Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama juz nie wiem.

coś we mnie pękło przeczytajcie jak traktują mnie rodzice

Polecane posty

Gość poduszkowiec**
zobaczymy czy cię będzie bawić na 5 m kw. :D

Gość Nauczona przez zycie
Sluchaj ja mam magisterskie studia ukonczone, dziecko urodzilam na2roku studiow dziennych,mam prawo jazdy,drugiego meza ,rudere po babci do remontu i sie nie poddaje.choc mieszkam tymczasowo u dziadków w mieszkaniu i kazdy oczekuje wielce zebym byla mu wdzieczna za pomoc i np.odbierala po7tel od babci, szykowala pod nosek swieta,bo wszyscy sie zjada a ja jestem na miejscu.a ja pracuje moj maz tez,mam9letnia corke i 83 letnia babcie, u ktorej musze byc co weekend,bo zostawili ja sama i pojechali do rajchu!zero szans na zycie29latki tylko rutyna i zadnej radosci z pieniedzy,bo tylko odkladasz,a jesz chleb z polo z najtansza margaryna.moze faktycznie malo racjonalnie dysponujesz pieniedzmi?ja4lata przekoczowalam u rodzicow z dzieckiem bez pracy z 200zl alimentow i 350 zl stypendium,120 m mial moj dom do sprzatania i10 ha gospodarstwo a ty sie tu zalisz oj jak ci zle!brak mi slow!wez tylek w troki szukaj pracy,bo sama do ciebie nie przyjdzie.mozesz sie jeszcze przypadkiem przemeczyc w tym dobrobycie,bo zrobisz cos dla swoich bliski h.smiezna jestes autorko tych zali.ja dalam ci moj przyklad,a sa ludzie, ktorzy pracuja i jak oplaca mieszkanie,auto itp. Musza klepac biede,a ty40 zl wydajesz na serki?!??? I jeszcze masz focha?niezle jestes rozpieszczona!