Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

czy jest tu gdzies MIKOJAN?!

Polecane posty

Ty mój boski twardzieloo! :classic_cool: Ja mam wiecznie krwotoki z nosa, najlepsza faza jest jak leżę w wannie, a tu nagle wnętrze jak z dobrego horroru :classic_cool: Jeśli zapowiada się jeszcze gorętzej to muszę przygotować się na fazę denaturatzji, która spowoduje, że białko w moim ciele usmaży się jak na patelni :classic_cool: Ja również czekam z utęsknieniem! A właściwie nie czekam, bo to będzie dzień kiedy moja goopota ujawniająca się w literakach spowoduje, że Twoje nerwy zostaną zszargane do potęgi n-tej, a następnie wylądujesz z padaką porównywalną do ataku epilepsji na oddziale intensywnej terapii, a ja będę Cię odwiedzać z cukierkami w buzi 😭:classic_cool: Kootziapa Od tego patrzenia w loostro prostują Ci się zwoje mózgowe i masz zniekształtzone postrzeganie rzeczywistości, wyluzooj :classic_cool: Podkład na pletzach mnie rozyebał, pewnie dlatego, bo też go na nie nakładam z samego rańtza :classic_cool: Ja sama sobie smakełe robię 😭:classic_cool: Popierame, zwłaszcza jak się korzysta z internete w telefonie, chociaż najgorsze dotykowe to te, w które nie można nakoorwiać paznokciami, bo nitz to nie daje, a ja do wszystkiego używam swoich długich szponów :classic_cool: Przynajmniej ma jakiś cel żytzia, czyli zdobycie paróffki między nogami, pewnie dzięki temu nadal żyje. No chyba że planuje powiesitź się za jajtza to musi poczekać :classic_cool: Dotzenię to opiertalanie pewnie już w listopadzie, wtedy przyznam Ci ratzję i będę darła mordę, że mnie nie powstrzymałaś przed goopotą 😭:classic_cool:

Idę pozmywać und wrzutzić makaron do gara. Szkoda, że nie mam dżemu, bo bym wpiertoliła naleśnika 😭:classic_cool:

też miałem bardzo częste krwotoki z nosa do 17roku życia 😭:classic_cool: to pierwszy tak poważny przypadek od tamtego czasu :classic_cool: a poza tym dużo krwi straciłem poprzez swoje głupie zabawy w dzieciństwie :classic_cool: zyskałem przy tym bliznę na brzuchu, parę na palcach i jedną, praktycznie niewidoczną na głowie :classic_cool: sprawdź maila :classic_cool: koorwa tańczyliśmy w ostatniej 4ce, bo nieświadomie razem z kolegą zostaliśmy wplątani w intrygę naszych partnerek, które chciały tańczyć w ostatniej 4ce, gdyż w późniejszej części układu ostatni stawali się pierwszymi, a one bardzo chciały być dostrzeżone :classic_cool:😭:D

To lustro jest naprawde psychiczne,bo na zdjęciach nie widać nawet 1/7584375538 tego co widzę w lustrze:O Taka jestem z rana,pozatym wychodzę z domu o 7:55 i tzudem docieram na czas,a idę piechotą na szczudłach.:classic_cool: Internete w telefonie to hooynia,i mój właśnie działa tylko na paltze jako opuszki paltzów. To tzel żytzia,taki jak dla mnie kontzerteły.japiertolę😭 Nie wiem po hooy dorzutzasz sobie roboty,ale mniejsza z tym,ja za to nie zdam matoory z matmy i moje wszelkieplany pójdą się yebatź,a ja skończę godnie,z głową w piekarniku z włączonym gazem:O:classic_cool: spiertalam,nie wiem czy są tam jeszcze jagody,łudzę się że tak :O

Nagotowałam tego makaronu jak dla wielodzietnej rodziny 😠 Pawełe Ja nałogowo wpiertalam Rutinoscorbin, więc na szczęście ataki Morza Czerwonego dopadają mnie tylko kilka razy w tygodniu :classic_cool: Blizny są w pytę und hot 😭 Dlatego ubolewam, że ja mam tylko po psim zębie i dwie na dłoni po tym jak ściana zapragnęła mnie motzno przytulić kiedy jechałam jako dzieciak na rowerze, jakbym miała jeszcze jedną obok to mogłabym wmawiać ludziom, że mam szpony Wolverine'a 😭:classic_cool: Jak na samitzę przystało muszę skomentować fotełę krótkim: jakie zajeebiste kiecki! Aż mi się przypomniał nigdy niewykorzystany potentzjał mojej sukni, którą założyłam tylko po to, żeby się dowiedzieć, że siedzę w domu 😠:classic_cool: Sprytne lisice z nich, przynajmniej zafundowały wam możliwość bycia gwiazdami wieczoru, doceń to :D:classic_cool: Kootziapa Ja za to zdecydowanie bardziej wolę siebie w lustrze niż na zdjęciach :classic_cool: Koorwa, co za barbarzyńska pora, ja nawet nie pamiętam kiedy wstałam wcześniej niż 7, bo o tej godzinie to ja się zazwyczaj kładłam spać 😭:classic_cool: Na szczęście przez kafetełe jestem rannym ptaszkiem i koorwa zaczęłam wstawać po 10 :o Nie dałabym rady z takim sprzętem, bo ja nawet na klawiaturze w kompie często nakoorwiam paznokciami :classic_cool: Dobrze, że masz jeszcze QWERTY do dyspozytzji, bo byłaby niezła lipa :classic_cool: A ja nie wiem jaki mam tzel żytzia, chyba nie mam 😭:classic_cool: Życie, w którym nie masz czasu nawet na jedzenie jest bardziej w pytę, jak mam za dużo wolnego czasu to siedzę, wpiertalam i się nad sobą użalam, choojowa sprawa :classic_cool: A Ty nie piertol, bo zdasz z paltzem w doopie, a do piekarnika to będziesz frytki wrzucać co najwyżej :classic_cool: Tylko nie jedz jagód obszczanych przez lisa :classic_cool:🖐️

skomentowałaś tylko kiecki i nic więcej 😭:classic_cool::( w zamian możesz wysłać fotkę spod prysznica :classic_cool: achtunk, Kootziapa jedzie do lasu zbierać jagody! i to pewnie wilcze :classic_cool: pewnie dziabnął ją nadesrał i zmienia się w jednego z nich 😭:classic_cool: nie obejdzie się bez egzorcyzmów Ojca Pijo :classic_cool:

Nie mogę Ci za dużo suodzić, bo znowu wyjdę na niedopieszczoną samitzę 😭:classic_cool: Mogę Ci wysłać fotkę swojej słuchawki prysznitzowej, może kiedyś będziesz jej używał, więc zawsze to pierwsze koty za puoty :classic_cool: Miałam pisać o tych nadesrałach, ale stwierdziłam, że nie będę Ci odbierać tej chwili pełnej radości z powodu miłości do Bąby :classic_cool:

a teraz wychodzisz na zimną i niedostępną 😭:classic_cool: jeśli Ciebie tam nie ma to niestety jestem zmuszony odmówić 😭:classic_cool: och, dziękuję moja wspaniała Asiu! ❤️:classic_cool: jesteś dla mnie taka dobra 😭:classic_cool:

Och, Pawełe! Przecież wiesz, że jesteś najbardziej zajeebistym und najbardziej hot samtzem jakiego znam i gdybym mogła to wymiziałabym Cię po tych boskich policzkach 😭:classic_cool: Słuchawka prysznitzowa poczuła się bardzo smootna i nie wie czy będzie chciała umyć Ci kiedyś pletzy 😭:classic_cool:

Dżoanno! ❤️:classic_cool: tak na mnie działasz, że ból głowy i krwotoki ustąpiły jak ręką odjął 😭:classic_cool: a ja chciałbym spojrzeć w Twoje cudowne, duże... oczy 😭:classic_cool: und pomiziać Cię po szyi i policzkach 😭:classic_cool: już niedługo... :classic_cool: w takim razie skorzystam z umywalki 😭:classic_cool:

To dobrze, że nawet na odległość działam, bo znam kilka uniwersalnych sposobów na przeróżne bóle 😭:classic_cool: Mój Pawełe! ❤️ Sprawiasz, że płonę jak ognisko w lesie, które z każdą kolejną sekundą jest coraz bliższe spowodowania pożaru na całym ziemskim globie 😭:classic_cool: Przy okazji jestem motzno zainteresowana Twoimi bliznami, więc pozdrów je gorątzo ode mnie i przekaż, że czekam niecierpliwie :classic_cool: Może uda mi się ją przekonać, żeby Ci wybaczyła, a następnie będę stać na straży Twojego żytzia 😭:classic_cool:

terapię i wódżitsu? :classic_cool: coś czuję, że będę cały obolały, gdy Cię spotkam 😭:classic_cool::D moje blizny również pozdrawiają i nie mogą się doczekać :classic_cool: nie wspomniałem o jeszcze jednej bliźnie pooperacyjnej na stawie skokowym 😭:classic_cool: a ta jest chyba największa 😭 będziesz stała przy mnie w łazience i pilnowała, aby nie stała mi się krzywda? 😭:classic_cool:

Może i obolały, ale gwarantuję, że na pewno nie będziesz narzekał :classic_cool: Duże blizny krętzą jak tornado o sile F5 w Skali Fujity wszystkim co napotka na swojej drodze 😭:classic_cool: Widzę, że będę miała tzo odkrywać :classic_cool: Oczywiście, że tak, będę czuwać niczym córka Johna Rambo dopóki mnie nie wygonisz 😭:classic_cool: Kootziapa Dobrze, że Ci orzeł telefonełe nie porwał :classic_cool:

tzn. bardziej chodziło mi o to, że będę obolały gdy Cię spotkam, aby doznać na własnej skórze tych cudownych metod :classic_cool: ale w sumie na jedno wychodzi :D:classic_cool: Asiu! ❤️😭 eksplodujesz namiętnością niczym C4 na de_dust :classic_cool::D🖐️ nie wygonię 😭:classic_cool: z ratownikiem obok będę czuł się znacznie bezpieczniej, bo będę wiedział, że ktoś mnie uratuje gdybym np. zachłysnął się wodą 😭:classic_cool: ps: właśnie jem laysy paprykowe i przypomniałem sobie dzieciństwo, gdy potrząsałem paczką w poszukiwaniu zdrapek albo żetonów 😭:classic_cool:

Pozdrawiam was serdecznie. Mocze dupke w basenie i popijam wkiskacza .:-) Na 7 jedziemy na grillka do znajomych.

I właśnie dlatego po cudownym uzdrowieniu przyjdzie moment na jakiś hardcorowy scenariusz, żebyś wyjechał obolały i chciał wrócić po kolejne uzdrawiajątze praktyki 😭:classic_cool: Boski Pawełe! Rozczulasz mnie bardziej niż widok Lubelskiej w zamrażalniku i w podobnym stopniu odbierasz mi mowę 😭:classic_cool: Też pamiętam czasy potrząsania paczką, ale to już jak jakaś prehistoria 😭 Co Ty masz z tym swoim boskim nosem? 😭:classic_cool: Biest Cześć, lisico :classic_cool:🖐️ Wiedziałam, że przyjdziesz i z marszu zzielenieję z zazdrości :D:classic_cool: Udanej zabawy i na zdrowie :classic_cool:

Biest Próbuję, ale jak porównam ten swój brodzik łazienkowy do przypadkowego basenu to stwierdzam, że ja mogę sobie jedynie gacie w tym uprać :classic_cool: Siostrełe, uważaj, żeby Cię mrówki legionistki na pletzach nie wyniosły 😭:classic_cool: Jesteś jak He-Man, tylko on wznosił do góry swój miecz (:classic_cool:) i wzywał motz :classic_cool: Ja właśnie zauważyłam, że jedyną stroną, która mi działa w miarę w pytę jest kafetełe, jestem tu uziemiona na zawsze :classic_cool:

na pewno wrócę, aby móc obcować z taką wspaniała osobą und specjalistką od leczenia bólu jak Ty ❤️:classic_cool: widzę, że bardzo lubisz Lubelską :classic_cool: już chyba wię co będziemy pili po Bombie w październiku :classic_cool: http://www.facebook.com/LubelskaCytrynowka lajkujesz? :classic_cool: prehistoria? przecież to było całkiem niedawno 😭:classic_cool: pamiętam to jak dziś :classic_cool: miałem największą kolekcję pokemonów w całej szkole :classic_cool: kontrolowałem cały handel wymienny żetonami 😭:classic_cool: to były czasy :classic_cool: no właśnie nie wię 😭:classic_cool: najprawdopodobniej małe problemy techniczne po których jutro nie będzie ani śladu :classic_cool: ps: miałem propozycję fajnej stopki dla Paltzeła, ale skoro kazała mi się fakoffować to nie :classic_cool:

Pawełe, Ty kochany suodziakoo 😭:classic_cool: Najwięcej pozytywnych wspomnień i najwięcej udanych popijaw łączę z Lubelską, więc na zawsze zostanie moim numerem jeden. Jestem taka sentymentalna 😭:classic_cool: A jeszcze jak dojdzie do tego scenariusz picia Lubelskiej z moim Pawełe to już żadna inna wódka nie znajdzie schronienia w moim mieszkaniu :classic_cool: Nie lajkuję, ale zaraz nadrobię swoje zaległości :classic_cool: Dla mnie nawet dzień wczorajszy jest prehistorią, żytzie sklerotyka usłane jest mnóstwem luk pamięciowych porównywalnych do luk historycznych 😭:classic_cool: U mnie też były takie szkolne gangi żetonowe, szkoda, że nie byłam na tyle w pytę, żeby robić za wybrankę sertza jakiegoś pokemonowego bossa :classic_cool: Pewnie nie dbasz o nos, więc się mści. A nos masz taki hot, że można nim odpalać papierosy 😭:classic_cool:

dzięki Tobie mam tak wysoki poziom cukru, że część muszę Ci zwrócić! ❤️:classic_cool: na moich popijawach Lubelska była traktowana jako "przerwa" pomiędzy prawdziwymi, czystymi wódkami :classic_cool: najwięcej wspomnień mam z Żołądkową Gorzką und Krupnikiem, ale część z nich nie jest taka jak bym tego chciał 😭:classic_cool: a najlepsze mam z Finlandią und Stockiem :classic_cool: Absynt też był w pytę :classic_cool: jak dla mnie Bols i Luksusowa to najbardziej choojowe wódy, mam ochotę na spawanie od samego patrzenia :classic_cool: zresztą żołądkowa gorzka teraz też jest choojowa i trzymam się od niej z dala :classic_cool: a gdy się nastookam to ułożysz mnie do snu? 😭:classic_cool: niestety po jakimś czasie moje pokemonowe imperium legło w gruzach niczym Rzym 😭:classic_cool: zniszczyła mnie inflacja :classic_cool: właśnie, że dbam! :classic_cool: papierosów nie palę, więc nie powinien się mścić, bo nie ma za co 😭:classic_cool:

Pawełe, Ty pijoosie jeden! ❤️:classic_cool: Przy Tobie to ja jestem marnie rozwiniętym żoolem, bo z czystych piłam jedynie Sobieskiego und Tadka, ale doopy jakoś szczególnie to mi nie urwało. Tadeusz to już w ogóle jakieś szczyny 😭 Zawsze chciałam Krupnik przygruchać, ale jak się współlokatorka na Lubelską uparła to było po ptokach, bo nie wypada kłócić się w świątyni, czyli w monopolowym :classic_cool: Oczywiście, że tak, jeszcze czule wymiziam po policzkach i pocałuję w czółko 😭:classic_cool: Zdarza się najlepszym, inflatzja zawsze daje po garach :classic_cool: Pewnie nie mówisz mu suodkich słówek przed snem 😭:classic_cool: Kootziapa W lesie jesteś, masz tyle optzji :classic_cool: Ja też jestem głodna i znowu mnie czeka mnie jajtzo na kanapce, ale czego się nie robi dla majonezu, o którym marzę przez cały dzień :classic_cool: Nie załatwiaj zwolnień, bo skończysz jak ja :classic_cool: Rodzinnie u Ciebie po chooju ostatnio, dobrze że moja rodzina wbija jedynie na święta :classic_cool:

oj tam :classic_cool: ostatni raz wódkę piłem 2 tyg. temu, więc chyba nie jest tak najgorzej 😭:classic_cool: o właśnie, zapomniałem napisać, że Pan Tadeusz to też choojowa wóda, ma jedynie efektowną butelkę :D🖐️ piliśmy to ścierwo ze współlokatorem dzień przed imartykulacją :classic_cool: skończyliśmy o 4, a o 7 musiałem wstać :classic_cool: suszyło mnie niemiłosiernie, ale dzielnie zniosłem trudy poprzedniego wieczoru i wysiedziałem na auli do końca :classic_cool: jeśli będę w stanie to odwdzięczę się tym samym 😭:classic_cool: a następnie ułożę się w śpiworze na podłodze :classic_cool: czułe słówka są zarezerwowane tylko dla Ciebie :classic_cool:❤️

❤️ Pawełe, tak się zamyśliłam na Twój temat, że zamiast wsypać górę cukru do cukierniczki wsypałam górę do swojej herbaty 😭:classic_cool: Ja chyba dzisiaj dopiję te resztki, które mi zostały z dnia wczorajszego, na pięć kielichów będzie, a szkoda, żeby ta biedna flacha leżała smutna w tej zamrażalce i czekała na lepszy dzień niż dzisiejszy :classic_cool: Później nie piję, chyba że jedno piwo w środę :classic_cool: Koorwa, ale z Ciebie farciarz, ja po takim chlaniu to bym musiała iść tam ze zwolnieniem lekarskim, w którym napisałabym, że mam nudności z powodu ciąży 😭:classic_cool: Podłoga und śpiwór są zarezerwowane dla prawdziwych meneli, którzy nie mogą wstać. Ty masz do dyspozycji łóżko. A nawet dwa :classic_cool: I właśnie przez to Cię zamęczę jak już się tu pojawisz :classic_cool::classic_cool:

dat internet z 3 świata :o😭:classic_cool: gdybyś nie chciała to wypiłbym ją za Ciebie ❤️😭:classic_cool: bardzo lubię słodką herbatę oraz miętę :classic_cool: dopijanie resztek jest najgorsze, bo wracają wspomnienia z poprzedniego dnia picia 😭:classic_cool: osobiście nienawidzę zerować und dopijać resztek, źle to na mnie wpływa :classic_cool: w 3 klasie liceum zauważyłem, że chlanie zbawiennie wpływa na zdolność myślenia :classic_cool: a doszedłem do takich wniosków po pewnej imprezie w piątek, która skończyła się o 3, a ja o 9 miałem zajęcia dodatkowe z matmy :classic_cool: na dzię dobry przeprosiłem za zapach wódy, wyjaśniłem sytuację i wziąłem się za rozwiązywanie zadań :classic_cool: koorwa szło mi to tak zajeebiście jak nigdy! :D:classic_cool: wychodziły mi wszystkie zadania i robiłem je z szybkością rasowego mat-fiza :classic_cool: o koorwa, łóżko? 😭:classic_cool: cóż za luksus :classic_cool: jestę poruszony 😭:classic_cool: tak łatwo mnie nie zamęczysz, mam w sobie baaardzo dużo energii :classic_cool::classic_cool: zobaczysz :classic_cool:

zauważyłaś, że Kootziapy jeszcze nie ma? może coś się jej stało? 😭:classic_cool: ps: z powodu braku neta postanowiłem pograć w Minecrafta :classic_cool: ależ ta gra jest wciągająca 😭:classic_cool:

Ja mam router z trzeciego świata, pewnie by się dogadali :classic_cool: Dla mnie max to jedna łyżeczka cukru, więc obawiam się, że musiałbyś ją wypić, niestety tamtą musiałam wylać. Jak my się ładnie uzupełniamy, dopijałbyś moje przesłodzone herbaty ❤️😭:classic_cool: Popierame, ale cóż zrobić jak nawet za oknem menela nie ma, któremu można by to sprezentować 😭:classic_cool: O koorwa, ja zaobserwowałam to samo :D Nawet na drugim roku studiów zadania domowe typowo matematyczne zostawiałam sobie na weekendy, bo wiedziałam, że będę nawalona, a później trzaskałam wszystkie wzory und wyliczenia z prędkością światła nawet bez użycia kalkulatore :classic_cool: Podobnie z komunikatzją po angielsku, nic tak nie pomaga w angielszczyźnie jak alkohol albo nawet katz :classic_cool: Odstąpiłabym Ci nawet swoją kołdrę, żeby Ci pletzy w notzy nie zmarzły 😭:classic_cool: Pawełe, Ty woolkanie! Kusisz bardziej niż świeży sernike oblany czekoladą :classic_cool: O Kootziapę to się martwię cały czas, może te mrówki legionistki rzeczywiście ją gdzieś wyniosły und ukradły komórkełe. Nawet jej pomarańczowe posty usunęli 😭 A w Minecrafta właśnie dlatego nie gram, cały dzień bym przeyebała przy tym :classic_cool: