Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostownicadowłosów

Do kogo podobne sa Wasze dzieci?

Polecane posty

Gość prostownicadowłosów

Dziewczyny do kogo podobne są Wasze dzieciaczki? Zwłaszcza pierwsze? I czy to jest tak, że synkowie do mamusi a córeczki do tatusiów? :-)

U mnie to tak: cala trójka jest do siebie bardzo podobna- do tego stopnia ze ciagle ktoś pyta czy starsi to bliźnięta. Zosia i Mania sa mega podobne tylko kolorem włosów się rożnią (ale to dopiero teraz bo wczesniej Zosia byla zupelnie inna niż Mania wydawalo sie ze nie bedą podobne) Kornel ma moje oczy- to na pewno, ale cala reszta to wykapany tatuś. Jest tak podobny do swojego ojca ze jak bierze się fotki z dziecinstwa męza to mozna śmialo komus powiedziec ze to Kornela zdjęcie i uwierzy ;) Zosia jest podobna do mnie w sumie to mini Paulinka. Jak pokazuje swoje fotki jak byłam mala to wlasnie tak wygladałam :) A Mania to nie wiem. Moim zdaniem podobna jest do mojej teściowej, ale część ludzi mówi ze wyglada jak moja mama (szczególnie Ci którzy pamiętają mamę jako malą dziewczynkę) a ciagle słysze ze Mania jest jednak do mnie podobna. W sumie nie wiem. Moim zdaniem na chwilę obecną są wyjątkowo ładnymi ludzikami a to oznacza że w rodziców się nie wdali sesese i oby tak zostało :D

Gość moim zdaniem nosidło
Wiosenna mamo-a jak było nad morzem? Jadę jutro do ustronia i zastanawiam się jak tam jest,warto?

Synkowie podobni do mnie, zwłaszcza starszy, niedawno jak sie z nim wygłupiałam, przezyłam dziwne uczucie, bo w grymasie jego twarzy zobaczyłam ... siebie :-D A córka do taty - oczy, włosy, czasami tylko ma moje miny. Figury zaś chyba wszyscy mają po mnie - szczuple towarzystwo póki co i bardzo zgrabne :-P

Ja mam syna. Tuż po porodzie był bardziej podobny do mnie.A teraz to wykapany tatuńcio - rysy twarzy,taki sam uśmiech,dołeczki w policzkach.

Gość prostownicadowłosów
hmm, pytam Was dlatego, że mi się urodziła córeczka i jest bardzo podobna do mnie :-) a wiele osób mówi, ze pierwsze dziecko, zwłaszcza córka podobna jest do taty, stąd moje pytanie. A to nasze pierwsze dziecko :-)

Gość kocilapka.a
Mala jak.sie urodzila,to byla mieszana,ale raczej podobna do meza. teraz-1,5 roku -to wykapany ojciec,jak kopia. Moja siostra i ja jestesmy bardzo malo do siebie podobne. ja jestem starsza,a od zawsze bardziej bylam podobna do mamy

Gość gdlkgokhkmhtkj,m
Uroda dziecka jest widoczna po wieku przedszkolnym, wtedy dopiero kształtują się rysy twarzy, i dziecko przestaje być grube- chyba że jest "tuczone" :)

Gość gryczka
Synek po urodzeniu i przez pierwsze miesiące - skóra zdarta ze mnie, jak również podobny do mnie gdy byłam niemowlęciem. Obecnie ma 20 miesięcy i jest coraz bardziej "mieszany" - nabiera trochę rysów męża :-)

Gość mama dwójki dzieci
córka najbardziej do taty i teściowej a syn podobny do mnie, mojego brata i taty

Blizniaki -syn do ojca, corka do mnie,tylko ze raczej niska jest,,druga mlodsza corka to czysty ojciec jakby skore zdarli , a najmlodsza corcia to polowicznie pol ojciec,pol ja i wiele ludzi wlasnie sie spiera bo jedni mowią ze najmlodsza to czysty ojciec a drudzu ze czysta mamuska,i nie umieja skonkretyzowac ,wiec widac ze nie adoptowana :) Męza dzieci z poprzedniego jego związku są lustrzanie do niego podobne

poza tym z mezem mamy poludniowy typ urody i gdy ludzie nas widzą razem nie wiedząc ze jestesmy malzenstwem to biora nas za rodzenstwo (brat i siostra) :D ale t tylko w Pl,

Gość mi wszyscy mowia ze syn
jest podobny do mnie... do momentu jak nie zobacza taty. To jest po prostu skora zdjeta z mojego meza.

Gość tru tu tu tu
ha sama bym chciała wiedzieć

Gość mumineeek
moja corka jest podobna do taty. natomiast ja jestem pierwszym dzieckiem, do mamy, brat do taty a najmlodszy mieszany :D

Gość eedd3e
do ojca syn do mnie corka

Gość ghjvvb
synek to skóra zdjeta w ojca:) po mnie ma tylko to, ze ma długie rzesy:)

Gość Lidzia...
starszy syn to "mini tatuś"...twarz identyczna,ruchy,gesty nawet biega tak samo...gdy zobaczyłam go pierwszy raz po porodzie to się aż przeraziłam...nawet zakola ma po mężu :) a drugi zaraz po urodzeniu tak samo-czysty tata!!! teraz ma 3 m-ce i powoli zaczyna się zmieniać...

Gość Prawiczek1979
Moja córka jest podobna do mnie :)

Gość Thomas_Nederlands
syn trochę podobny do mnie, ale bardziej do mojego partnera

Gość lalanaobcasach
Syn skóra zdjęta z męża, niestety :P

Ja nie mam dzieci, ale ja jestem pierwszym (i ostatnim:P) dzieckiem moich rodziców i jestem podobna do Taty. Mojej siostry ciotecznej córka jest też podobna do swojego ojca :)

Gość O_o 2525
Ja nie mam swoich dzieci, ale...Mój brat (pierwszy) jest podobny do mamy, ja (druga) podobna do taty, wręcz jakby skóra zdarta ;)

Gość hyr hyr hyr
Jak jesteś podobna do taty to współczuję. Ten zarost, owłosienie, fuj. ;)

Gość O_o 2525
Haha :D wiadomo o co chodzi :P

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Mój syn jak się urodził to był czysty ojciec. :) Teraz to ludzie mnie na ulicy zaczepiają i mówią 'o jezu jaki on do pani podobny" :P Wszyscy mówią, że identyko ja i faktycznie jest do mnie bardzo podobny, jednak włosy i oczy ma taty i tak charakterystycznie czoło marszczy jak tata. :)

Gość do mnie są podobne
do mnie

Gość Jeronimo 38
starsza corka do mojej mamy (swojej babci, identycznie wygladala w dziecinstwie jak i teraz jako nastolatka jak babcia w jej wieku i gdy byla mala),a mlodsza cora to wykapany tatus (poszla po mnie)