Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoczeko

zwatpienie w mezczyzn - apogeum

Polecane posty

Gość mruczasty kocur
choc podobno amerykanie to debile bo nie wiedza gdzie lezy Polska :D

Gość mruczasty kocur
hah kolega ma racje, z tym downem to nie oto chodzilo :D

Gość yuytutf
no jak nie wg niego tylko dobre geny chca tryskac nasieniem gdzie popadnie wiec osoby z zespolem downa to jakies fenomen ? przciez oni sa nawet bezplodni wiec skad w nich poped ?:D

bezpłodni? niby dlaczego... ale mają inny poziom emocjonalny taki dziecinny więc trudno tu mówić o osobie z zespołem downa i chęci kopulacji ze wszystkim czym się da :)

Gość mruczasty kocur
przyczepili sie do downa haha pisalem o czym innycm teraz wy swoje, piszcie bo fajnie to robicie :D czekoczeko szukaj a znajdizesz

Gość mruczasty kocur
jesli chodzi o downy, to ogladalem reportaz dizew dwon i downica chcieli sie pobrac, seks mieli juz za soba, ale taki prawdziwy zeby nie bylo, a czy sa płodni to nie wiem

Myślę, że w tym co napisał o 22:10 Męska Rzecz jest ziarenko prawdy.

Najbardziej pociągające w kochance jest to że ona też ma chęć, jest wspólna fascynacja pragnienie, a w domu żona, dziewczyna co jęczy że meble do wymiany albo że znów nie wyrzucił śmieci.

Gość mruczasty kocur
jesli mecza was dwony po nocach,to down jest niepłodny(maja tez male pracia) a kobieta z downem moze miec dzieci ...

Gość yuytutf
no bo mezczyzni z zespolem downa sa bezplodni ? taki jest fakt? niektore kobiety moga miec dziecko ale to tez rzadkosc

Temat był o mężczyznach i zdradach a nie o życiu seksualnym osób z zespołem Downa. ps za wikipedią "Znane są nieliczne udokumentowane przypadki ojcostwa mężczyzn z zespołem Downa. "

Gość mruczasty kocur
a nie zastanowilo cie jedno meska rzecz, ze kobieta w domu jeczy o wszystko bo nikt jej porzadnie nie zaspokoił? :D lepiej wez zone na małe co nieco, a nie kochanke, kochani w gruncie rzeczy zadawalaja sie byle czym, bo to opcja chwilowa, zonie jednak trudniej dogodzic :D wiec niby takie chojaraki a zony chodza niezaspokojone, generalnie chodzi oto ze kochanka to latwizna

Gość yuytutf
no ale my chcem poznac jakie sa w tym przypadku prawa natury wg zdania osobnika "sa wierni" ?:D

Gość mruczasty kocur
taaaak, Maciek z Klanu zostanie ojcem to pewne hehhe

Kobiety marudzą z zupełnie innych powodów bo skoro kochanka chce to znaczy że facet może zadowolić kobietę. Wydaje mi się że często jest zbyt dużo rutyny w związkach i związków z kalkulacji etc co na dłuższą metę owocuje takimi kwiatkami.

Gość mruczasty kocur
według prawa natury, kazdy szanujacy sie samiec powinien maczuga lub reka otumanic samice i ja skonsumowac, prawo samca alfa :D, wiec kto silniejszy ten wiecej ze stada uzbiera :D sam zaraz ide za namowa-sa wierni- na miasto i wezma sila jakass niewiaste, niech ma! nie bedzie miala sily sie oprzec haha

Gość czekoczeko
no wlasnie nie czepialam sie nie narzekalam ze chce to czy tamto. dla mnie zwiazek to szacunek, zaufanie, lojalnosc, partnerstwo i wiernosc. dbalam o niego, robilam rozne smakolyki, deserki, salatki ciasta. po to zeby mu dogadzac w lozku bylo goraco, nie narzekalam on na pewno nie. nie biadolilam ze chce slub ze chce dzieci nie wymuszalam zareczyc bylam kreatywna co do prezentow co do romantycznych kolacji, z wygladu brzydka nie jestem cialo tez ok. wlasnie najgorsze ze oszukiwal mnie z takimi nie zbyt atrakcyjnymi kobietami kocur-nie chce szukac, i nie bede,

A mnie się wydaje, że jest za dużo związków, w których ludzie wmawiają sobie miłość.

Gość mruczasty kocur
meska rzecz- terazx to mi nie powiesz, gdybys porzadnie wytarmosil bobra za futro to by nie miala sily a nawet ochoty meczyc cie o smieci :D widocznie nie dajesz swoje kobiecie tego co trzeba, kochanka na krotka mete z toba wytrzyma, ale w zyciu codziennym juz nie wiem, bo tak samo bys sie jej znudzil

Gość czekoczeko
"niby takie ch*jaraki a zony chodza niezaspokojone, generalnie chodzi oto ze kochanka to latwizna" kocur-idealne stwierdzenie to jest wlasnie sedno sprawy!!

Gość pale_shelter
autorka najprawdopodobniej ma kurewski wyglad/styl ubierania sie i porzadni faceci omijaja ja szerokim lukiem, z kolei lgną do niej róznej maści ladaco i gamonie, szukający łatwego seksu. swoją drogą na logikę- z kim ci faceci zdradzają swoje kobiety, z kojotami a może z koczkodanami, borsukami czy mrówkojadami? tym bardziej, że w Polsce w wieku "rozpłodowym" przypada 11 facetów na 10 kobiet. no ale logika nigdy nie była kobiecą domeną...

Czekoczeko może wydawałaś się zbyt idealna? Bo z Twojego opisu wynika, że nie ma się do czego przyczepić (nawet jakaś ludzka drobnostka).

Gość mruczasty kocur
czekoczeko to trafiłas na jakiego debila :D, za bardzo mu dogadzalas i poczul sie jak malinowy krol, teraz juz sama zdajesz sobie pewnie sprawe ze nie byl tego warty

Gość czekoczeko
bauntyy milosc byla- z mojej strony jest do dzis.

Gość mruczasty kocur
pamietam z czasow szkolnych... byla panna co zakladala sie z kolezankami ze przeleci cala swoja klase :D tylko 6 sie oparlo na 25 osob, zeby jej zrobic na zlosc, reszta byla zadowolona

Gość czekoczeko
slyszalam juz kilka razy takie wlasnie opinie, ze mial za dobrze i zachcialo mu sie atrakcji. ale coz... do kolego ktory cos pisal na temat mojego stylu ubierania- ubieram sie normalnie a na pewno nie wyzywajaco. nie jestem zadna plastikowa czy rozowa lala. lubie ladnie wygladac. ale z klasa. styl normalny. raczej

Zdobycie kochanki nie jest takie łatwe. Nie jestem atrakcyjnym mężczyzną, ale wiem że kobiety na pstryknięcie palca nóg nie rozkładają, kochanki mają uczucia to nie prostytutki i nie łatwo je nakłonić, nawet taka dyskotekowa lalka też na zawołanie się nie wypina.

Czekoczeko ja nie pytam o miłość, bo uczucie z czasem powszednieje, nie dostarcza już tych samych emocji dlatego moim zdaniem ważne jest to czy ludzie w związku oprócz bycia kochankami potrafią być przyjaciółmi, czy jest coś co ich łączy jako ludzi.

Gość mruczasty kocur
11 facetow na 10 kobiet, odliczam lesbijki i gejów, odliczam chore osoby, odliczam facetow z malymi siurkami, wynika z tego ze kobiet zdolnych do kopulacji jest wiecej niz facetow, bo nie wazna jest tak wielkosc waginy :D no moze po ktoryms tam razie