Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoczeko

zwatpienie w mezczyzn - apogeum

Polecane posty

Gość dokladnieeeeeeeeeee
to my wlasciwie mamy wolna wole czy za wszystko decyduje za nas natura? moze wyjdzmy na laki sie pasac i ruchacc gdzie popadnie co za roznica ..

Gość czekoczeko
dostosowac do czzego do tego ze facet jest ze mna a na boku czuje sie jak casanova i ma inne?, mam mu dawac na to przyzwolenie?? godzic sie z tym ze taki los, zony>????

Gość są wierni
decyduje natura. chcesz z nią wygrać i decydować o sobie to przez tydzień nie rób kupy i siku

Gość są wierni
nie masz mu dawać przyzwolenia i nie masz się na to godzić. w takim razie związek z atrakcyjnym facetem po prostu nie jest dla ciebie

Gość czekoczeko
majac 22 lata przezylam wiecej w zyciu niz Ci sie wydaje, i nie mam na mysli ilosci partnerow w moim lozku?!!!! uwierz ze troche przeszlam i widzialam. . teoretycznie owszem duzo jeszcze przede mna ale czy ktos z nas wie ile mu pozostalo zycia? nie. znam bardzo duzo mezczyzn.. mam kolegów, kolezanki maja mezow chlopakow.. widze i slysze co sie dzieje.

Gość czekoczeko
ale ja nie powiedzialam ze biore pod uwage atrakcyjnych itp? ja po prostu uwazam ze wszyscy sa tacy sami nawet ci nie atrakcyjni.

nie wrzucaj wszystkich do jednego worka Nie jedna wierna żona już tak mówiła, a później się "zakochała" i zostawiła męża.

Gość są wierni
mówić nie musiałaś, przecież to wiadome. zdradą nieatrakcyjnego byś się przecież nie przejęła

Gość czekoczeko
przykre ze kobiety usprawiedliwiaja takich mezczyzn, wiedza o zdradach ale boja sie odejsc... smutne

Gość są wierni
jeśli piszesz do mnie to ja akurat jestem meżczyzną. i jestem w takim układzie - ja, średnio atrakcyjny, moja "laska". i co? mam ja w klatce trzymać. wiadomo, że mnie zdradza, ale póki to tylko seks to nic takiego. tak jest świat skonstruowany a człowiek wraz z nim

Gość czekoczeko
podstawowa rzecz.. nie dziele mezczyzn na atrakcyjnych i nie atrakcyjnych akurat takimi miarkami nie mierze facetow... wyglad zewnetrzny- liczy sie dla tych niedojrzalych dziewczyn, psychicznie.. a te dojrzale raczej nie kieruja sie przy wyborze faceta kasa wyglaem

Gość są wierni
atrakcyjność to nie tylko wygląd zewnętrzny

Gość eeeeeee makarena ! Yay
Dlatego ja teraz też zdradzam facetów- jak oni mogą to czemu ja nie ? ;)

Gość the anonim
to zle uwazasz jesli myslisz, ze wszyscy sa tacy sami. Kazdy jest inny.

Gość dokladnieeeeeeeeeee
skoro to tylko natura i to jest usprawiedliwieniem to naturalne jest tez ze ci biedniejsci sa zazdrosni o tych bogatcyh wiec maja prawo im to ukrasc lub ich zabic? przeciez to tez natura czlowieka ze zazdrosci

Gość czekoczeko
wygladem kazdy jest inny charaktery tez rozne ale laczy mezczyzn jedna wspolna cecha wg mnie- niewiernosc

Gość są wierni
nie mają prawa. nikt nie ma prawa kraść. także jak następnym razem wyjedziesz gdzieś na weekend nie zapomnij zostawić szeroko otwartych drzwi i wszystkich kosztowności na stole. przecież nikt nie ma prawa cię okraść

Gość czekoczeko
dokladnieeee - dokladnie tak To jest natura ze mezczyzni zdradzaja??? to jest wymysl i glupie usprawiedliwianie mezczyzn. Natura to to ze kobiety maja miesiaczke, rodza dzieci. itp.

Gość są wierni
a ja ci mówię, że wszystko jest kwestią atrakcyjności i uwarunkowanej przez naturę potrzeby rozsiewania genów

Gość czekoczeko
do sa wierni- rozumiem ze twoja "laska" jest z Toba ale masz podejrzenia ze Cie zdradza mimo to jestes z nia majac swiadomosc ze jest niewierna??

Gość są wierni
nie mężczyźni tylko ludzie. ludzie zdradzają

Gość są wierni
tak, tak masz to rozumieć. i nie tyle mam podejrzenia, co jestem pewny.

Gość czekoczeko
meska natura tak ??/ to ze zdradza to tak z natury tak?? nie chca w prawdzie ale takich juz ich natura stworzyla ze zdradzaja dla zasady???? absurd ja nie wierze i nie wmowi mi nikt ze niewiernosc u facetow jest wynikiem natury

Gość czekoczeko
jestes pewny ze Cie zdradza ale z nia jestes??? ile masz lat jesli moge zapytac??

Gość są wierni
chcą! tak ich natura stworzyła, że chcą! i nie mężczyźni, kobiety także

Gość dokladnieeeeeeeeeee
no to walic zasady moralne ;) od dzisiaj bede krasc zabijac znecac sie nad slabszymi co mi tam ;) w koncu liczą sie najsilniejsi

Gość są wierni
28. jestem z nią, czemu mam nie być. jakby kogoś innego kochała, to bym odszedł, ale seks to tylko seks, naprawdę nie ma co z tego robić halo

Gość hahaha.....
Ale głupi dzieciuch z autorki.Poczytaj sobie tematy na kafe co kobiety wyczyniaja i nawet sie z tym nie kryją.Wyjdź gdziekolwiek gdzie ludzie bawia sie, a zobaczysz jak szanuja sie kobiety.:d

Gość są wierni
dokładnie, liczą się najsilniejsi. więc możesz sobie kraść i mordować, ale coś mi mówi, że taka np policja jest od ciebie silniejsza i daleko w tym działaniu nie zajdziesz.

Gość dokladnieeeeeeeeeee
nie bede sie przyznawac ani nie dam zlapac;) ewentualnie zrzuce wine na kogos innego ;]