Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miętowe oczko

Mój facet zarabia 1800 zł

Polecane posty

i znow gosiu wyszla twoja niewiedza studia medyczne w tym kraju juz dawno przestaly pelnic role pozytywnego przesiewacza. Nie jest sztuka nalykac sie nootropilu i przeslizgnac sie przez sesje zlewajac semestr. Wsrod studentow medycyny to obecnie modny kierunek ruchu. Na dlugo pozostanie mi przed oczyma obraz opublikowanej listy egzaminu z interny gdzie 70 % to byly oceny niedostateczne. Co by bylo gdyby czlowiek nie wymyslil wrzesnia :P

nie dyskutować tylko kopnąć gnoja w dupsko. za takie grosze to niech sobie idzie raz w tygodniu na dziwki.

onkaonline- To, ze mam tylko srednie wyksztalcenie nie oznacza ze jestem glupia:) Nie poszlam na studia bo nie mialam za co, a nie dlatego ze bylam malo zdolna. I tego samego chce oszczedzic moim dzieciom.

Gość dgedfds
dokladnie niestety w polsce mamy kryzys i nie da sie tego ukryc kiedys jak sie mialo 100 w portfelu mozna bylo isc na zakupy teraz to nawet nie wiem czy jesy po co;) kazdy kto ma stala i pewna prace w tych czasach powinien sie cieszyc, mowie tu o zwyklej klasie sredniejj a nie prezesach bankow i politykach oraz tych ktorzy zyja ciagle na debetach i maja karty kredytowe ktore splacaja z wyplaty i od nowa caly miesiac na kredyt plastikowej karty

"studia medyczne w tym kraju juz dawno przestaly pelnic role pozytywnego przesiewacza."- Mozliwe, ja tylko zacytowalam:) Nie wiem jak to wyglada obecnie. "Nie jest sztuka nalykac sie nootropilu i przeslizgnac sie przez sesje zlewajac semestr. Wsrod studentow medycyny to obecnie modny kierunek ruchu. Na dlugo pozostanie mi przed oczyma obraz opublikowanej listy egzaminu z interny gdzie 70 % to byly oceny niedostateczne. Co by bylo gdyby czlowiek nie wymyslil wrzesnia"- Gdzie studiowalas?

Gość dgedfds
goska a Ty sie wez za robote by zapewnic byt swoim dzieciom a nie drugi dzien pod rzad ssiedzisz na kafeterii;)

w polsce gosiu. I poki co w tym kraju studia dzienne na panstwowych uczelniach sa bezplatne. Nikt ci o tym nie powiedzial???

"kazdy kto ma stala i pewna prace w tych czasach powinien sie cieszyc"- I jeszcze ukleknac i pocalowac swojego pana dobrodzieja w sygnet.

Gość dgedfds
ja wiem goska Ty masz inne zdanie nei znasz dzisiejszych czasow ale Ci sie nie dziwie bo pewnie nie pracujesz bo nie masz gdzie

" I poki co w tym kraju studia dzienne na panstwowych uczelniach sa bezplatne."- Serio piszesz, czy sobie jaja robisz?:) Ksiazki i utrzymanie w duzym miescie przez 5-6 lat tez jest bezplatne?

"goska a Ty sie wez za robote by zapewnic byt swoim dzieciom a nie drugi dzien pod rzad ssiedzisz na kafeterii"- Z moim wyksztalceniem nie znjade pracy, dzieki ktorej zapewnie byt dzieciom.

Gość dgedfds
Z moim wyksztalceniem nie znjade pracy, dzieki ktorej zapewnie byt dzieciom. to juz jest Twoj problem nie nasz;)

Gość onkaonline
"onkaonline- To, ze mam tylko srednie wyksztalcenie nie oznacza ze jestem glupia " ja tego nie napisalam :) wydaje ci sie , ze jestes mądra , bo facet z którym jestes ma dobry zawod i godziwe pieniądze ... jestes naiwna ,bo nadal nic nie masz, nic nie jest twoje, nic nie zależy od ciebie wiatr zawieje w inną strone i 1800 zeta to bedzie dla ciebie majatek

Gość goska = lafirynda
Twoim jedynym wyjściem było znalezienie sponsora :-) Nieźle to sobie wymyśliłaś :-D

Gość goska = lafirynda
Na raize jesteś jego utrzymanką ;-)

"to juz jest Twoj problem nie nasz"- Moj juz tez nie. Problem zostal rozwiazany.

ksiazki sa w bibliotekach gosiu, studenci nie zbyt czesto kupuja sobie wlasne egzemplarze, no chyba ze dana ksiazka jest kultowa w danej dziedzinie badz tez robi w niej za biblie. A na utrzymanie w wiekszosci teraz pracuja. W takich czasac przyszlo nam zyc. Osobiscie juz od dawna nie poznaam zadngo studenta, ktory by nie dorabial. No chyba, ze jest bogaty z domu albo ma super panstwowe stypendium.

Gość 287
do goski - piszesz "Nie poszlam na studia bo nie mialam za co, a nie dlatego ze bylam malo zdolna." - to teraz idz, skoros zdolna, a twoj lekarz na ciebie lozy - niech zaplaci za twoja edukacje, w koncu nauka to inwestycja

Oczywiscie, bo zapewnie mojemu dziecku dobry strat w zyciu. raczej Twopj mąż o ile go nie oswieci i Cie nei kopnie w dupke:)

goska287 gratuluję dobrego samopoczucia i tej pewności siebie.

"wydaje ci sie , ze jestes mądra , bo facet z którym jestes ma dobry zawod i godziwe pieniądze ..."- Ja tego nie napisalam:) Bylam tak samo nieglupia zanim go spotkalam:) "jestes naiwna ,bo nadal nic nie masz, nic nie jest twoje, nic nie zależy od ciebie wiatr zawieje w inną strone i 1800 zeta to bedzie dla ciebie majatek"- Jak wiatr zawieje w inna strone to wtedy bede sie martwic. Poki co nikt mi nie wmowi, ze 1800 zl dla 31 letniego faceta to sa duze pieniadze.

Gość goska = lafirynda
GOŚKA NIE MA MĘŻA :-)

tragedia nie zamierzam sobie podnosic cisnienia przez takie pustaki i tempoastrzały jak gośka

Gość dgedfds
o ile mi sie wydaje to kazdy szuka kogs na swoim poziomie wiec nei wiem czym sugeruje sie lekarz wybierajacy sobei taka partnerke jak gosia;) ten lekarz to zwykla dupa albo salowy w szpitalu ze sklonnosciami do naduzywania alkoholu

Gość goska = lafirynda
Rozbiła rodzinę i jak sama się nazywa: jest "panią domu" :-D

Gość goska = lafirynda
Zrobiła z żony doktora wariatkę i dawała rady innym kochankom jak to się robi :-( DNO !!! TOTALNE DNO !!!

"ksiazki sa w bibliotekach gosiu, studenci nie zbyt czesto kupuja sobie wlasne egzemplarze, no chyba ze dana ksiazka jest kultowa w danej dziedzinie badz tez robi w niej za biblie."- Ok, rozumiem. "A na utrzymanie w wiekszosci teraz pracuja."- Czasochlonne i pracochlonne studia dzienne (np. medycyna) i jednoczesnie praca, ktora pozwala sie utrzymac? Bujasz w oblokach:) Widac, ze studiowalas chyba w poprzednim ustroju.