Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivi&oli

czas na mode dziecieca !! :) http://vivioli-babiesfashionlife.blogspot.com/

Polecane posty

Gość hmmm.................
Te dzieci sa przestylizowane, a ubrania niezdatne na codzien. Kto o zdrowych zmyslach idac do lasu ubiera corke w elegancka sukienke, plaszcz i baleriny? Nie wiem jak wy, ale my zakladamy kalosze i wygodna kurtke. Przeciez widac, ze te stylizacje sa na potrzeby bloga - dzieci sa przebierane i ciagniete do lasu, zeby matka mogla popstrykac zdjecia w ciekawym plenerze :o

Gość Mama ktora lubi sportowe ubran
Ubrania wygladaja ladnie ale zgodze sie z przedmowczynia, ze niezbyt praktyczne. Te czapki bez przykrycia uszu, byle na pokaz to wogole do mnie nie przemawiaja. Poza tym w lesie nic nie wyglada bardziej zenujaco niz nieodpowiedni ubior, powinno sie nosic wygodne buty, ktore zabiezbpieczaja kostke przed przekreceniem, do tego dobra kurtka z oddychajacych hi-tech materialow, duzo kieszeni - to jest to dla malych wedrownikow :) Jedna rzecz, ktora mi sie w oczy rzucila to to, ze te dzieci sa naprawde brzydkie :O Sorry, wiem, ze kazdy kocha wlasne dziecko ale ta dwojka no naprawde uroda nie grzeszy :O

Gość olk
pewnie dla kogoś innego twoje dzieci też są brzydkie.

Jeszcze jedna rzecz...blagam Cie autorko, nie rob sobie NIGDY wiecej takich szpecacych brwi jak mialas na zdjeciach ciazowych bo wygladaly koszmarnie :O Wogole, za malo troche ciepla i natury w tym blogu a za duzo stylizacji i roznych poz ;)

O nie Olk, moje dzieci sa naturalnie niebiansko piekne :-D Juz nawet proponowali nam raz zdjecia do katologu z nimi :) Te z bloga mi sie akurat wyjatkowo nie podobaja. Przydaloby sie im obciecie wlosow bo im starsznie te straki do oczu ida :O

Gość olk
Współczuje .

Gość olewkka
o i zlecialy sie mamuski i juz saczy sie JAD! bo uswiadomila sobie taka jedna z druga ze swojego dzieciaka byle jaki i w byle co ubieraja schematycznie, po taniosci to co jest w tesco czy innych marketach dziewuchy na roz- obecny trend to rozowa puchowka, prozowa czapa z kwiatkiem and the oscar goes to----- rozowe polbuty :-D oprocz tego bluzki z hello kitty, kuce pony i cekiny . chlopcy nie lepiej poubierani... wiszace portki, byle jaka bluzka i elemety z bajek- spidermany, batmany, i inne meny a tu sie okazuje ze dziecko tez czlowiek i ladnie i z godnoscia mozna dziecko ubrac blog super bede zagladac :-D

Gość olewkka
i co wy macie matrony z tymi czapkami ktoras tu napisala (chyba sportowa mama czy jakosc) ze nie praktyczne ubrania bo czapki nie sa na uszy / o co wam chodzi?? ja nie pojmuje tego .. po co zakladacie dzieciom czpki na uszy ( i to jeszcze wiazane pod szyja) w lato, jesienia i wiosna jak jest cieplo? po co?

Hahahaha, nie podbudowywuj sobie samooceny. Bez przesady. Jest mase alternatyw do takiego badziewa jak wymienilas ale rowniez mase do takiej sztucznej, wydumanej stylizacji jak na tych zdjeciach. Lubie ladne rzeczy dla dzieci, najlepiej bez zadnych glupich logo ale te maluchy na zdjeciach sprawiaja wrazenie takich malych manekinkow - nikt sobie pytania nie zadal czy oprocz wygladu te ubrania spelniaja swoja funkcje. Wygladja jak takie male malpeczki w cyrku :O Wiesz mozna mase kasy wydac, na totalne badziewie z baby Dior, Burrbery i innych. Rownie dobrze mozna kupic solidne i zdrowe dla dzieci ubrania choc kosztuja troche wiecej niz te pokazywane na zjeciach. Ja wole dla moich rzeczy w stylu Patagonia czy Haglofs bo duzo czasu spedzamy w naturze i to musza byc rzeczy dobrej jakosci, hi-tech, a nie po prostu wygladac cute. I chyba serio nikt sie nie bedzie sprzeczal, ze brwi mamuski to sie nadaja na halloween party a nie na codzien? Nie wiem kto jej tak doradzil ale oszpecily jej cala twarz - nic nie widac tylko te ciemne agresywne kresy ze zbyt ostrymi kantami :O A dzieci jak to dzieci, tyle, ze po prostu fizycznie sa nieatrakcyjne i tyle. Mi sie wyjatkowo nie podobaja innym moze tak. Jak ktos wstawia zdejcia wlasnych dzieci na publiczne forum musi sie liczyc, ze inni beda je publicznie oceniac. Uwazam, ze dzieciaki sa brzydkie i juz.

Gość olewkka
dzieci fizycznie atrakcyjne??? ojojjjj niefortunna wypowiedz/ zalecialo pedofilska nuta... masz racje sa rozne alternatywy ale chyba przyznasz mi racje ze wiekszosc dzieci chodzi ubrana fatalnie a to ze autorka tak ubiera maluchy jest super i pasuje bo ze zdjec widac ze mieszkaja w miescie i prowadza miejscie zycie wiec ubrania sa dopasowane ty mieszkasz nie wiem gdzie ale piszesz ze natura/ wiec ubierasz po swojemu i co zes sie doczepila tak to tych brwii??? podkreslasz to w kazdym poscie i naklaniasz na sile ludzi zeby tez je skrytykowali.... jesu skad w tobie tyle jadu

A skad wiesz, ze miaszkaja w miescie? Przeciez te wszystkie zdjecia robione sa w lasach i na dzikich polach... I wlasnie do tego pleneru ta wydumana elegancja nie pasuje. W miescie to by jak najbardziej pasowalo.

Gość olewkka
no tak w miescie nie ma parkow ani odrobiny zieleni :-D z reszta jak sie mieszka w miescie i sie ma bloga to nie mozna pojechac na wies i sobie fotek postrzelac

Pewnie, ze mozna sobie pojechac w plener i postrzelac fotki. Autorka bloga wlasnie to robi: Stroi dzieci jak malpki i jedzie z nimi w tzw. plener, zeby porobic zdjecia na bloga. Juz lepiej by poszla z tymi dziecmi w miasto. Wtedy te przebrania wygladalyby naturalniej. Wyznacznikiem stylu jest rowniez to, zeby umiec ubrac sie odpowiednio do okazji. No, chyba ze ta okazja to sesja zdjeciowa, a nie spacer po lesie :o

Gość mama z usa
sie uczepily jednej sesji w lesie. . . a moze ona mieszka w lesie i tak bylo jej najprosciej. . . Jestem zaszokowana niektorymi komentarzami. Ja od lat mieszkam w USA i tutaj jest nie do pomysenia skomentowac czyjes dziecko ze jest brzydkie. Nawet tak pomyslec jest nie stosowne. A gdyby pojawil sie taki komentarz zostal by zasypany lawina komentarz nie akceptujacych takic zachowan. Bo tutaj jest to nietolerowane i nieakceptowane spolecznie. Bo jakie to ma znaczenie jaka dziecko ma urode i jak jest ubrane. Dziecko jest cudowna malutka niewinna istotka, czysta i naszczescie jescze nieswiadoma tego calego syfu na swiecie. A taki wlasnie syf reprezentuja soba matki ktore te obrzydliwe komentarze wpisuja. Ciekawe czy swoje dzieci tez uczycie takiego szacunku do ludzi i tego zeby ocenialy innch po urodzie i wygladzie. Ja bloga sledze mimo ze tak mojego dziecka nie ubieram. Nie mam pojecia co z czym polaczyc i mam inne pasje w ktorych sie spelniam. A autorce napewno sprawia to przyjemnosc. PS:Tutaj ten blog jest bardzo popularny.

Gość ciemnoty
totalnoe podpisuje sie pod mama z usa... a ta od sportowych ubran o pewnie ciagle tu wlazi poz oznymi linkami...moze to jakas znajoma autori ktora zazdrosi albo nie lubi ...

Gość o boze
znowu ta i te dzieci dajcie juz spokuj nie ma na co patrzec :/

Gość lololololo21
te dzieciory sa obrzydliwe :o

Gość o boze
no wlasnie, a tu ciagle ze fajny blog :/

Gość L. Blogerka
Ja bardzo lubie. Od dawna zagladam. Sama prowadze bloga i wiem ile to pracy. Bog jest coraz lepszy i rozwija sie. Powodzenia dalej. L.

Gość klaudyynaaa
Podnosze, bo blog ciekawy :)

Gość Jakbyście nie tłumaczyły
Co to moda syberyjska czy ala sarmacka? Nie podoba mi się .

Gość Gdzie tam są te niebiańsko
piękne dzieci? Ta dziewczynka z oczkami wielkości pestek od jabłka?

Gość klaudyynaaa
Urode lub jej brak swoich dzieci tez tak ostentacyjnie podkreślasz?

Gość lubie modeee
Bardzo fajny blog.

Gość zajebisty blog
Kazdy lubi co chce. Mi się blog strasznie podoba. Są świetne zdjęcia, rewelacyjne stylizacje, fajny klimat, cudowne gadzety dla dzieci, lalki wózki, to auto dla chłopca rewelacja! No i dzieci jakie pocieszne. Reszta tych blogów nie wygląda tak profesjonalnie. Tutaj wszystko przemyślane, dopracowane, ale z tego co laska pisze sesja zajmuje 20 min wiec nie meczy dzieci, bo ja myślalam ze takie zdjęcia to ze 2 godziny się robi. Fajnie że wszystko podane jak na tacy a wy dziewczyny zamiast korzystac to krytykujecie.

Gość mayu
Przeczytałam tą dyskusję i jestem w szoku ! Jak może szczerzyć zęby jedna matka do drugiej krytykując cudze dzieci. Jasne, że naszę są naj naj, że je najlepiej ubieramy, karmimy , wychowujemy.... Ale czasem miło spojrzeć na innych i z tej perspektywy spojrzeć na siebie i swój ogródek, a w nim potomstwo które się znajduje. Blog swietny, wiele inspiracji z niego wyniosłam. Patrzę i sobie myślę: to super, mogę też tak coś połączyć, to bym inaczej zestawiła, to ubranko piękne a to nie.... Uwielbiam modę i też swoje dziecko ubieram tak by pięknie wyglądało (tak tak na placu zabaw też), widzę zazdrosne spojrzenia, krytykę ale dużo więcej życzliwych komentarzy, uśmiechających się osób na ulicy, czy też zachwytów. Czasem nosi w domu i owszem buzeczke Hello Kitty itp cekinowy zawrót głowy, bo takie też mamy np od babci, więc je wykorzystujemy bo trzeba.Jednak stylizacja blogowa to coś innego niż ubiór w domu przy klockach, lub froterowaniu podłogi ;-) Też tak robie i sprawia mi to przyjemność, a dziecko będzie mieć pamiątkę Więc do autorki : rób swoje bo świetnie Ci to wychodzi (zreszta w dniu dzisiejszym ranga bloga to potwierdza) :-) Pozdrawiam :-)

Gość gość
To czy dzieci ładne czy brzydkie czy ubrane pięknie czy dziwacznie to kwestia gustu. Dla mnie natomiast nienormalne jest to, ze takie małe dzieci chcą tracić czas na ubieranie się i pozowanie (bardzo sztuczne) do zdjęć. Normalne dzieci w tym wieku rozsadza energia, a te to jakieś sztywne lalki.

Gość gość
no pewnie nie wszystkie dzieci rozsadza energia w tym wieku ,wiem bo ma dwoje dzieci i jakoś tego starszego obecnie 11 latka energia nie rozsadzała .

Gość gość
Dla tych których interesuje nie tylko moda ale również chcieliby zadbać o zdrowie swojego dziecka zapraszam na blog naziarnkugrochu.pl jest o modzie, o książeczkach i medycynie naturalnej :)