Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivi&oli

czas na mode dziecieca !! :) http://vivioli-babiesfashionlife.blogspot.com/

Polecane posty

Gość cos w tym chyba jest
hahah .. no to jak uwaza :)

Gość wow! super
wow. super, fajne ubrania. mam synka mysle ze w podobnym wieku, bede czesto zagladac i podpatrywac. :) fajny pomysl na bloga :P

Gość do wow! super
:)

Gość eeytteee
hehehe i znowu autorka pod innym nickiem zachwala swój blog :D:D Wow super hehehehehehhe ale żenada

Gość hahhaaa
I znów podobna wtopa jak u anulsss :D

Gość Hehe__dobre
wow! super wow. super, fajne ubrania. mam synka mysle ze w podobnym wieku, bede czesto zagladac i podpatrywac. fajny pomysl na bloga 00:53 [zgłoś do usunięcia]wow! super nowy post Zapraszam http://vivioli-babiesfashionlife.blogspot.com /2012/07/very-long-and-hot-day.html :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D no cóż autorka już dawno udowodniła, że jest "inteligentna" inaczej :D:D:D Że też się jej jeszcze nie znudziło ciągle kompromitować się

Gość fhhfhhfdgfx
Jaka tępa :o

Gość Koko roko
te dzieci są okropnie brzydkie, wyglądają jak trolle, a jeszcze na zdjęciach pozują z wystawionymi jęzorami co nie wygląda zbyt inteligentnie

Gość musgruszkowy
kup dziecku off-a bo pogryzione przez komary jak diabli...

Gość kkijnj
no fakt, dzieci do najpiekniejszych nie należą. Ale nie wszystkie nadają się do reklamy. Zreszta widziałyście te brzydactwa w reklamach gerbera? heh - te tez mają szansę jednak zagrać ;) Ciuchy niektóre fajne ale przekombinowane w większości. Takie na pokaz a dla dziecka liczy się wygoda i swoboda ruchu. Nie sądzę, że w upalny dzień dziecku jest dobrze w jeansowych ogrodniczkach - tym bardziej bez koszulki pod spodem. jednak jeans do miłych materiałów nie należy i do cienki czy zwiewnych również nie ;) Dzieci to nie lalki a autorka tak chyba uważa. Ja tez lubie ładne rzeczy i dla siebie i córki ale zwracam przede wszystkim uwagę na jej wygode i komfort. Buty kupuję dobrej jakości, profilowane i tylko przy okazji ładne. Te Twoje to jakaś żenada. Zamiast inwestować tyle w badziewne w większości stroje, kup dzieciom autorko porządne buciki. Przyłączam się do propozycji zakupu czegos na komary i polecam podciąć dzieciom włoski, bo oslepną. Ale nawet wtedy wymyslisz stylizacje, nieprawdaż? Ciemne okulary u malucha to jest coś!!! Jakiez modne!!! Fajnie, że sama siebie chwalisz ;) Cieszymy się, że Tobie sie podoba ;) nam niekoniecznie i nie wiem dlaczego uważasz, że to z zazdrości. Mnie akurat stać na wiele więc wymienione przez Ciebie firmy wrażenia na mnie nie robia, tak jak i dobór garderoby... Szczególnie fajne zdjęcia to te CIEPŁO-ZIMNO. Płaszcze i sandały? Myslałam, że w taka pogode to sie na cebulkę dziecko ubiera a nie na dole CIEPŁO a u góry ZIMNO ;)

Gość hahahahah
dobre :D Chyba jednak ona, bo ma za delikatne ramiona jak na faceta.

Gość Martyna B.
chyba kolezanki zapomniały na jaki temat jest blog. Jak mozna pisać: ''alez te dzieci brzydkie'' strasznie się to czyta i co njalepsze pisza to matki!! Te wypowiedzi są takie polskie, zero wsparacia tylko zgnębić. Trzymam kciuki za powodzenie bloga bardzo mi się podoba a dzieci super! dzięki

Gość Natalia BB eskulap.
Komentarze 'trol, brzydkie dzieci" ?! czy wy macie siano zamiast mózgu?! Dzieci są ładne słodkie i kochane. Co do ubrań, niekóre zbyt wystlizowane, i raczej ja bym nie pozwoliła siedzieć dziecku na chodniku bez butó dotykać go i jeść loda, to świetny sposób na jakiegoś paciorkowca, pasożyta etc. Mały ma swietne ogrodniczki i buciki

Gość za długie włosy
Zdjęcia mogą być, rewelacji nie ma, ale złe też nie są. Ciuchy taż ok, choć bez szaleństwa. Dzieci mają piękne oczy i zdecydowanie za długie włosy. może i to zawadiacko wygląda, ale jest niezdrowe. Autorko - skróć włosy tak, aby nie wchodziły w oczy. A tak poza tym, to może być.

Gość ja tez lubie ladnie ubierac
Dzieci. I tez nie lubie wygladu total roz lub pstrokacizna. A juz look wiekszosci dzieci typu dres albo legginsy plus t shirt to wg mnie totalne nieporozumienie. Autorka jest b piekna kobieta i stara sie dbac o ubior dizeci-- brawo. Jednak moim zdaniem dizeci sa torche przestylizowane i brakuje mi kolorow. Kolorowe ubranka tez mopga miec klase! Dzieci sa przeslodkie. Jedyna powazna krytyka: bezpieczenstwo! zdjecia na drzewach nawet z czuwjaaca babcia to bardzoe niebezpieczny pomysl. Naszyjniki, korale i chusty pod szyja sa bardzo niebezpieczne ( ryzyko uduszenia!). Buciki: do 3-4 toku zycia lepij zby byly z wysokim zapietkiem i zapinane na kostce! Ja lubie francuska amode dla dzieci moze znajdziesz tutuaj jakies inspiracje? http://www.vertbaudet.fr/ http://www.jacadi.fr/ http://www.dpam.com/ http://www.acanthe-paris.com/bebe.html http://www.cyrillus.fr/le-bebe.htm http://www.okaidi.fr/ Moim zdnaiem te ubranka sa i kolorowe , i ladne i stylowe! Pozdrawiam autorke i zycze dalszej udanej zabawy moda!

Gość hhhhhmmmm
ale wies na tym forum i chamstwo . A blog jeden z lepszych o modzie dzieciencej.

Żałosne jesteście. WSZYSTKIE. Zajmijcie się lepiej tymi swoimi dziećmi, żeby nie wyrosły na takie obrzydliwe, po prostu głupie osoby jak Wy. Ja dzieci jeszcze nie mam, i całe szczęście, bo bym musiała częściej obcować z takimi wiedźmami. Nie pozdrawiam. Miłej kłótni życzę. A swoją drogą powiedzenie "KOBIETO DO GARÓW" w Waszym przypadku jest nad wyraz trafione. Jeszcze raz nie pozdrawiam. Paulina

Gość no wlsnie
durne baby, a blog spoko. ciekawe jak wasze dzieci wygladaja !

Gość okurw
ale dno, pojebalo ta matke, pewnie siedzi na dupie cale dnie i juz nie wie co ma z czasem robic.wymysla 'stylizacje' hahaha

Gość okurw
zreszta zwykle te dzieci ubrania tez zwykle. czym tu sie podniecac, co niektore z was daly sie na to nabrac.,

Gość yjyuik7io9
Moze wy drogie kolezaneczki pokazecie wasze śliczniutkie dzieci oraz to jak je super ubieracie???bo przeglądając allegro mozna zauwazyc ze najbardziej schodzą bluzki hello kitty oraz muyszka miki.ale nie,wy tego nie kupujecie...autorka nie ubiera w słodka kotke kitty i też wam sie nie podoba.chetnie zobaczę wasze dzieci,jakie mają extra stylizacje.no dawac....

Gość no wlsnie
moze same pochwalicie sie swoimi dziecmi i poddacie krytyce...oceniac najprosciej

Gość niee tylko nie to
A dlaczego nie kupywać dziecku bluzki hello kity?! bo teraz jest trend na pzebieranie za stare maleńkie? hahah wyglada to tak debilnie, że nie ma nawet czego komentować, sztucznie i wieśniacko. Dzieciństwo to właśnie czas kolorów, chyba na głoweupadły matki- idiotki które przebierają dziecko w przedwojenny syl, i na siłe oplatają mu szyje "trendy" chustą :o żal dzieci takich kobiet.