Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Dlaczego "normalnie kobiety" nienawidzą prostytutek?

Polecane posty

Gość trudno tu mowic o
zawodowstwie przeciez prostytutki nie ksztalcą sie w tym kierunku, czyli tez sa amatorkami. Ani kursow ani egzaminow, kazda moze byc prostytutką. Co ionnego np gejsze - to jest zawodowstwo A co do pytania - nie nienawidza, raczej pogardzaja, dziwią sie im, czasem wspólczują i zlekka brzydzą.

nie czepiam i zrozumialam:) Masz pretensje do kogod, ze bierze kase za to co ty robisz za darmo. Tu nie ma co rozumiesc Tak na marginesie co oznacza "kapiszczi"? To jakis slang dzisiejszych dzieci, mlodziezy, studentow? Grzecznie tylko pytam:)

Gość Zuzanna Amelia & 30
23:34 [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu porównywac kobietę do świeżego mięsa wydaje się że faceci na kafe sięgnęli dna, a okazuje sie że to dopiero przedsmak ich możliwości A faceta mozna ?

Gość aaarwena
kapiszczi - w wolnym tlumaczeniu: czy zrozumialas przekaz kobieto :) a to ze cos zrozumialas to ci sie wydaje, przeczytalas literki i zinterpretowalas na swoj sposob zdanie wyrwane z kontekstu, coz tu wiecej dodac...masz swoj swiat i swoje kredki jak 90% ludzi niestety

aaarwena "dlaczego ktos ma kase za to co ja robie za darmo??!!! i to nieraz niezly pasztet..." No tego sie nie da prosciej wytlumaczyc:D Napisalas wszystko co mialas do napisania a te wykrzykniki i znaki zapytania mowia za siebie. Mialo to glebszy sens? jesli tak to wytlumacz nam, bo nikt procz ciebie glebszego sensu w tym nie widzi. P.S. Przeczytaj to zdanie z 10 razy moze wtedy zrozumiesz dlaczego ludzie uwazaja je za debilne:)

i to nie zdanie wyrwane z kontekstu- to twoje cale zdanie. Twojego autorstwa:) Wiec nie ma mowy o wyrwaniu z czegokolwiek:D

Gość aaarwena
jacy ludzie? debilnym widzisz je ty, a tlumaczyc nic nie bede...juz tlumaczylam dlaczego :P o ile mnie pamiec nie myli umiescilam chyba wiecej zdan poza tym, chodzi o wyrwanie z kontekstu myslowego a nie kolumny tekstu :)

arweno, napisałaś szczerze co sadizsz, wycofywanie sie teraz jest bez sensu :) przemysl swoje życie, bo widać że nei jestes szczesliwa

przeciez pisalas, ze im sie placi za dbanie o siebie, a wiekszosc to robi. Wiec co ty bredzisz? Masz zal, ze ktos komus placi za to, ze ladnie wyglada, dba o siebie i rozklada nogi? Zrob wiec to samo. Ja jutro powiem dla meza "wiesz co ja myje nasz kibel, a inne za to biora kase to nie fair":D Naprawde widzisz roznice, bo to to samo. Dziwka depiluje sie dla klienta i on placi za to, ty dla swojego faceta i masz zal ze on ci nie placi? Bo na to wyglada:o

Gość aaarwena
fiku mam wiele luznych przemyslen, nie lubie opowiadania sie w jakichs twardych schematach,a dojrzala jestem na tyle by stwierdzic kto chce poznac moje poglady,a kto sie rzuca po ciezkim dniu w pracy ;)

Gość jolkaa21
A mnie u prostytutek najbardziej denerwuje to że zarabiają w miesiąc tyle co ja w pół roku z tym że ja musze zapierdalać 10godzin dziennie a one 10 godzin tygodniowo. I jeszcze to że te z ulicy strasznie narzucają się facetowi.... Kiedys jechalam z mężem i jedna taka nas zaczepiła w korku, zapytała ,,trójkącik?'' szczena mi opadła, maz odpowiedział że za sex nie musi płacić a ona na to ze tylko 200zł... Powiedziałam jej żeby szukała innego frajera który sie nie bedzie brzydził i zasunełam szybe... Są okropne, idą w życiu na łatwizne. Lepiej zarabiać dupą niż sprzątać ulice. Nie szanuja sie i wogóle... Bleee....

Gość aaarwena
no i to jest to o czym mowie :) wiesz co cechuje malych ludzi? to ze szukaja poparcia nie czuja sie na tyle pewni by stac na wlasnych nogach :)

no prosze zeby nie bylo, ze nie czytalam poprzednich wupowiedzi: "ja jestem zla o to ze placi im sie niemala kase, za to co robi wiekszosc kobiet (dbanie o siebie, uprawianie seksu)" No, a wiekszosci paniom placi sie za sprzatanie a wiekszosc tez to robi. Moze sie zbuntujmy:D Dlaczego pani sprzatajaca ma brac kase za to co robi wiekszosc kobiet?:D Zastanow sie co piszesz:O

Prostytutki są mi obojetne.Jednak nieco inaczej patrzę na takie,które sypiają z facetami,bo wiecznie im mało kasy i według nich to jest świetny biznes na wygodne życie a inaczej na kobiety,które się tym zajmują bo mają ciężką sytuację.Mam koleżankę,która póki co tak zarabiał i jest to świetna babeczka.

Gość aaarwena
nadchodzi wiekopomna chwila :D nacje dziwek i niewydymek zlacza swe szeregi zapominajac o wczesniejszych wasniach by ukamienowac biedna mala arwene :D ehh zycie, warto bylo...;)

Gość na pewno nie zazdroszcza, bo
gdyby zazdtroscily, to nic prostszego, jak zostac prostytutka, dajesz ogloszenie w gazecie typu Goraca blondyneczka i juz nią jestes.

Gość aaarwena
o dla cizi zostalam pasztetem, zeby nie bylo pusta blond laska tez juz bywalam :D

Większość wspominała tu, ze maja łatwa kase, a one muszą na taka sama kase bardzo cieżko pracować. Także mniema, ze sie tu o kase rozchodzi :classic_cool:

a jaka prostytutka z tego co bierze ma cos dla siebie? Tylko 50% a czasem 30%. 10 godzin w tygodniu pracuja? Czasem tyle dziennie by zarobic cos jak oddaja wiekszosc tzw. "ochronie":O

Gość aaarwena
fiku blagam cie...to juz nawet przestaje byc smieszne...

Sorki-miało być nieco inaczej ;) ale ogólnie to normalne kobiety,z którymi często można miło pogadać.Nic do nich nie mam.Poznałam kilka kobiet,które uprawiają prostytucję.I mogę powiedzieć,że pewnie dużo babeczek zazdrości im dużych pieniędzy,pewności siebie,otwartości w seksie. pewnie niejedna z kobiet nawet tutaj piszących na Kafe gdyby miała figurę i odwagę-chciałaby tak zarabiać ;). tamte kobiety dobrze wiedzą,czego chcą.A żony?Dziewczyny?Klubowe dupodajki?-robią to samo za darmo i to je najbardziej wkurza,że mąż nawet na urodziny im kwiatka spod bloku nie zerwie :P

"nacje dziwek i niewydymek zlacza swe szeregi " twoje słowa (mieszanei z błotem gdy brak argumentów w dyskusji) mówią same za siebie

Gość aaarwena
mieszanie z blotem :O...dziewczyno idz ty juz spac naprawde...