Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatrycze80

Wróżbiarstwo

Polecane posty

pojęcia n ie mam , nie znam ise n a tym i nie chcę znać - pytałam czy i m też wróżysz?

rozumiem , że potrafisz przewidzieć kto skończył 18 lat , bo przeicez po przelweie do banku tego nie wywnioskujesz ?

Gość kora33
Wciąż mnie zadziwia głupota ludzi którzy wierzą we wróżby... :O TYLKO BÓG ZNA PRZYSZŁOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość body and soul
nie bądz taka proszę :(

Wciąż mnie zadziwia głupota ludzi którzy wierzą we wróżby... a mnie brak TOLERANCJI i zasciankowośc :)

allium jak byś miła zapłacic takie pieniadze jakie ja biore z a osobista wrózbe to wierz mi nie bawiłbys sie w podawanie zmyślonych dat

to co robisz jest złe , dla własnych korzyśći zaprzedałaś swoje życie wieczne a teraz wciągasz w to innych . Tu n ie ma miejsca dla tolerancji . Bo to jest takka tolerancja jak kiedy odwracam głowę kiedy biją dizecko .

ja nie musze wierzyc komus :) prawda jest taka ze jak ktos mnie wprowadza wbład ma głupoty i tyle wiec jak ktos nie a co z pieniadzmi robic to moze sie tak bawic a na kafe nie wróze

ale nie m ozesz tego przecież zweryfikować czyli wrózysz każdemu byle tylko forsa wpłyneła na konto . po co wieć sie stroisz w piórka osoby moralnej ?

Gość Miu_Miu_
"powróż beatrycze, powróż , przecież dla 3 zł plus wat sprzedasz duszę każdego" Co za bzdury, nie da się dysponować duszą innego człowieka :D

Gość kora33
Beatrycze puknij się w głowe... choooja wiesz...Trzymasz się tego wrózbiarstwa jak tonący brzytwy... Zostaw te wróżby i zacznijżyć !!!

dziecko lat 17 nie m a wpływu na swoja dusze a dorosły lat 18 ma ? żarty sobie stroisz

allium do wrózby potrzebuje daty urodzenia kitos kto ma ponizej 18lat nie stawiam karty a jak ktos poda fałszywą to mu sie niesprawdzi wiec szkoda pieniedzy tak nie mma bym jeszcze dowod sprawdzała

Gość body and soul
ale jak piąteczkę przeleję to powrózysz :o🖐️

kora33 to moje hobby :) żyje teraz z czego innego jestem dokumentalistą przy programach z tej tematyki :)

i wydaje ci ise , że świat duchowy , diabeł resektuje nasz dowód tożsamości i jak zobaczy ,ze duszyczka nieletnia to zostawia j a w spokoju ? poczytaj Pismo , zobacz co ono pisze otakich jak ty , ratuj siebie i swoje dzieci bo zapłata jakiej ise spodziewasz nie nadejdzie , Pan , k oremu służysz to niszczyciel , kłamca i zabójca . A ty przez swoje życie dakjesz mu dostęp do życia swojego i swoich dizeci . ja pierniczę , ty albo jesteś zdeklarowana satanistka , albo głupia , po prostu głupia i pazerna na forsę .

nie da ise dwóm panom służyć , batrycze - znasz to ? albo Bogu albo mamonie .

Gość Miu_Miu_
Beatrycze: No właśnie o tym mówię - że nie dysponujesz, co za głupie zarzuty :D Ale tak to jest, jak się poruszy taki temat na forum pełnym laików.

skąd wiem? wszedłem na twoją stronę i sprawdziłem co za głupoty masz tam powypisywane allium- szkoda sensu. została ostrzeżona i nadal upiera się przy swoim. czas wszystko zweryfikuje.