Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivi&oli

czas na mode dziecieca !! :) http://vivioli-babiesfashionlife.blogspot.com/

Polecane posty

Gość pampeloona
A wy ciągle o tych łachach :D W sumie fajny temat do kłótni, zawsze to jakaś odmiana od wyższością SN od CC, czy KP nad MM. Ale że chce wam się czas marnować na takie pierdoły.

Gość skoro chcialas, to masz
Tyle ze to mnie atakuja, a nie odwrotnie :D

Gość cos w tym chyba jest
no i tak sie kreci. Najlepsza obrona jest atak ? Naprawde, czy moze poprostu argumenty? Sama to zaczelas.Czego sie spodziewalas? chamstwo zrozumie tylko chamstwo.

Gość ale zenadaaaaa
hahahha jasne biedactwo i to jest własnie Twoj brak logicznego myslenia :D Sama obrazasz wszystkich ( podaje przyklad, bo inaczej nie skumasz o co chodzi np.imbecylko), ale to przeciez Ty jestes atakowana :D:D:D

Gość skoro chcialas, to masz
Nastepna, ktora nie jarzy. Imbecyl jest pogardliwym okresleniem czlowieka glupiego, a jak inaczej nazwac osobe, ktora NIE ROZUMIE podstawowych pojec, takich jak: rzeczowy, logika, prymitywny, a uzywa ich i to jeszcze w nieodpowiednim kontekscie? Niestey, ale wiekszosc z was moze mi buty czyscic, nie dorown=ujecie mi intelektualnie :* Argumenty swoje przedstawilam, waszym argumentem sa jedynie epitety (rowniez odsylam do definicjj). A teraz znikam i nie bede odpisywac, uprzedzam wiec ewentualne podszywy.

Gość ale zenadaaaaa
hahahahahahahahahaha ale ubaw :D

Gość Niuniulkai1234
Obejżałam zdjęcia dzieci na twoim blogu nawet mi się podoba jest stylowo, troche ponuro ale to zapewne taki styl retro ;) Jednemu zdjeciu nie mogę się ylko nadziwić chłopczyk ubrany jest w japonki a pod spodem podpis Stało sie!!!!! Oli wkoncu chodzi :D 13 miesiecy!!! moim skromnym zdaniem dziecku któredopiero co uczy się chodzić powinno się zakładać buty z sztywą podeszwa ajlepiej ,,pełne"

tak, a druga sprawa to wlosy wpadajace do oczu szczegolnie chlopczykowi i dziewczynka usilujaca sobie sciagnac te kokardy i inne cudacznosci :)

watpie, czy ten lekarz mial na myli 13-miesieczniaka, ktory wlasnie sie nauczyl chodzic...

pewnie jest jakies forum na ten temam, albo same zaluzcie taki temat. gruba, a ty jak ubierasz swoje dziecko ? jaki styl preferujesz?

Mnie się podoba :) Ladnie, kolorowo wlasnie nie szaro buro. Oglądałam kiedyś bloga 2 dziewczynek i tam bylo bardziej szaro- tu fajnie. Co do chodzenia w japonkach- to są sandałki przecież. W sumie sa rożne teorie o tym ze nożka w bucie usztywnianym powinna być, albo o tym ze ba noso... Moja mała najlepiej chodziła w takich rożowych piankowych klapkach z CCC. (oczywiscie pomijam Gucie ktore jak dla mnie są super) Więc jak syn autorki lubi w japonkach to czemu nie? Zakladam ze calego dnia w nich nie spędza- wcześniej przecież byl bez butków i bawil się w piasku. Autorko- jak dla mnie super :) Zazdroszcze że Ci się chce ich tak stroić. Moja jak jej zaloże buty skarpetki, coś na glowe to po 10 minutach jest rozebrana z takich "dodatków niepotrzebych" i sobie biega bez butów i rozczochrana :D Nie ma szans na spineczki, japonki i inne cuda. Pozdrawiam.

Gość opaopa opaopa
wiosenna ty tez jestes dobra :O

Gość opaopa opaopa
i jeszcze te imiona: wiwi, oli, nikol...

Myślę, że nie o bloga tutaj chodzi tylko o zwykłą ludzką nietolerację wobec czegoś innego. Jak widać ubiór dzieci wzbudza u niektórych niezdrowe zachowania. Ja myśle, że dzieciom nie dzije się żadna krzywda więc WTF??? Nietolerancja wobec innych -ten temat przewija się u mnie zresztą u każdego w życiu codzinnym.To zupełnie tak samo jak nie tolerowanie innego koloru skóry, wyznania, sposobu myślenie itd... Jestem -staram się być osobą torerancyją i wyznaje zasadę, że jeśli coś lub ktoś nie krzywdzi innych, to niech żyje po swojemy i mi nic do tego. W końcu żaden z nas nie chciłby być krytykowany za coś co jemu samemu wydaje się naturalne. Ta dyskusja to jak spór o to czy ładniejszy jest kolor zielony czy czerwony... o czym tu dyskutować???.. każdy ma swoje zdanie i w jego mniemaniu ma rację - i tak właśnie jest. ludzie ogarnijcie się i przestańcie krytykować innych za to, że myślą inaczej czy inaczej wyglądają

Gość do wiosenna mama
a ty tak się nie podlizuj bo po zdjęciach twoich dzieci widzę , że sa one ubrase PASSE i nie pasujesz do śwata autorki

Gość do wiosenna mama
a ty tak się nie podlizuj bo po zdjęciach twoich dzieci widzę , że sa one ubrase PASSE i nie pasujesz do śwata autorki

Oj zdecydowanie nie porównuje sie z autorką :) Moje są ubrane byle jak ale: po 1 takie ubieranie "z gustem" kosztuje po 2 jak już pisalam co z tego ze ich ubiore jak Zosia się rozbierze po 3 Moi się starsi i sami chcą decydowac wiec na topie chwilowo są koszulki z ben10 i bluzeczki z pieskami ewentualnie sukienki wszelakie, najlepiej różowe :) po 4 to ja tam ubrać nie potrafie. Podoba mi się to co autorka "tworzy" ale sama bym na to nie wpadła i takich efektów nie osiagnęla wiec nawet nie probuje :) po 5 po jakiejś godzinie od ubrania ich i tak wtapiają się w tlo otoczenia (cali w trawie, piasku, , blotku z kaluży, czarnych i czerwonych porzeczkach itd) A pewnych rzeczy to nawet Vanish nie dopierze (np borówki) więc w sumie mi się nie chce :D

no i bardzo fajna i szczera wypowiedz... pewnie wiekszosc z was tak uwaza tyko jestescie zbyt dumne by do tego sie przyznac. Widac to po naglej ciszy :) gratuluje odwagi i szczerosci.

Gość hmmmm.................
No taka prawda, dziecko ma się bawić, brudzić, biegać, turlać a nie chodzić z wyprostowaną głową. na urodziny do babci może i tak bym dziecko ubrała ale nie na codzień. I tak jak kto napisał, w niewygodnych płaszczykach czy butach zdąrzą się nachodzić.

Moim zdaniem to nie jest kwestia tolerancji ani nieakceptacji inności. Ktos zakłada temat na forum dyskusyjnym i tym samym daje temat do dyskusji czyli wypowiadania swojego zdania. Mnie sie taki sposób ubierania nie podoba, co nie znaczy, że jestem nietolerancyjna. Tolerancja nie polega na braku własnej opinii a jedynie na akceptacji tego co odmienne, nie w naszym guście itd. Mnie nie przeszkadza, że ktoś ubiera tak a nie inaczej swoje dzieci, co nie znaczy, że musi mi sie to podobać. Oczywiście poziom dyskusji i dobór argumentów to zupełnie inna sprawa.

Gość ale zenadaaaaa
Oczywiscie kazdy ma prawo do wlasnej opini. Nalezaloby ja wyrazac w kulturalny sposob, ale skoro sa tutaj osoby, ktore uwazaj, ze komentarz „zj**any beret" to rzeczowa uwaga, to ja dziekuje :/

Szczególnie, ze to nie jest beret tylko kaszkiet. Choc dla mnie kaszkiet do okropne słowo i kojarzy mi się z warszawskim cwaniaczkiem grającym na mandolinie. :D

Gość ciuciu baby
Przede wszystkim chcialam podziekowac autorce za cytat z mojego bloga na temat mody dzieciecej. wiadomo, nie spodobamy sie wszystkim i to nawet nie nasz cel. zapraszam do mojego bloga te mamy ktore doceniaja klasyke, dobry design i sa wielbicielkami mody dla dzieci (tej z prawdziwego zdarzenia i nie ograniczajacych sie do hello kitty i samochodzikach na tshirtach). www.ciuciubaby.com

co do wczorajszej wypowiedzi to podszyw... nie po raz pierwszy zresztą ale już to zgłosiłam. Widzę, że trudno tu rozmawiać. Powinni być wszyscy zalogowani to nie byłoby problemu z tym, że ktoś pisze pod różnymi nikami. Sory ale mi by się nie chciało. Tu są chorzy ludzie (nie wszyscy oczywiście ale wielu się znajdzie) - jak nie wyszukują informacji na necie o kimś to znowu włamują się na konta. Że też chce się Wam tak bawić! Jak kiedyś podałam jednej dziewczynie swojego maila to zaraz następna wklepała go w google i znalazła nawet moje stare stare ogłoszenie o sprzedaży mieszkania. Do koleżanki, która bawi się moim nikiem - Twoje wypowiedzi są żałosne i chyba życie również, bo się widać bardzo nudzisz. Jak chcesz się bawić w hakera to zrób choć coś pożytecznego. Już w temacie "ile macie alimentów" była taka sytuacja a teraz znowu się pojawiasz i piszesz w taki żałosny sposób żeby mnie ośmieszyć? Jak chcesz się podszywać pode mnie to poćwicz najpierw ortografię i interpunkcję. A do koleżanek - nie przyklaskuję sama sobie, bo nie potrzebuję tego. Mam swoje zdanie i choćby nikt go nie popierał to mam to gdzieś. Pozdrawiam

Gość margaretka123
pomarańczowa Tobie oceniać czy ktoś jest skończony czy nie. Zaczernij się i pisz jak człowiek może. Nie wiem o co chodzi ale właśnie to typowe sytuacje na tym forum. Zamiast rozmawiać na temat to sie kółcicie i podszywacie, wyzywacie i cudujecie. Czy to naprawdę zgodne z tematem?

tam gdzie Ty - jak się pożegnałam, bo mi się już nie chciało dalej tych bzdur czytać i tłumaczyć każdego swojego słowa. Po chwili weszłam na forum i znalazłam jakieś żałosne wypociny, pewnie Twoje. Bo jakoś mam wrażenie, że siedzisz tu cały czas i non stop bełkoczesz bez sensu. Zgłosiłam to do usunięcia i do moda więc Twoja zabawa dobiega końca, moja droga

Gość hawujem
Kobieto ty masz jakas obsesje, skoro tak sie nie martwisz opinia innych to olej pomaranczki a nie zacieraj slady. Zycze dobrej nocy i mniej jadu wszystkim mamuskom, nauczcie sie ze kazdy ma swoje zdanie ale powinno sie je przedstawiac kulturalnie i tolerowac tych ktorzy mysla inaczej.

no i swieta racja :)

Generalnie moje zdanie..Hm no cóż stroje ładne,może nie wszystkie ale kilka wpadło mi w oko,jednak do takkiego małego dziecka mi jakoś...nie pasują:) To jest moja opinia,no jakoś bardziej by mi się to skleciło ze starszym dzieckiem.Ktoś tam pisał, że trzeba uc\yć dziecko dobrego smaku od najmniejszych lat,a na kafe tylko krytykantki mówiące że dzieci z bloga i ciuszki są brzydkie..No ok zgodzę się, że trzeba tego dziecka uczyć ale..w tej chwili mój syn na 16 miesięcy-czy on jest już w stanie rozgraniczyć czy akurat to, co ma dziś na sobie jest w dobrym stylu?Czy to jest strój skomponowany dobrze, ze smakiem wątpię...Takiemu dziecku(piszę o swoim) jest raczej wszystko jedno czy po trawie za piłką goni w rurkach i mini-martensach,czy w garniturze,czy w dresach.nie wiem w jakim wieku są dzieci autorki bloga aczkolwiek wydaje mi się, że one prawdopodobnie też nie wiedzą w co są ubrane,jaki tp styl itp.Jednakże ja chyba pozostanę mało kreatywną,prostą matką i pozostanę przy ubiorze żółta koszulka z jakimś samochodem i kaloszach z motymem pociągu Thomasa czy jakoś tak.