Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhibi

dlaczego Polacy są zakompleksieni?

Polecane posty

Gość do bhibi
tylko, że zmiana nic nie da, bo jako polak i tak jestem podludziem

Gość bhibi
Włosi mają taki temperament bajerant, podrywacz ale nie są wierni. Tacy Wam pasują podrywacze do każdej kobiety, niewierni? jeśli nie oczekuję od nich stałego i poważnego związku tylko zabawy to mnie ich niewierność nie przeszkadza

Gość bhibi
a od polskich facetow sie odpier... o niczym innym nie marzę frajera nie chcę :)

Gość Włosi tak mają
bhibi Czyli Ty lubisz seks układy itp. no to Polacy nie są dla Ciebie by My poważnie podchodzimy do związków.

Gość do bhibi
niby nie chcesz, ale ci żal, że kolega nie napisał. poza tym włosi i inni południowcy są przystojni, a my wyglądamy przecież jak świnie z czerwonymi ryjami

Gość obserwatortematu
bhibi To wypied.... ale juz, juz cie tu nie ma, wypied,, z polski! i nawet sie nie waz odzywac do polskicg facetow!

Gość ktoś tam, whatever
Jak dla mnie mozesz sobie znalezc kogo zechcesz kto bedzie cie utwierdzal w przekonaniu, ze jestes najpiekniejsza na swiecie. Ja zeby mowic tego typu rzeczy musialbym sie autentycznie zakochac. Zreszta od razu mozna wyczuc, ze ktos pierdoli dla pierdolenia, zeby poruchac i tyle.

Gość bhibi
i nawet sie nie waz odzywac do polskicg facetow! :D :D :D

Gość bhibi
niby nie chcesz, ale ci żal, że kolega nie napisał. własnie że chcę poza tym włosi i inni południowcy są przystojni, a my wyglądamy przecież jak świnie z czerwonymi ryjami to prawda

Gość bhibi
My poważnie podchodzimy do związków. wy nie potraficie się wyluzować - to wasz problem. jak kobieta, to związek, jak związek to na serio. a gdzie miejsce na żarty? zabawę, flirt?

Gość do bhibi
napisałaś "frajera nie chcę" i do tego odnosiło się moje stwierdzenie. nadal nie wyjaśniłaś, na co ci uwaga polaków, chyba dla podbudowania ego, żeby mieć kogo spławiać.

Gość obserwatortematu
bhibi pislem ci juz... wypied.... z polski i zostaw polakow w spokoju!

Gość bhibi
najpiekniejsza na swiecie. Ja zeby mowic tego typu rzeczy musialbym sie autentycznie zakochac niekoniecznie najpiękniejsza na świecie, ale po prostu ładna, piękna, atrakcyjna. serio musisz się zakochać? nie widzisz pięknych kobiet na ulicy? musisz je od razu kochać żeby dostrzec ich urodę?

Gość bhibi
obserwatortematu bhibi pislem ci juz... wypied.... z polski i zostaw polakow w spokoju za ciebie na pewno się nie wezmę - nie martw się ;)

Gość obserwatortematu
pisalem ogolnie, narzekasz na polakow, to wypierd...... dlaczego jeszczze sie nie pakujesz?

Gość bhibi
nadal nie wyjaśniłaś, na co ci uwaga polaków, chyba dla podbudowania ego, żeby mieć kogo spławiać. chciałabym żeby nabrali luzu i przestali srać w majty. a komplementów chętnie wysłucham od każdej nacji

Gość ktoś tam, whatever
Cała masa jest pięknych, ale co z tego? Powiedzenie do randomowej kobiety na ulicy, że jest piękna raczej nie skończy się w łóżku, nie sądzisz? Koleżankom mówię, że ślicznie wyglądają jeżeli to prawda, ale z tego też niewiele wynika;)

Gość bhibi
dlaczego jeszczze sie nie pakujesz? niedługo lecę na kilka dni do francji i moze tam liznę jakiegoś francuzika :)

Gość do bhibi
no ale po co mają nabierać luzu? przecież i tak są z góry odwalani, i tak są brzydcy itd. więc?

nie rozumiem o co chodzi w tym temacie? skoro Polacy się nie podobają to po co z nimi dyskutujesz? Są Włosi, Egipcjanie i inni którzy każdemu pasztetowi powiedzą ze jest najpiękniejsza na świecie. Na stare lata jak Polacy wrócą do łask to fajnie jakbyś pochwaliła się wyczynami młodości hihi :P

Gość obserwatortematu
lec i nie wracaj!

Troche za bardzo uogólnilas autorko. Mieszkam juz troche za granica i wydaja mi sie, ze nie wszyscy polacy maja kompleksy, czasem obcokrajowcy tez maja problem z wyrazaniem uczuc i wcale az tak chetnie nie komplmetnuja bez okazji, w pracy zachowuja chlodne relacje, trzymaja dystans, natomiast Polacy sa bardziej ciepli, pomocni. WIadomo, ze nie wszyscy, ludzie sa rózni na calym swicie, mowie z wlasnego doswiadczenia.

Gość bhibi
randomowej kobiety na ulicy, że jest piękna raczej nie skończy się w łóżku, nie sądzisz? co to znaczy randomowa? a zawsze musi się konczyć łóżkiem? czasami wystarczy miły flirt. obcą kobietę na ulicy raczej nie zaciągniesz do łóżka po jednym komplemencie. a przynajmniej nie od razu chociażna zachodzie nawet i to potrafią :D

Gość Ona chce faceta który będzie
jej tyłek lizał. Ciągle komplementy i komplementy to chyba Ty jesteś zakompleksiona skoro tego jak powietrze potrzebujesz.

Gość bhibi
skoro Polacy się nie podobają to po co z nimi dyskutujesz zdarzają się przystojni. ale mnie chodzi raczej o to, że nie podoba mi sięich szrość, przestraszenie byla jakość. powinni sięzmienićdla dobra wszystkich, a przede wszystkim swojego własnego

Gość bhibi
którzy każdemu pasztetowi powiedzą ze jest najpiękniejsza na świecie. i widzisz w tym coś złego? dopóki nie oszukują w ważniejszych kwestiach, to to akurat nie jest złe

Gość bhibi
Na stare lata jak Polacy wrócą do łask to fajnie jakbyś pochwaliła się wyczynami młodości hihi a dlaczego mieliby wrócić do łask?

Gość bhibi
Ciągle komplementy i komplementy to chyba Ty jesteś zakompleksiona skoro tego jak powietrze potrzebujesz. nie ciągle. chcę faceta, który mi powie bez problemu co mu się we mnie podoba (jeśli tak jest), a nie chowa głowy w piasek

Gość bhibi
lec i nie wracaj! bardzo bym chciała tam na stałe osiąść

Gość ktoś tam, whatever
Autentycznie bałbym się, jakby się udało. Bo skoro mi się udało jednym komplementem wymyślonym w ułamek sekundy "zaliczyć", to ilu innym? Seks przypominałby pchanie kutasa do wiadra, że sobie tu pozwolę na tak zajebiście subtelne porównanie;) I masz: jesteś piękna. Teraz możesz już iśc spać z uśmiechem, bo jakiś osobnik płci męskiej pochwalił twój wygląd:)