Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoczeko

zwatpienie w mezczyzn - apogeum

Polecane posty

Gość mruczasty kocur
skoro po atrakcyjnych ludziach rodza sie tylko zdrowe i piekne jednostki :D to ja wymiekam. Ile jest przypadków ze dwoje pieknych, zdrowych ludzi płodzi dziecko brzydala, to czy ktos jest piekny czy brzydki zalezy od wielu czynnikow, czesto po przystojmym facecie rodza sie brzydkie corki ale ladni chłopcy, czasami dzieci przejmuja wiekszosc genow np swoich dziadków, chorby wychodza na jaw w ktoryms tam pokoleniu itd. nie ma reguł

Gość czekoczeko
bo skoro jestem z kims w stalym zwiazku to po co mam zdradzac ta osobe? skoro jest mi z ta osoba dobrze. po co?? moja natura taka nie jest!!! uwazam ze coraz mniej na swiecie takich kobiet wlasnie jak ja szkoda...

Gość są wierni
nie wymiękaj. przypadki są różne, ale ewolucja trwa. chodzi o prawdopodobieństwo, pewne są tylko śmierć i podatki

Gość czekoczeko
ilu mezczyzn srednio dzis ma wspolczesna 22latka??? jestem ciekawa

Gość są wierni
aby zapewnić różnorodność genetyczną. każdego natura taka jest, a ludzi o dobrych genach już w szczególności

Gość mruczasty kocur
zdradzajcie sie dalej pojeby i twierdzcie ze to sa prawa natury :D raczej to sa prawa popedu, bule sobie ulzyc, pedofil tez powinien sobie ulzycz dzieckiem, przeciez w swiecie zwierzata takie rzeczy tez maja miejsce, tylko my do kurwy jestesmy ludzmi :D

Gość czekoczeko
podejrzewam ze odbiegam od tej sredniej i to duzooo. nie pochwale sie wieloma mezczyznami na koncie.

Gość czekoczeko
caly czas to powtarzam! jak mozna niewiernosc tlumaczyc natura???!!!!to kiepskie wytlumaczenie ze to natura .

Gość są wierni
tak. to raczej prawa popędu. a popęd jak wiadomo z natury się nie bierze, dostaję się go podczas operacji, lekarze muszą wszywać specjalne implanty aby w ogóle powstał

Gość są wierni
wystarczy jako taka wiedza z biologii

Gość mruczasty kocur
czyli wedlug ciebie ladny oznacza zdrowy gentycznie? to dzisiaj jest taki szal na pieknisi, w sredniowieczu jak wpadal silny i brzydki do wioski, gwalcac kobiety to była naturalna selekcja? Ile jest narodów brzydkich z wygladu, oni tez nie powninni sie rozmnazac bo sa brzydcy, rudzi itd :D za duzo ludzie wpływu mediow, przez to ludzie maja teraz tak niska samoocene

Gość są wierni
a dlaczego podobaja nam się ładni? bo ich wygląd kojarzony jest właśnie ze zdrowymi genami. tak nas kierują instynkty.

Gość mruczasty kocur
kazdy ma inny poped seksualny, myslisz ze mezczyzni z najwiekszymi fujrami i z cialem apolla tylko rozmieniaja sie w kobietach? a casanova był kim? brzydki, biedny, nawet fujarke mial nie za duza, mimo to potrafil podrywac bogate panienki, raczej mial jaja nie super silone geny :D

Gość są wierni
wpadał do wioski brzydki i jaki? jak napisałeś? brzydki i silny. skoro był silny to miał większe szanse spłodzić silne dzieci

Gość mruczasty kocur
najwieksi podrywcze, mozesz sobie o tym poczytac nawet, obalili mit ze piekny moze miec wiecej kobiet jak oni, to sa bzdury, wiekszosc ludzi po prostu nie moze sie przelamac i dusza w sobie pewne emocje twierdzac ze sa gorsi jak inni

Gość yuytutf
a uposledzenie umyslowo ?np downy z silnym popedem seksualnym? jak to wytlumaczysz ?

Gość są wierni
i kim są niby ci najwięksi podrywacze? podobno najwięcej kobiet na świecie miał Dżyngis Chan, ale czy to prawda?

Gość mruczasty kocur
sa ludzie upolsedzeni ktorzy maja power w lapie, maja lepsze geny? to jest pirdolenie, wszystko zalezy od człowieka, jeden bedzie ruchał na lewo i prawo, drugi bedie mordowal bez mrugniecia okiem, trzeci bedzie popadal w nalogi itp, narazie zauwazylem ze najwieksze lampucery i to w dodatku co tu duzo mowic brzydkie, tkaie miejscowe puszczalskie zdziry jako pierwsze zachodza w ciaze, nie sa ladne

Gość są wierni
zachodzą w ciążę, ale z kim? przecież nie z tymi najlepszymi.

Gość mruczasty kocur
z tym chanem do konca nie wiadomo, ale sa ludzie ktorzy ucza podrywu ludzi ktorzy nie wierza w siebie, i to przychodza rozni ludzie, nawet przystojniacy i maja problem tylko i wylacznie ze soba, glownie warunki w jakich sie wychowywali dlaja po dupie, jak ktos sie urodzil w pojebanej rodzinie to nie tak latwo wyjdzie do ludzi, niska samoocena z czegos zawsze wynika, nie zawsze musi byc to wyglad

Gość czekoczeko
mam zielone oczy bo tak natura chciala ale za to czy ja zdradze partnera natura juz nie jest odpowiedzialna!!!!

Gość mruczasty kocur
z tym chanem do konca nie wiadomo, ale sa goscie ktorzy ucza podrywu ludzi ktorzy nie wierza w siebie, i to przychodza rozni ludzie, nawet przystojniacy i maja problem tylko i wylacznie ze soba, glownie warunki w jakich sie wychowywali dlaja po dupie, jak ktos sie urodzil w pojebanej rodzinie to nie tak latwo wyjdzie do ludzi, niska samoocena z czegos zawsze wynika, nie zawsze musi byc to wyglad

Gość czekoczeko
nie bylo mnie chwile i ominela mnie wymiana zdac panow, mocny kocur reprezentujesz meska plec prawda??

Gość mruczasty kocur
czekoczeko masz wpojone pewne zasady i tyle, problem w tym ze ciezko znalezc druga polowke, niektorzy ludzie maja cie za naiwniaczke i sztywna deche w łozku, skoro facet cie olal, ale to kolejny odcinek z cyklu piprzenie 3 po 3, z zasady glupi pierwszy podejdzie najpierw do kobiety jak ten madrzejszy :D wszystko przed toba, tylko uwazaj na ludzi ktorzy mowia to co ty chcesz uslyszec, osobiscie w milosc nie wierze, wierze w wzajemny szacunek i wspolne upodobania

Gość są wierni
powtarzam - nie ma 100% pewności w niczym. ale zobacz sobie filmiki na necie z tych kursów uwodzenia. są takie, gdzie prowadzą je przystojniacy,a na widowni jakieś chude, tudzież otłuszczone brzydale, są i takie, gdzie prowadzi nieciekawy a na kursantami sa ci przystojni z niską samooceną. ale których jest znacznie więcej? na mnie pora, pozrdawiam

Gość mruczasty kocur
wlasnie ci rzekomo najlepsi najwiecej pchaja swojego kutaska gdzie popadnie :D, nie kazdy zdradza przeciez, ludzie zwyczajnie nie potrafia sie dopasowac, jedni dla pieniedzy partnera, drudzy dla hektarow ( popularne na wsiach :D) itd

Nie czytałam całego wątku. Autorko ja mam lat 23, różnych ludzi spotkałam, czasami myślę, że już nic mnie nie zaskoczy a jednak z każdą nową znajomością odkrywam w ludziach coś innego. Pomimo tego nauczyłam się jednej rzeczy: nie wrzucam wszystkich do jednego worka, nie oceniam jedną i tą samą miarą, wszyscy jesteśmy różni a takie generalizowanie typu "wszyscy faceci są tacy sami" jest wielce śmieszne i niedorzeczne. Myślę też, że spotkałaś w życiu zbyt mało ludzi albo trafiałaś na jeden i ten sam typ i stąd u Ciebie przydzielanie facetów do jednej grupy.

Gość mruczasty kocur
wyjedz z tego kraju, np do usa, czy tam ludzie maja takie problemy jak tu? tam nawet nie zwracaja uwagi na ludzi bardzo brzydkich opalajacych sie na plazy, u nas pozarto by takich ludzi wzrokiem, daleko jeszcze z nasza wspaniala mentalnoscia do krajów naprawde cywilizowanych

Gość czekoczeko
Mruczasty kocur- bardzo madrze mowisz, rozsadnie. ja nie ukrywam swoich zasad i wartosci. malo tego jestem dumna ze je mam ze mam swoja godnosc i szanuje siebie i swoje cialo. wiem ze to nie epoka rycerzy na bialym koniu. wlasciwie nie ludze sie ze spotkam w zyciu faceta dzielace takie zasady i wartosci jak ja. uwazam ze lepiej byc sama niz byc z byle kim, z kims kto mnie zdradza i nie szanuje. i nie chce miec meza ktory bedzie mnie zdradzal bo nagle za chce mu sie mlodej laski wole go wogole nie miec. nie wrzucam wszystkich do jednego worka- ale obawiam sie ze nie wiele na ziemi jest takich wiernych i uczciwych mezczyzn

> "np downy z silnym popedem seksualnym? " kafeteria nie przestaje zaskakiwać... Jeśli mężczyzna ma w domu wszystko co trzeba to się nie będzie łajdaczył, a jak żona robi awantury o byle gówno to sobie pójdzie do obcej baby bo ta i obiad da i dupy, może nieelegancko ujęte, ale taka prawda.