 92
Martyna, 31.12.1992r. Co czeka mnie w następnych miesiącach? Chodzi mi głównie o pracę. Czy pomimo studiów dziennych uda mi się znaleźć jakąś pracę dorywczą? Jeśli tak to mniej więcej kiedy?

Gość Yogi Bear ;)
@furiatka559 bez stawiania kart mogę Ci napisać, że się rozstaniecie.. tworzycie związek karmiczny, spotkaliście się bo musieliście się spotkać i po przepracowaniu karmy każde z was pójdzie własną drogą, choć będzie to ciężkie i będziecie w późniejszych związkach tęsknić za sobą.. ale taka jest natura tych związków.. to co was jeszcze czeka to wyrównanie rachunków, musicie się rozliczyć ze sobą, a później, no cóż, przynajmniej jeżeli chodzi o Ciebie, to tęsknota i smutek

Gość Yogi Bear ;)
@ehe kafe hehe karty świetnie pokazały te dwa miesiące, do końca roku znajdziesz, choć czeka Cię jeszcze jakiś egzamin, może chodzić o rozmowę kwalifikacyjną.. nie będzie to praca marzeń, raczej coś co pozwoli Ci egzystować..

Gość Yogi Bear ;)
@kaczka dziwaczka 7 nie czuję energii, dlatego nie postawię kart

Gość Yogi Bear ;)
@koniczyna81 jeżeli zakończyłaś go w tym roku, to znaczy, że miał się zakończyć, bo jesteś w 9 roku osobistym i to najlepszy czas na wszelkie zakończenia.. kolejny rok powinien przynieść zmiany, ale zobaczmy co pokażą karty.. przede wszystkim z jednej strony dziwię się, że się dopytujesz, bo karty pokazały, że od jakiegoś czasu i tak byłaś już samotna, a teraz czujesz się szczęśliwsza, choć przed Tobą pewien zastój, jakieś wycofanie, być może na tyle się sparzyłaś, że jeszcze nie w głowie Ci kolejny związek

Gość górna_strefa
czy bedziemy razem ja 29.03.1991 ona 27.10.1994

Gość Catherine2322
24.05.1992 co z moim życiem uczuciowym? czy w końcu uda mi się znależć kogoś na poważnie? co powinnam zrobić aby w końcu przestać być osobą samotną?

Gość Yogi Bear ;)
@Bardzo proszę Cię o wróżbę nie podałaś imienia i daty urodzenia tego o kogo pytasz dlatego nie napiszę co on czuje, a jedynie co karty mówią o Tobie, czy ten związek ma sens.. totalny rozpad związku i to właśnie obecnie, zatem nie ma sensu ciągnąć go dalej, bo przed Tobą coś, na co warto czekać

Gość Yogi Bear ;)
........... na razie wystarczy ............ mam dziwne przeczucie, że piszącą true story 92 znam osobiście zatem zanim wyjaśnię tę kwestię, musicie poczekać

Gość górna_strefa
ja to daniel a ona to klaudia

Gość true story 92
myślę, że jednak się nie znamy ;)

Gość Yogi Bear ;)
obyś miała rację, tylko nie wiem skąd to moje przeczucie.. może naginam rzeczywistość i podświadomie chciałbym żebyś była tą osobą, którą znam.. tylko, że jeżeli by się okazało, że się znamy nie powróżę Ci na necie :P dziś się wyjaśni czy się znamy :)

Gość aleleniwasobota
yogi,pisalam do ciebie juz ,ale pod innym nickiem.marzena 22.05.1974.czy w moim życiu w najbliższym czasie nastapi jakiś przelom na lepsze?chodzi mi głównie o finanse.

Gość jesli zechcesz mi powrozyc...
Co bedzie z naszym malzenstwem? Przetrwamy kryzys, ulozy sie, rozejdziemy sie? aneta 7.3.85 i piotr 23.6.84

Gość aleleniwasobota
i kiedy ustabilizuje sie moja sytuacja?czy coś jeszcze widzisz w kartach?

Gość górna_strefa
powroz jeszcze tylko mi prosze Cie bardzo czy bedziemy razem ja 27.10.1994 on 29.03.1991

Gość true story 92
A co masz zamiar wyczytać z kart czy się znamy? Kobiet o moim imieniu i dacie urodzenia jest bardzo dużo:)

Gość załamany bezrobotny
Od dłuższego czasu mnie i moją żonę nękają problemy. O ile w życiu uczuciowym wszystko się układa (z małymi problemami, które zawsze staramy się wspólnie rozwiązać), o tyle w życiu zawodowym nam się już nie układa. Komornicy, windykatorzy, brak wsparcia ze strony najbliższych, bezrobocie... Czy jest szansa, że w życiu osiągniemy sukces? Nie mówię tu o jakiś super zarobkach, czy też lukratywnych stanowiskach pracy. Chodzi mi o to, czy z żoną wyjdziemy na prostą, by stać nas było na opłacenie rachunków, zapewnienie dziecku minimum? Moja data: 17.09.1982

Gość górna_strefa
ciągle czekam ;)) bardzo zalezy mi na Twojej odpowiedzi Yogi Bear