Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

czy jest tu gdzies MIKOJAN?!

Polecane posty

Mnie też wkoorwia, cały mój netełe und komputerełe mnie wkoorwiają, bo tzoś niezdrowego odpiertalają 😠:classic_cool: W Nokii w sumie wcale nie lepsza, ale ja nie używam tego telefonu do niczego innego niż budzik, dodatkowo płatny internete z orange mi się włącza i kradnie mi pieniądze, a to już wkoorw totalny :classic_cool: Notz musisz mieć spokojną! A w ogóle to do spania, bo pisałaś, że Ci się spatź chce! 😭:classic_cool: Moje powiekeły doopy nie urywają, jedna bardziej opadajątza niż druga co powoduje, że nie mogę piertolnąć sobie kreski zakończonej jaskółą i wyglądać jak pin up girl 😭:classic_cool: Pawełe ❤️ Koorwa, pamiętam te topełe, bo krętziłam z nich bekę, ale że mnie o to posądzili to nie wiedziałam :o:classic_cool: Tempe chooje, a Ty dziad :classic_cool: Słodziakoo, rumienię się 😭:classic_cool:

Gość Zakuta wykalaczka
Przemiła osoba :classic_cool:

Gość Zakuta wykalaczka
PRZEMIŁA OSOBA.:classic_cool: GROSZOWA SPRAWA.:classic_cool: S_ _ DA.:classic_cool: Ja mam pakietełe za 15zl miesiecznie,z ratzji tego ze nalogowo przegladam kafe i twittera holenderkele.:classic_cool: koorva,stracilam poczucie czasu,jak to zwykle sie dzieje gdy z toba gadam.:classic_cool: ale maja taki fajny 'platek' wypukly😭?sa duze czy male?powieki to moja obsesja.:classic_cool::o

Gość Zakuta wykalaczka
Dobranotz garę i snij o mojej siostrele :classic_cool:🖐️

Gość Zakuta wykalaczka
Szepczę do siebie 'przemiła osoba' i dusze sie ze smiechu:D:D:D:D:D:D :classic_cool:

Gość Zakuta wykalaczka
O koorva,zgaslo mi swiatlo w pokoju 2 razy niespodziewanie,zaczynm sie bac:o

Co wy z tym poczoociem czasoo :classic_cool: Groszowa sprawa, ja piertolę, nie wiem co jest w tym, ale mam bekę jak z rekina młota :D:classic_cool: Z S_ _DY zresztą też :D:classic_cool: Szkoda, że ja nie mam takich bajerów, jestem tym samym skazana na używanie internetu wi-fi, co czyni mnie całkowicie zależną od budynków, w których przebywam :o:classic_cool: Wypukły mają, ale są małe und choojowe, zero potentzjału 😭:classic_cool: Duchy, podobno o półnotzy się budzą, a już po :classic_cool:

Po ciężkiej harówie w łazięce z myciem swego cielska i goleniem obfitej brodełe macham wszystkim na dobranotz und życzę miłych spaciulków :classic_cool:🖐️ PS. Ze wzruszeniem przeczytałem, Mikojanu, że kwestia mego wieku mieściła się w kategoriach Twego spełnienia życiowego i, ciągle nie dowierzając, cieszę się, że mogłem Cię zaspokoić :classic_cool:

Uroczy Fajansełe :classic_cool: Broda bez brody, poczekam z mizianiem Twoich policzków na dobranotz aż zarośniesz 😭:classic_cool: Ja się wzruszam jak Ty się wzruszasz, więc otrzyj łzy und śpij dobrze, Fajansełe :classic_cool:🖐️

Gość Zakuta wykalaczka
Jakim tzudem nie masz takich bajerow😠?to jaka ty masz sietz😭?wifi wyklucza pakietely:o?ja nie mam wifi ale pakietely internetowe:classic_cool:duchy poszly spatz,prad wrocil ale ja kopsnelam sie do lozka,tzo zwiastuje nadchodzacy sen.norowietz spi na poduszkele i jak zwykle tzytzami do gory.:classic_cool: tez nie wiem dlaczego,ale rozpiertala mnie przemiła osoba,rekin mlod i zarowno s_ _da,oraz moominkely!:classic_cool:nie zapominam tez o n_ku byku...:classic_cool: to masz fajne powiekely,zazdroszcze😭:(

Gość Zakuta wykalaczka
Rekin młot!ale bykely wale :classic_cool::o zapomnialam tez wspomniec o groszowej sprawie:classic_cool:

Ja jestem fanką robienia w chooja przez Orange, więc siedzę w Orange i regularnie daję się wyrolowywać kącertofo :classic_cool: Pakiety pewnie jakieś są, ale są tak z doopy, że aż się przykro robi jak się je przegląda, mojemu pakietowi przysługują jedynie darmowe minuty, które wykorzystuję na dzwonienie do mamełe z każdą możliwą piertołą, a ona mi mówi, że mnie poyebało i chyba nie mam z kim rozmawiać. Strzał w dziesiątkę, mamełe :classic_cool: Ja jeszcze posiedzę godzinę i też pójdę spać, bo obetznie katuję filmiki typu: "Adele meets metal", gdzie gość nakoorwia na gitarełe pod w pytę kawałki :classic_cool: Pogłaskaj norowtza po tzytzach ode mnie :classic_cool: N_K! Dzięki nim wszystkim moje chwile przed snem są okraszone wielką dawką endorfin :D:classic_cool: Nietz specjalnego w tych powiekełach, Ty masz przynajmniej boskie oczy! :classic_cool:

Gość Zakuta wykalaczka
Wtzale nie,masz fajniejsze😠 moje sa zmoolone i dobrze wygladaja tylko w odpowiednim oswietleniu i mejkapie:o holenderkele ma zayebiste powieki i oczy,ona tzal jest zayebista!😭 orange to hooynia,ale mialam przez chwile ta sietz i pomykalam po netele,ktore bylo bardzo hooyowe,mulątze i wkoorviajatze:o ale jednak tzos, teraz siedze na plusele i jest tzalkiem w pytę.:classic_cool: obudzilam biednego norowtza tym mizianiem,teraz jest smutna 😭:classic_cool:

Gość Zakuta wykalaczka
Holenderkele lubi jakas piosenke adele,a wlasnie znalzlam taki patologiczny wywiad z holenderkele,musimy to jutro obgadac na ggiele 😭:classic_cool: japiertolę,niby jestem senna ale kafele mnie magnetyzuje.:classic_cool:

Plus moich oczu jest jedynie taki, że nawet jak ich nie maznę kredkami und tuszem to są w miarę w pytę, sprzyja to dniom pełnym lenistwa und niechęci do malowania oczu :classic_cool: Ale Ty masz zajeebiste und jestem w nich zakochana, więc proszę się ze mną nie kłócić, pierwsza zasada wszechświata: starsi mają ratzję! :classic_cool: Ja w tym Orange to tzałe życie siedzę, kiedyś to się chyba Idea nazywało, ale miałam plany przejścia do Play to z braku laku przedłużyłam umowę :o:classic_cool: Plusełe jest gitez, ktoś używał i chwalił, ale nie pamiętam kto, Alzheimer 😭:classic_cool: Mam nadzieję, że norowietz szybko zaśnie und się rozpogodzi :classic_cool: Mam nadzieję, że jutro będzie wszystko w pytę grało, bo teraz tak mi przymoola cały net, że otzipieję 😠:classic_cool: Uzależnienie, do spania siostrełe, bo znowu wstaniesz o 13 :classic_cool: Chociaż ja tak pewnie wstanę :o:classic_cool:

Gość Zakuta wykalaczka
A wlasnie minus moich oczu to to,ze bez malowania ani rusz,chyba ze przywdzieje przeciwsloneczne i wygladam calkiem w pytę :classic_cool: japiertole,bedziesz sie teraz swoim wiekiem afiszowatz😠:classic_cool: masz wykoorviscie zadziorne spojrzenie,a ja typowo olewatzkie,a jak proboje miec zadziorne,to wygladam jak down.:o:classic_cool:norowietz juz slodko spi,jest tzalkiem w pytę :classic_cool: plusele jest fajne,orangele to huy.:classic_cool: netele musi gratz,bo koorvitzy mozn dostatz!😠 chodziaz huy z tego,ze mam stale lacze,jak siedze na starym zmulonym gracie:o uzaleznienie to na 100protzent,nie odkrylas ameryke:classic_cool:🖐️ w takim razie spiertalam,bo zanim zasne und znajde wygodna pozytzje do snu,to minie kilka godzin.dobranotz siostrele,spij motzno i dlugo o garele:classic_cool:🖐️

Przynajmniej tutaj mam lepiej, bo we wszystkim innym odpadam przy Tobie w przedbiegach :classic_cool: Z tym spojrzeniem to doyebałaś jak pinezka w tablitzę korkową i żaden z Ciebie down :classic_cool: Jak nie będzie grał to zadzwonię do tych łysych choojów i zaraz mi się zjawi jakiś pan zawodowy matzacz routerów, ale mam nadzieję, że obejdzie się bez jego interwentzji i jutro zawitam na gg und na kafetełe :classic_cool: Ty śnij o Holenderkełe i uważaj na rekiny młoty :classic_cool:🖐️ Słucham Garou und myślę o Garę. W pytę, idę spać w peezdu :classic_cool:🖐️

dzię dobry Asiu ❤️:classic_cool: ja też myślę o Tobie 😭 moje pierwsze czynności po wstaniu i odpaleniu kompa to włączenie Gangnam Style i wpatrywanie się w Twoje zdjęcie przez co najmniej 2 minuty 😭:classic_cool: też mam Orange :classic_cool: und kartę SIM z napisem "Idea" już od 8 lat :classic_cool::D jestę zadowolony, ale głownie dlatego, że chyba wszyscy moi znajomi und rodzina (poza nielicznymi wyjątkami) również mają Orange :classic_cool:

Dzię dobry Pawełe ❤️:classic_cool: I lisico :classic_cool:🖐️ Robię to samo 😭 Jeszcze wzdycham przy tym miłośnie jak Maryla Wereszczakówna na widok Adama Mickiewicza 😭:classic_cool: Miałabym do Ciebie w chooj darmowych minoot 😭:classic_cool: U mnie na szczęście też wszyscy w Orange, znajomych co prawda nie mam to nawet nie wiem w jakiej są sieci, a Ci których mam nie używają telefonów, bo siedzą w mojej głowie, ale rodzina jest w Orange :classic_cool: W ogóle pozdro dla mojej yebniętej sąsiadki oglądajątzej "Plebanię" o 7 rano z telewizorem na full, którego decybele prawie wypiertoliły mnie z łóżka i dla jej yebniętego męża, który o 8 dzwonił dzwonkiem do mojego mieszkania przez pół godziny, bo myślał, że to dzwonek do jego chałupy :o😠:classic_cool: Muszę zaszpachlować fatzjatę, ubrać się und ułożyć włosy, a następnie wyruszyć do pobliskiego Społem w celu zakupienia nieświeżych bułek lub chleba i wpatrywania się żałośnie na wszystko na tzo mnie nie stać :classic_cool:

Gość Zakuta wykalaczka
😴🖐️:classic_cool: snil mi sie nowy podklad i holenderkele ze swoim fagasem:classic_cool: nie mam nitz do jedzenia:o

Kootziapa ❤️ Ja nie pamiętam co mi się śniło, ale chyba było całkiem w pytę :classic_cool: Sen z Holenderkełe musiał być zajeebisty :classic_cool: Dobra, idę się ogarnąć, bo umieram z głodu, będę trochę później albo w przerwach pomiędzy szpachlowaniem fatzjaty, a układaniem włosów :classic_cool:

Gość Zakuta wykalaczka
Ty sama w sobie jestes calkiem w pytę:classic_cool:🖐️ dobrze,ze chodziaz ja nie musze sie dzisiaj szpachlowatz,i dobrze ze jest remontele i wszystkie lustra zdjete :classic_cool:🖐️ w sumie remontele jest juz skonczone,ale lustra nadal stoja odwrocone lustrzana strona do sciany :classic_cool: sen byl popiertolony,bo pamietasz fotele z ta ogromna kamera z instagramele?to ona trzymala ta kamere,bo krecili jakis program,ktory bedzie wyemitowany w paz/list(:o!dopiero!:o)i holenderkele w tym snie gdzies lazila,miala czerwona bluzke,tanczyla ze swoim fagasem,ktory z kolei mial ZAJEBISTE!wlosy,bylo na jakims jachcie,czy tzos....:o

ustawiasz emotki w taki sam sposób jak ja! 😭:classic_cool: żartujesz sobie ze mnie, a ja piszę całkiem serio 😭 ja mam miesięcznie 6h darmowych rozmów i 300 smsów do Orange, ale wykorzystuję głównie smsy :classic_cool: bo jeśli zachodzi taka potrzeba to do mnie dzwonią :classic_cool: jasne, nie masz znajomych 😭 a empikowietz? 😠😭:classic_cool: koorwa, w miejscu gdzie wcześniej mieszkałem w Lbn miałem sąsiada-alkoholika :o krzyki, wyzwiska, odgłosy przewracanych krzeseł :D:classic_cool: albo imprezowicze którzy mieszkali na dole :o noc z niedzieli na poniedziałek , a oni do 4 rano słuchali muzyki na fulla i śpiewali :o i weź potem idź na maraton ćwiczeń od 8 rano 😭:classic_cool: dzisiaj miałem sen związany z Tobą! :classic_cool: byliśmy w Multikinie w Złotych Tarasach, na wiadomo jakim filmie :classic_cool: było wprost zajeebiście, ale zgłodnieliśmy, więc poszliśmy na romantyczny posiłek w Sphinxie :classic_cool: najedzeni und zadowoleni ruszyliśmy w miasto trzymając się za ręce :classic_cool: i się koorwa obudziłem :classic_cool::D Kootziapa ❤️:classic_cool:

Gość zakuta wykałaczka
garełe!:classic_cool:🖐️ poranne podrywy siostreły, mode on!:classic_cool: 'Weronika Grycan: Jestem osobą grubą' wow...:O ten news zwalił mnie z nóg:classic_cool: