Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoczeko

zwatpienie w mezczyzn - apogeum

Polecane posty

Gość czekoczeko

mam 22 lata ktos powie.. co tam moglam w zyciu przezyc, mimo swojego wieku jednak sporo przezylam sporo znam mezczyn. i niestety doszlam do bardzo przykrej konkluzji.. po 1. wszyscy faceci sa tacy sami, kwestia tego kiedy sie zdemaskuja, jedni wczesniej drudzy pozniej. po 2 ... Wszyscy maja problem z wiernoscia partnerce.

Gość falblau
no i co ? znajdz sobie babe i sie nie użalaj

Gość dokladnieeeeeeeeeee
...to wlasciwie powinno sie wpaiac corkom od malenkosci ze milosci nie ma i ludzie lacze sie ze soba tylko na czas rozplodowy

Gość czekoczeko
to nie o to chodzi. To chodzi o to dlaczego mezczyzni nie potrafia utrzymac sie przy jednej kobiecie.. tylko sa niewierni, kreca, kombinuja, romansuja, flirtuja zdradzaja. czemu ????

Gość czekoczeko
dokladnieeeee... czy rowniez podzielasz moje zdanie??? jestem tym faktem zdruzgotana. po prostu zwatpilam w meski ród!!!

Gość falblau
i vice versa,jak ci nie pasuje to idz do klasztoru a nie zadajesz kretyńskie pytania

Gość czekoczeko
najgorsze jest to ze to ze to nie sa odosobnione przypadki tylko wrecz plaga. predzej czy pozniej wychodzi ze wszyscy sa tacy sami.. i niewiernosc... kiedys widzialam ciekawe slowa, ktore wg mnie sa dokonalym odzwierciedleniem.. slabi mezczyzni maja kochanki, silni rodzine.

Gość falblau
:-D:-D te słowa to musiał jakis dupek wymyslić dla pokrzepienia serc takim frajerom jak on :-D

Gość czekoczeko
owszem na pewno z drugiej strony tez sie to zdarza, ale wydaje mi sie ze nie tak czesto jak u mezczyzn. akurat ja nigdy nie zdradzilam i zawsze do konca bylam wierna.

Gość czekoczeko
dlaczego? to sa w 100 % prawdziwe slowa. tylko slabi oddaja sie slabosci i zdradzaja, tlumaczac sie ze to byla chwila slabosci czy cos.. lza prosto w oczy ze nie chcieli itp.. po co? lepiej juz wyjsc z klasa i przyznac sie szczerze bo z twarza juz sie wtedy nie wyjdzie i tak po czyms takim ale pokazac klase i pokornie sie przyznac

Gość falblau
a to juz twój koniec ?

Gość dokladnieeeeeeeeeee
jak facet ma mnostwo kochanek i takich panienek na jedna noc to po pewnym czasie tuz mu sie to nudzi i szuka stabilizacji i uczucia i odwrotnie ci wierni i zonaci szukaja potem urozmaicen

Gość czekoczeko
mocno zwatpilam w mezczyzn.. tu tym bardziej panowie przynajmniej jeden pokazal ze tak jest i ze to normalnosc. dla mnie przykre. zwlaszcza zal mi kobiet ktore spotykaja takich mezczyzn i cierpia za co?? za milosc, oddanie, wiernosc, cieplo??

Gość kasaa
niestety zgadzam się z tobą autorko...smutne ale prawdziwe,faceci nie szanują kobiet,żle je traktują,zdradzają:/

Gość czekoczeko
ilu mezczyzn na 100 powie tak jestem wierny swojej partnerce?? wydaje mi sie ze wynik gdyby przeprowadzic taka ankiete byl by przygnebiajacy.

Gość falblau
:-D :-D:-D

Gość czekoczeko
dlatego moje zwatpienie w mezczyzn naprawde siegnelo zenitu. nie umiem zrozumiec, co nimi kieruje co maja w glowie co sobie mysla, czy sami tez chcieliby byc oszukiwani i zdradzani przez partnerke.. to jest smutne wrecz okrutne.

Gość czekoczeko
panie i panowie wypowiadajcie sie chce poznac opinie innych choc niestety co do moich pogladow jestem przekonana.

Gość są wierni
ale oni raczej nie byliby obiektem twoich zainteresowań

Gość czekoczeko
niestety doswiadczenie zyciowe jak do tej pory nauczylo mnie ze wszyscy faceci sa tacy sami tylko jedni pokazuja to wczesniej inni udaja ale z czasem wychodzi wszysko

Gość czekoczeko
Kolezanki bedace w zwiazkach, mezatki, powiedzcie czy wierzycie czy watpicie w wiernosc u waszym partnerow/ mezow. Czy zdrade wybaczylybyscie?

Gość są wierni
wychodzi na tych typach, których natura tak ukierunkowała, czyli rozrywkowych przystojniakach. ludzie są jak tłumaczenia, piękni albo wierni

Gość the anonim
uogolniasz Autorko wrzucilas wszystkich do jednego worka. A przeciez wszystkich nie znasz.

Gość kasaa
może są jacyś normalni ale to z pewnością mniejszość

Gość czekoczeko
spodziewalam sie takiego stwierdzenia ze wrzucam wszystkich do jednego worka.. daltego chcialam poznac zdanie/doswiadczenie Pan zwlaszcza. niestety ja trafiam jak dotad na tych niewiernych.. nie wiem czy takich przyciagam czy co. ale tez patrzac na inne przypadki zawsze chodzi o zdrade. wiec to nie tylko moja bolaczka ale innych kobiet.

Gość czekoczeko
dlatego apeluje do mezczyzn... powiedzcie czy majac kochajaco zone, kobiete przy swoim boku, czula, w miare ladna, na prawde warto ponosic sie chwili i stracic taka kobiete dla jednej nocy, dla jakiegos romansu>??

Gość falblau
warto

Gość są wierni
fajni faceci mają pożądane dla gatunku geny, więc natura ich ukierunkowuje do niewierności. wierne to moga być ciapciaki. więc albo bierzesz faceta trzeciego sortu, albo po prostu dostosuj się do świata

Gość the anonim
''doswiadczenie zyciowe'' w wieku 22 lat ?o_O Ogarnij sie. Zycie to dopiero jest przed Toba. Glowe daje, ze porzadnych, spokojnych omijalas szerokim lukiem bo nudny, za spokojny, nie da emocji taki. I teraz jest wylewanie zali na wszystkich po tym jak jakis bad boy-super bochater wykorzystal i porzucil. Prawikom, pedalom tez powiesz, ze zdradzaja kobiety. :d Paranoja.