Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoczeko

zwatpienie w mezczyzn - apogeum

Polecane posty

Nie dowierzasz, że dla kogoś Twój wzrost może być zupełnie obojętny?

Baunty - przez ładnych parę lat myślałem, że przez wzrost nigdy nawet na jedną randkę nie pójdę. Jestem już dobrze po 20 i dopiero teraz pierwszy raz mam bliższe kontakty z kobietą. Nie jest łatwo się wszystkiego pozbyć. Chociaż na szczęście przy niej o tym zapominam, to ciągle się biję sam ze sobą. Dowierzać, dowierzam, mam z resztą dowody. Ale żebyś wiedziała jaka mnie ogarnęła panika, jak mnie o wzrost spytała.

Domyślam się bo w ciągu chwili nie wyleczysz się z kompleksu, który towarzyszył Ci przez większą część życia. Ale dzięki drugiej osobie można to w sobie zaakceptować a co najważniejsze zrozumieć, że ten kompleks czy wada nie jest wyznacznikiem w życiu, że są kwestie ważniejsze. I za takie chwile kocham życie najbardziej, nawet, jeśli nie przytrafiły się akurat mnie ;)

A teraz już naprawdę idę bo juz powoli zasypiam na kompem, do następnego :)

Gość imaginnation
baunti jest bardzo ladna kobieta, masz urode laleczki, wydaje sie ze masz troche oleju w glowie. jak widze takie osobki to zastanawia mnie dlaczego sa same. wiecie il dalbym zeby miec kogos takiego w zyciu na wlasnosc? wy kobiety zawsze wolicie hujkow a pozniej placz ze zdradza. macie to na wlasna prosbe

Gość man size
czy ludzie faktycznie zdradzają po równo. jeśli to sprawa biologii, to mi wychodzi, że wcale nie. jeśli facet uprawia seks z wieloma kobietami, to ma dużo dzieci, a co daje kobiecie uprawianie seksu z wieloma, skoro i tak zajdzie w ciążę z 1 najlepszym? mogła by uprawiać tylko z jednym, skoro i tak zajdzie tylko z jednym w ciążę

Gość man size
po chwili zastanowienia myślę, że to się jednak dosyć wyrównuje - bo kobiety biorą sobie pierwszych lepszych, żeby w ogóle kogoś mieć, a potem ich zdradzają z najlepszymi

Gość gjgvjgvg
"I tutaj ponownie mnie obrażasz wrzucasz mnie do wora zarówno z mezczyznami z zaburzeniami, ktorzy maja problemy z utrzymaniem wiernosci jak i z takimi dla ktorych kobieta to worek do pieprzenia. Wypraszam sobie takie gadanie o mojej osobie. Jezeli juz chcesz mowic o tych swoich "wszystkich mezczyznach" to przynajmniej dodaj że wszyscy których znam a nie, mnie porządnego faceta gentlemana traktujesz jak lumpa." NO WIDZISZ JUŻ W TYM TEMACIE KTOŚ Z FACETÓW SIĘ OBURZYŁ NA TWOJE UOGÓLNIANIE I NIE DZIWIE SIĘ BO SAMA NIERAZ TAK MIAŁAM,GDY PADAŁO STWIERDZENIE ŻE KAŻDA KOBIETA TO DZIWKA. ALBO TAK JAK TUTAJ,ŻE NIBY KAŻDA KOBIETA WOLI CHUJKÓW I DRANI. A TAKIE TEMATY CHYBA ZAWSZE BĘDĄ,BO O ILE MY CHCEMY SIĘ ŁADNIE Z KIMŚ DOPASOWAĆ,CHCEMY WIERNYCH JAK JESTEŚMY WIERNE,O TYLE SĄ TACY KTÓRZY TEGO NIE ROZUMIEJĄ I WPIERDALAJĄ SIĘ TAM GDZIE ICH SIĘ NIE CHCE,WIKŁAJĄ W CHORE OBŁUDNE UKŁADY,UDAJĄC ŻE TO WIELKA MIŁOŚĆWSZYSTKO KOMPLIKUJĄ ZAMIAST OWARCIE MÓWIĆ CZEGO CHCĄ. NIE POWIE CI TAKI,ŻE OPRÓCZ CIEBIE MA INNE,BO PO CO,TO TYLKO TAKI SZCZEGÓŁ KTÓRY LEPIEJ PRZEMILCZEĆ „DLA DOBRA WSZYSTKICH..A TAK NAPRAWDE TYLKO DLA DOBRA TEATRU,JAKIM JEST JEGO ŻYCIE. „wiesz jakby ludzie wyglądali, gdyby atrakcyjni byli wierni? większość jest brzydka a jakoś większość zdradza,więc nie w tym rzecz. No i jeśli atrakcyjne jest kurestwo,to chuj w dupe takim regułom natury. Niepotrzebni na tym świecie ludzie ze zwichrowaną moralnością..

Gość czekoczeko
macie to na wlasna prosbe- padlo takie stwierdzenie. Nie zgodze sie z tym w przypadku uczciwych kobiet, majacych swoje zasady i wartosci . nie uwazam ze w moim przypadku zdrada byla na moja prosbe.

Gość czekoczeko
prawda jest taka ze rzeczywiscie w dzisiejszych czasach istnieje podzial na puste dziewczyny lecace na kase wyglad.. nie szanujace przy tym siebie, myslac ze ilosc partnerow seksualnych swiadczy o ich wyjatkowosci. itp.itd. a druga grupa to dziewczyny ktore na prawde nie zasluguja na zdrade tylko spotykaja na swojej drodze tych niewiernych.

Gość mentaI cut
fajny facet rozsiewa swoje geny. fajna kobieta nie, bo nie może siać. :D dlatego uważam, że świat jest niesprawiedliwy - facet ma większe szanse na ładną i wierną, niż kobieta na przystojnego i wiernego

Gość czekoczeko
prawda!

Gość Paulinovva
Kolejna walnięta kobieta skrzywdzona przez los. A kobiety to dziwki, dają dupy, sprzedają się, histeryzują -.-' Matko, nie wrzucaj wszystkiego do 1 wora, bo Ci się nie zmieści -.-'

Gość wrrwrwqrwq
Przeczytałam kilka postów w tym temacie, dalej mi się nie chcę, ale odpowiem na nurtujące was pytania. Człowiek z natury nie jest monogamiczny, to normalne. To czysta biologia, wszak im więcej kobiet facet zapłodni, tym większe szanse na przetrwanie dla naszego gatunku. Monogamiczność, wierność i miłość na całe życie to wytwór przemysłu.

Gość mentaI cut
ale zauważ, że 1 kobieta będzie miała oficjalnie 10 kochanków i 1 dziecko, w tym nie będzie miała opieki żadnego z nich 1 mężczyzna może mieć 10 kochanek i 10 dzieci, w tym któraś z matek chętnie przyjmie opiekę nad nią i potomstwem za to zdradzająca może ukrywać swoją zdradę o ile jej dziecko nie będzie mulatem. :) ale żona zdradzającego woli mieć opiekę niewiernego męża niż być sama