Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhibi

dlaczego Polacy są zakompleksieni?

Polecane posty

Gość do bhibi
nie rozumiem czemu sobie wkręcasz, że ludzie, ups, polacy tak myślą

Gość obserwatortematu
jaka laska niby sie pyta o swoj biust? mowa oczywiscie o sytiacjach innych niz lozkowe

Lepiej niech sobie prawią komplementy Ci atrakcyjni. Ja tam nie mam zamiaru tego robić, bo potem same wyzwiska, że małpa, terrorysta itp.

"Dziewczyno, serio czujesz się doceniona i wyjątkowa, kiedy jakiś koleś rzuci Ci kilka komplementów i Cię wyrucha?" NIEZŁE!!!!!!

Gość trzmielwrzece
wy wscyscy jesteśta zakompleksieni,. obojetnie czy baby czy chłopy. Ja jestem artystą i mam w dupie ludzi w 90 % bo to nudziarze!!!! obojętnie czy kobiety czy mężczyźni. TAKIE MAM ZDANIE. MAM SWOJ ŚWIAT YEA

Gość faceci całymi pokoleniami
mówili wam komplementy a wy tylko więcej i więcej chcecie. Jak ciągle dajemy z siebie w wy nam nic to facetom się odechciewa i po co wam komplementy gadać dla seksu? taniej wychodzi utrzymanka czy prostytutka mniej zachodu i gierek

Gość gość
Myślałem że padnę ze śmiechu jak to przeczytałem: ,,mają coś dziwnego w mentalnosci. dla nich powiedzenie komplementu kobiecie to jakiś problem. nie roumiem tego. na zachodzie faceci bez problemu powiedzą kobiecie że im się podoba, ładnie wygląda, itp itd. a tutaj jest jedno wielkie zastanawianie się polacy woląsięnie wychylać, nic nie robić i tylko się gapić. i pędzej na ulicy trafi się jakiś burak co obrazi kobietę, niż wyluzowany koleśz poczuciem humoru." I tymi stwierdzeniami sama sobie odpowiedziałaś. Jesteś zapatrzoną w siebie pasztetową. I wszystkie takie jesteście. Proste zahukane dziewuchy. Którymi nie warto się interesować. Dlatego polscy faceci, tylko się gapią. Bo nie widzą w żałosnych poleczkach niczego pozytywnego.

Gość Gibbons
Oczywiście dlatego, że mają NISKĄ SAMOOCENĘ. Ta ocena wynika z tej całej wstydliwej historii tego narodu. Tak jest do dziś i to będzie kontynuowało się. "Po owocach ich poznacie".

Gość ...
Dnia 27.07.2012 o 21:29, Gość ktoś tam, whatever napisał:

czy to ty czasem nie jesteś zakompleksiona, że potrzebujesz komplementów? W ogóle, o co biega z komplementami i kobietami? Czy to facet ma pokonywac twoje kompleksy?

Nie zrozumiales przekazu kolezanki. I zareagowales jak typowy polak.