Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość le fuck

Mój facet jest nietolerancyjny

Polecane posty

Gość le fuck

Mój facet jest bardzo nietolerancyjny i mi to w nim przeszkadza. Jeśli nie zgadzałby się na pewne rzeczy to ok, ale to już przesada. On chce, żeby do Polski powróciło średniowiecze! Twierdzi, że homoseksualizm to choroba i jest nienaturalny, jest przeciw małżeństwom homo. Gdyby byłby tylko przeciw małżeństwom to ok, może mieć takie zdanie, ale co mu przeszkadzają na świecie te pary? Kolejna rzecz to to, że nie toleruje obcokrajowców w Polsce. Uważa, że każdy powinien żyć tam gdzie się urodził, tego nie chce mi się już rozwijać, ale to też coś na zasadzie związków homo, przeszkadza mu to i już mimo, iż Ci ludzie nikomu nie wadzą. To tylko kilka przykładów, najbardziej rażących. Do tego nasze światopoglądy się od siebie różnią :( Chociaż w innych aspektach jest dobrze to akurat to mnie martwi. Na początku nie zwracałam na to uwagi, ale to on inicjował dyskusje na temat naszych różnic i zaczęłam nad tym myśleć :o Myślicie, że mamy jakąś przyszłość?

Gość dsdsfsdfdg
on ma racje, jak dwoch facetow posuwa sie w dupska to raczej normalne to to nie jest

Gość policjant w cywilu
Twój facet jest po prostu inteligentny, trzeźwo myślący i nie działa na niego pseudopostępowa propaganda. W przeciwieństwie do ciebie głupia gąsko ;)

Gość gość
To, że ktoś nie toleruje innych osób nie świadczy o inteligencji policjancie. Ciekawe, czy uważałbyś tak, gdybyś był homoseksualistą czy obcokrajowcem. Le f**k, rzuć tego faceta, to jakiś fanatyk.

Gość gość
ja też uważam że lemingi powinny zadawać się z lemingami

Gość anabellla
brak słów... od rasistów, homofobów i innych ludzi, którzy zamiast zając się własnymi sprawami, ładują nienawiśc i energie w takie rzeczy należy uciekać jak najdalej. a co jeśli wasze dziecko będzie homo? albo będziesz miala przyjacioł za garnicą, bedziesz chciała podrózowac, etc? wiele rzeczy mozna zaakceptować, no ale bez przesady! będąc z taką osobą w pewnien sposób akceptujesz i potwierdzasz jego chore poglądy! para to die jednostki, ale wspólnie tworzą tez pewną całość, jak pójdziesz w gości, gdzie będzie murzyn, a Twój ukochany zacznie się rzucać, jak będziesz się czuła? ja bym sie zapadła pod ziemię. sama mam znajomego, który ma wszystko poszufladkowane i wie najlepiej co jest dobre a co złe. unikam jak ognia, zastanów się nad tym póki masz jeszcze czas.

Gość gość
Mój tata też tak uważa, jakby miał takiego zięcia i jeszcze łowiącego ryby, to gdyby nie brak tolerancji, to sam by za takiego wyszedł.

Gość anabellla
podszywie, bardzo zabawne. niestety, zawiodę cię, bo staram się ludzi nie wrzucać do jednego wora ze względu na religię, kolor skóry, zawód, czy pochodzenie. w moim życiu poznałam ludzi z wielu miejsc i to jest najpiekniejszy prezent jaki otrzymaliśmy jako ludzkość - różnorodność.dzięki niej budząc się w obcym kraju poznaję nowe rzeczy, doznaje ciągłych zaskoczeń i poznaję także siebie na nowo.

Gość gość
anabellla masz rację. Ja z kolei nie mam nic do Zydów. Coś ostatnio jest duży wysyp na ich temat. Nie wiem skąd ludzie czerpią wiedzę że tak się ich czepiają. Niektóre opinie o nich mnie dosłownie powalają. Brzmią jak nacjonalna propaganda. Można im raczej pozazdrościć bo przynajmniej trzmają się razem, pomagają na wzajem. Nie rozumiem.

Gość gość
Masz normalnego chłopaka. Mieszanie ras się i pedałowanie jest zagrożeniem dla ludzkości.

Gość gość
Zapal marihuane jak jestes taka tolerancyjna

akurat mieszanie się ras w kontekście przetrwania ludzkości jest korzystniejsze niż parzenie się we własnym sosie, więc to kiepski arguemnt.

Gość gość
Mój były chłopak nie lubił Żydów. Ok, nie lubi jego sprawa, wolno mu, jednak na moje pytanie - czy znasz jakiegoś Żyda? odpowiadał, że nie zna.A jak ich odróżnić? - nie wiem! - odpowiadał. Czyli nie lubił tych ludzi na wszelki wypadek... Idiotyzm!

Gość anabellla
łatwo jest znaleźć sobie obiekt nienawiści i wielu ludzi tego potrzebuje. natomiast działa to destrukcyjnie na nas samych. jestem zwolenniczką pozytywnego myslenia, wierzę, że tylko dobre myśli działają na nas pozytywnie. wielu ludzi nie ma nawet pojęcia o tych rzeczach, nie zna żadnego Żyda osobiście, a wiedza opiera się na stereotypach, lub jakichś róznych historiach, które zawsze dotyczą pewnych jednostek, a nie wszystkich osób z korzeniami żydowskimi.

Niech mi ktos napisze.Bez wulgaryzmow, dlaczego nie lubi homoseksualistow i jest przeciwny ich zwiazkom formalnym i nie formalnym.Dlaczego nie moga wychowywac dzieci? Prosze o kulturalna dyskusje.

Gość gość
Pedałow trzeba gazowac bo sa nie reprodukcyjni i nasza europa kurczeje przez nich

Gość gość
Dlatego, że homoseksualizm jest nieuleczalną chorobą i jedynym lekarstwem na to jest eutanazja. Związki homo? Dwie mamusie lub dwóch tatusiów? STOP Homo i multikulti propagandzie! Europa musi odetchnąć!

Gość anabellla
no ale obecnie bardzo duża częsc społeczenstwa jest bezpłodna, to tez ich nalezy gazowac?? hę?

Gość gość
Mało jest bezpłodnych a geje smierdza o***tem dla nich powina byc eutanazja

Gość anabellla
a może lepiej dla nietolerancyjnych prostaków? po co mnożyć ciemnogród.

Ci co sie juz wypowiedzieli nie powiedzieli nic konstruktywnego. Waszym tokiem myslenia bezploddnychych,slepych i biednych tez powinni gazowac.

Gość gość
To lepiej Wy kulturalnie i bez wulgaryzmów udowodnijcie mi że normalne jest to że 2 osoby tej samej płci współżyją ze sobą i jeszcze chcą dzieci wychowywać . Tylko bez głupot że pies na psa skacze bo chyba nie macie mnie za idiotę.

Gość gość
Ja wychodzę z założenia, że dwoje dorosłych, psychicznie zdrowych ludzi może życie układać sobie z kim chce. Akceptuję to, chociaż nie do końca rozumiem. Wolno im dokonywać takich wyborów, chociaż ja brzydziłabym się takimi relacjami. Ale nikomu do łóżka zaglądać nie będę, a nawet jak zajrzę to wzruszę tylko ramionami.

Gość gość
Znam . Tak się złożyło że mam takich w dalszej rodzinie i mi to nie przeszkadza ale nie udowodniłaś mi że to jest normalne.

Dla mnie nie jest to ani normalne ani nienormalne.Jestem hetero,mam rodzine.Poprostu nie zastanawiam sie dlaczego ten pan woli tego pana a ta pani dzieli sypialnie z ta pania.Zyja sobie obok mnie tacy ludzie,chodzimy razem na spacery z psami,zartujemy na FB.Normalni,zwyczajni ludzie.Pracuja,choruja,maja pasje.

Gość gość
A czy jest normalne, że mój ślubny chodzi spać o 18 a wstaje o 1 w nocy? Homo nie jest.

Gość gość
No i tak kończy się ,, dyskusja" na tym forum . Nie masz argumentów za a dałabyś sobie rękę uciąć za jakieś tam lewackie dyrdymały . Żegnam

Gość gość
Jak tak toleranyjne jesteście to niech jeszcze uznają pedofilie jako orientację seksualną i związki homo w kk, nie powinno wam to przeszkadzać. Ciemnogród tylko sobie pokrzyczy.