Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musjabłkowy

przyjaciółka? ludzie ja chce być kochanką :)

Polecane posty

Gość konfitura23
gadu-99 właśnie mi napisał że się cieszy że istnieję

Gość dzem jablkowy
Zmień sobie przy nim ciuchy, gdy jest u ciebie. Powiedz, że musisz sie przebrać i załóż jakąś kiece, demonstrując dupe. jak go to nie ruszy (nie musi dać znać od razu że go ruszylo), to: 1) nie podobasz mu sie lub 2) nie potrzebuje tych rzeczy (aseksualny)

Gość doświadsczony przez życie
sorry musiku, ale po przeczytaniu tego, co pisałaś koło południa wnioskuję, że: 1. On jest cięzkim i nieuleczalnym onanistą, który wszystką energię wytraca na własną rękę lub 2. Jest impotentem od urodzenia (teraz się mówi osoba aseksualna) i rzeczywiście potrzebuje tylko przyjacióki. Skoro dotychczas nie reagował na wyraźne Twoje sygnały daj mu ostatnią szansę:wyślij sesemesa, że czekasz, by wreszcie wykazał swoją męskość. Jeśli nie zareaguje właściwie, powiedz mu, by ci nie zawracał głowy, bo ty potrzebujesz faceta a nie ciepłej kluchy.

Gość Mnie przydarzyła się
podobna historia , choć nie trwało to tak długo .... przyjaciółmi bardzo dobrymi jesteśmy do dziś i nic tego nie zmieni , bo po kilku miesiącach znajomości kiedy ja byłam po uszy zakochana on w ciężkich "bólach" wyznał mi że jest gejem . Dziś ja mam męża i dzieci , a on partnera z którym jest szczęśliwy i wcale się nie dziwię , bo wreszcie jest sobą w 100 % .

Gość musjabłkowy
do doświadsczony przez życie :) wczoraj się upiłam i poryczałam, po przepłakaniu 3 godzin oświeciło mnie że nic z tego nie będzie - on po prostu tylko lubi mówić i tyle, doszłam do wniosku że trza se chłopa prawdziwego poszukać :)

Gość on jest nieśmiały
Spróbuj nawiązać z nim jakiś kontakt fizyczny, weź go za rękę, przypadkowo dotknij jego krocza albo coś w tym stylu

Gość musjabłkowy
do on jest nieśmiały :) matko kochana! zawał na miejscu by u mnie był, my sie witamy jak przyjaciólki bardziej delikatne objęcie i tyle :)

Gość doświadczony przez życie
Mi też nie przyszło do głowy, że on gej może być. I to jest najbardziej prawdopodobna z wysuniętych tu hipotez. To wiele wyjaśnia, ale niewiele rozwiązuje. Spytaj się go otwarcie, czy jest odmiennej orientacji. Jeśli potwierdzi,sprawa jasna. Jeśli zaprzeczy masz ruszony temat i otwarcie możesz pytać, dlaczego jeszcze nie jesteście parą. A swoją drogą, to geje są najleprzymi przyjaciółkami kobiet. Tylko uważaj,żeby w przyszłości nie odbił Ci chłopaka.

Gość musjabłkowy
nie jest gejem, bo wyznał mi ze kochał sie kilka lat w pewnej dziewczynie kiedys, wiec wnioskuje ze nie

Gość jhfkwjhkjhfkjf
doświadczony przez życie zmień nik bo nieadekwatny , chyba ,że to taka autoironia :P

to ja już nic z tego nie rozumiem. Bez pół litra nie zrozuiesz. Ale możesz rozmowę zacząć od pytania, czy jest. bo ty już dwa lata czekasz, by cię zaspokoił a on nic. Najlepiej natychmiast wezwij go sesemesem na spowiedź.

Gość jhfkwjhkjhfkjf
pani jabłkowa u facetów , to jest tak ,że jak poznajesz kogoś to działasz , w sensie chcesz się umówić itd. ale jak zostajesz na etapie takiej przyjaźni , to później o wiele trudniej to przełąmać , nawet jak chcesz czegoś więcej , wydaje mi się że u dziewczyn jest podobnie

jhfkwjhkjhfkjf mój nicj nie oznacza, że doświadczyłem życia, tylko, że życie mnie doświadczyło (pokarało oziębłą żoną)

Gość musjabłkowy
wydaje mi się ze jest niedoświadczony i tyle, jest bardzo religijny i chyba tak naprawdę nigdy nie był z kobietą ... chyba dam sobie z nim spokój bo już nie daje rady, poszukam kochanka jakiegos narazie bo nie mam co liczyc na faceta skoro wciąż mysle o nim :(

Gość musjabłkowy
doświadczony przez życie pokarało oziębłą żoną??? współczuje naprawde - ja własnie zazdroszcze kobietom oziebłym bo nie potrzebują seksu a ja niestety tak

nie stawiaj na nim krzyżyka nim z nim szczerze i otwarcie nie porozmawiasz. Może w nim kryć się nieujawniony demon seksu.

Gość musjabłkowy
doświadczony przez życie no chciałabym nie stawiać nad nim krzyzyka, ale bardzo trudno jest miec TYLKO przyjaciela, rozmowy raczej nie wykonam.... zrobie cos głupiego instynktownie może pocałuje albo złapie za tyłek nie wiem jeszcze

ostatnio uprawialiśmy seks pond rok temu, a ja już nie mam siły się prosić, więc zacząłem używać leków na obniżenie popędu. Daj mu ostatnią szansę, ale powiedz mu wyraźnie na co czekasz. Niech się zdeklaruje. Gdyby dziewczyny mówiły czego chcą, to teraz nie byłbym doświadczony przez życie tylko doświadczony życiowo. Chętnych na seks ze mną było podobno ponad tuzin, tylko ja tego nie widziałem

Gość jhfkwjhkjhfkjf
religijny? , serio? , to może dużo wyjaśniać

Gość musjabłkowy
jhfkwjhkjhfkjf bardzo bardzo religijny a ja raczej mało a co moze wyjasniac?

Gość vdffdbbbf
Autorko moj taki byl. Kochal sie we mnie na zaboj, a bal sie dotkanac, bo bal sie , ze go odrzuce. Nocami myslal jak mnie poderwac, a jak przyjechal to gadalismy, smialismy sie itp ale nie bylo pocalunkow, przytulania itp. moze twoj przyjaciel to tez taki typ czlowieka? niesmialy itp? gdyby mu nie zalezalo to by nie dzownil, nie spotykal si eitp. a nie mozesz mu powiedziec co i jak? albo woz, albo przewoz. facetom trzeba prosto z mostu.

Gość jhfkwjhkjhfkjf
nigdy nie miałaś religii? seks po ślubie !!

Gość musjabłkowy
doświadczony przez życie ponad rok? matko kochana ja juz bym umarła, bardzo sie poswięcasz w tym małżeństwie, macie dzieci?

Gość nddsdsdsds
To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia. Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli

Gość musjabłkowy
vdffdbbbf w oczy mu nie powiem, pozostaje tylko napisanie esa i to w stanie wskazującym...

Gość vdffdbbbf
moze on nie uznaje sexu przed slubem, ale powinien rozwiazac sytaucje, czy jest twoim kolega czy chce byc facetem.

Gość vdffdbbbf
napisz na trzezwo, a najwyzej na drugi dzien mozesz sie tlumaczyc, ze niby wypilas za duzo itp.

Gość vdffdbbbf
juz czekasz 2 lata, wystarczy. Niech facet sie okresli, ale moim zdaniem mowienie, ze masz innego tylko go odstraszy. moze sie wycofac bo pomysli, ze jestes zakochana.

Gość musjabłkowy
nddsdsdsds tak zgadzam się, ale to nie rowiązuje mojego problemu

Gość vdffdbbbf
napisz smsa mu, ze zakezy ci na nim i nieche sie okresli w koncu kim jestescie dla siebie.