Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoczeko

zwatpienie w mezczyzn - apogeum

Polecane posty

Gość są wierni
nie teoretycznie, tylko praktycznie. nie jestem desperatem, żeby niczego nie wymagać. nie wymagam tylko od mojej atrakcyjnej wierności cielesnej. widzę, że w ogóle nie czytasz tego co piszę, tylko sama sobie dorabiasz rozszerzając lub zawężając dowolnie i swawolnie wszelkie pojęcia

Gość czekoczeko
Tomasz 25 wwa Ty natomiast chyba zostales oszukany przez kobiete bo bardzo agresywnie sie wypowiadasz od razu troche bez kultury, a wypominasz mi brak klasy mozna lagodniej

Gość są wierni
jestem z nią, bo jest świetną kobietą i partnerką, na którą zawsze można liczyć i z którą uwielbiam spędzać czas. cenię jej ambicje, zaradność, umiejętność wprawiania mnie w dobry nastrój i, o zgrozo, urodę. seks też niestety jest nieziemski

Gość czekoczeko
sa wierni... no dziwne i niespotykane to w jakim zwiazku tkwisz.. na prawde ile juz trwa ten uklad?

Gość są wierni
niespełna 3 lata

Gość też mam inteligenta
naprawde,mam inteligentnego faceta,a siedzę 6 tydzień sama. Walić facetów dziewczyny! GADKA SZMATKA A I TAK PO PARU LATACH BĘDZIE POTRZEBOWAŁ ODMIANY ! WOLNOSCI ! Także szalejcie,tyle z życia będziecie mieć,bo faceci kochają bardzo krótko i bardzo często !

Gość czekoczeko
mowisz ze jest swietna kobieta i partnerka.. wyliczasz jeszcze inne jej cechy. Wiec jakie masz wobec niej plany? chcesz zyc w takim ukladzie do konca zycia? czy chcialbys wziac z nia slub? miec dzieci?

Gość Tomasz 25 wwa
Ah widze ze Panienka jest przemocowa i odwraca kota ogonem. Lepiej niech przeczyta sobie co napisala w pierwszym poscie. No chyba ze brakuje Pani na tyle inteligencji zeby zauwazyc ze sama Pani łagodna nie jest. Z reszta nie będe z marginesem dyskutowal, chcialem tylko wypunktowac ze nic nie wiesz o normalnych facetach.

Gość są wierni
spotykane częściej niż myślisz. tak jak ktoś wcześniej napisał, wielu zdradzanych wywala kobietę na pysk i robi jej złą renomę, ale ilu robi tak, bo naprawdę tego chce, a ilu, bo tego się od nich oczekuje, inaczej są "frajerami". myślę, że większość mających partnerki z wyższej od swojej półki robi to tylko i wyłącznie pod wpływem innych

Gość są wierni
tak, myślę o tym, chcę, aby nasz związek trwał jak najdłużej. ślub nie jest mi do szczęścia potrzebny, dzieci póki co mieć nie chcę, ale jesteśmy młodzi i mamy czas

Gość czekoczeko
tomasz, ktora moja wypodziedz byla agresywna ?? pozatym nie dziele ludzi na marginesy, szlachte czy burzuazje..

Gość mruczasty kocur
Mezczyzni zdradzaja z kobietami, przeciez nie miedzy soba, no moze czasami :D Powaznie piszac kobiety tez nie ustepuja facetom w wybrykach. Jak czytałas uwaznie ten post, to wierny facet uwazany jest za kolesia 3 sortu, min. przez same kobiety nawet, wiec o czym tu gadka. Prawda jest taka, że podswiadomie wybierasz taki typ mezczyzn, nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy ze tacy cie glownie pociagaja, niektore kobiety juz tak maja, wybieraja na non stopie facetów ktorzy maja podobne problemy emocjonalne, niewazne czy to jest 1 czy 4 facet. Czemu? Do dzisiaj tego nie wiem... Po tylu onbserwacjach dochodze do jednego wniosku, bez podzialu na mezczyzne czy kobiete, jak ktos ma za dobrze, to zaczyna szukac dziury w calym. Przykladowo dobry znajomy ma zajebista zone, ale i tak ja zdradza, w dodatku z niedomytymu przydroznymi prostytutkami, nie potrafie tego zrozumiec bo to dla mnie zbyt pojebane. Zwyczajnie faceci nie byli ciebie warci. Ze wzgledu na uczciwosc, niestety zauwazylem ze kobiety tez nie sa lojalne wobec mezów, zwlaszcza tych ułozonych, moze to ludzie robia z ciekawosci...

Gość są wierni
bo wierny facet jest trzecim sortem, pierwszy sort jest przez naturę przyuczony do rozdawania genów i tym samym ulepszania gatunku

Gość mruczasty kocur
Najwazniejsze ze faceci maja z kim zdradzac, myslisz ze taka panna co spala z twoim facetem nie wiedizala o tobie, badz przejmowala siie twoim losem? prawda jest jedna poki ja pieprzy jest ok, dla objga z nich jestes frajerem i tyle w temacie, niektorzy takie kurestwo tlumacza prawami natury, przxeciez zawsze jest wytlumaczenie

Gość mruczasty kocur
Na koniec cytat z "Lalki" Prusa: (Szuman do Wokulskiego) "- Stary romantyku!... stary romantyku!... - mówił. - Chwytasz się za głowę, bo w twojej chorej wyobraźni ciągle jeszcze pokutuje chimera idealnej miłości, kobiety z anielską duszą... Takich jest ledwie jedna na dziesięć, więc masz dziewięć przeciw jednemu, że na taką nie trafisz. A chcesz poznać normę?..: więc rozejrzyj się w stosunkach ludzkich. Albo mężczyzna jak kogut uwija się między kilkunastoma kurami, albo kobieta, jak wilczyca w lutym, wabi za sobą całą zgraję ogłupiałych wilków czy psów... I powiadam ci, że nie ma nic bardziej upadlającego jak ściganie się w takiej gromadzie, jak zależność od wilczycy... W tym stosunku traci się majątek, zdrowie, serce, energię, a w końcu i rozum... Hańba temu, kto nie potrafi wydobyć się z podobnego błota!"

Gość Tomasz 25 wwa
Nie agresywna, a przemocowa to się rózni. Uogólnienia są charakterystyczne dla języka przemocy. 1. wszyscy faceci sa tacy sami, kwestia tego kiedy sie zdemaskuja, jedni wczesniej drudzy pozniej. Mowiac wszyscy wrzucasz mnie do jednego wora z lumpami, dresami itd itd myslisz ze dresik a np facet ze szlacheckiej rodziny jest tym samym? Dla mnie to jest jawna obraza mojej osoby bo o ile z artystami mam wiele wspolnego to z dresami już nie i wiele sie roznimy jezeli chodzi o podejscie do kobiety. po 2 ... Wszyscy maja problem z wiernoscia partnerce. I tutaj ponownie mnie obrażasz wrzucasz mnie do wora zarówno z mezczyznami z zaburzeniami, ktorzy maja problemy z utrzymaniem wiernosci jak i z takimi dla ktorych kobieta to worek do pieprzenia. Wypraszam sobie takie gadanie o mojej osobie. Jezeli juz chcesz mowic o tych swoich "wszystkich mezczyznach" to przynajmniej dodaj że wszyscy których znam a nie, mnie porządnego faceta gentlemana traktujesz jak lumpa.

Gość mruczasty kocur
Wierny facet nie musi byc 3 sortem, raczej to ludzka pycha :D Skoro stac dana osobe na atrakcyjnego partnera to stan na kazdego, tu pojawia sie problem, niektorzy mysla ze nalezy im sie wszystko

Gość czekoczeko
po prostu mam pewne zasady i wartosci moralne.. jestem uczciwa. nigdy nie zdradzilam ale mnie zdradzono i nie mam duzych wymagac od mezczyzn. oczekuje wiernosci skoro ja jestem wierna i potrafie byc to dlaczego facet ktory decyduje sie ze mna byc nie?

Gość są wierni
kiedy należy. wiesz jakby ludzie wyglądali, gdyby atrakcyjni byli wierni?

Gość są wierni
ponieważ taką ma biologię.

Gość mruczasty kocur
znowu nie da sioe pewnych rzeczy sprecyzowac, mianowicie nie kazdy jest taki sam, ile ludzi tyle charakterów, charakter ksztaltuje nam zycie, rodzina, okolicznosci w jakich sie wychowujemy, faceci i kobiety kore zdradzaja tak naprawde sa zadufanymi w sobie odobami, przeciez moge miec zawsze kogos lepszego itd. ludzie generalnie sa zryci, skoro niektorzy jedza swoje odchody i twierdza ze to ich kreci :D za niektorymi debialmi nie nadazysz

Gość czekoczeko
wiec ja jestem jedna na dziesiec;D ale jednak padlo na mnie wiec bedac odsetkiem od innych zdumiona i rozczarowana mezczyznami chcialam sie dowiedziec dlaczego tacy sa mezczyzni

Gość są wierni
albo jesteś mniej ciekawa, niż ci się zdaje. albo nie miałaś okazji.

Gość czekoczeko
biologia/natura!!!! niewiernosc jest wynikiem natury!!! Ewenement na skale swiatowa jak dla mnie.

Gość yuytutf
w ogole zycie miedzy ludzmi to jest taka gra pozorow robisz i mówisz to co oczekuja od ciebie inni , niekorzy tak gleboko wchodza w swoja role ze sami zaczynaja w to wierzyc:O bezsensu to wszytko :)

Gość czekoczeko
nie ciekawa?? hmmm nie. bylam ciekawa. wiem ze to nie skromnie brzmi ale za ta zdrade nie bede siebie obwiniac... nie bede robic z siebie ofiary ze sama sobie zasluzylam na to ze to moja wina. Bo tak nie bylo. To byla jego zdrada za ktora on calkowicie ponosi wine. bo nie brakowalo mu nic.

Gość są wierni
ewenement? podobno tylko niektóre gatunki ptaków są monogamiczne. i to jest dobre! wiesz co by było, gdyby piękni nie zdradzali? atrakcyjnych byłoby może 1/10 promila, a kobiety miałby średnio 145 wzrostu i w wieku 40 lat wyglądały jak współczesne babulinki spod kościoła

Gość mruczasty kocur
nie padlo na ciebie, masz po prostu wpojone pewne morale, wiekszosc ich niestety nie posiada, tak samo jak inteligencji, myslisz ze faceci nie maja podobnego problmu co ty? wiesz ile moich kolegów szuka takiej dziewczyny, ktora zaczepiona przez innego nie zrobi mu dobrze za remiza :D teraz w modzie dyamanie na boku, dla odmiany w czasach komuny kobieta miala srednio 1, 2 partnerow a teraz nawet nie chce wiedziec ile ma przecietnie :D

Gość są wierni
znowu nic nie rozumiesz. to nie twoja wina że zdradził, to oczywiste. pisałem, że musisz sama być nieciekawa skoro cię do zdrady nie ciągnie,albo, że po prostu nie miałaś okazji